• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru,incir+havuc kuru,pre-seed veeeeeeee HAMILEYIMMMMMMM

Aminn canim cumlemizden InsaAllah..
Bak cok guzel oldu hatirlattigin,bende iliski sonrasi yattim 1 saat hic kalkmadim,hatta sabah kalkinca abdest aldim...bide adet bittikten sonra 3 gune bir beraberlik olmasini tavsiye ediyorum,bide ovulasyon gununuzde 3 gun ust uste...spermler yenilendikce hareketliligi artiyo diye okumustum bi yerlerde...ben bu ay onada dikkat etmistim uc gune bide ust uste üc gun calismamiz olmustu...bu gun adet gunum testi yine tekrarladim baya koyu oldu,her gun biraz daha koyulasiyo ;) persembeyede randuvi aldim dr dan ama cokk sabirsizim nasil bekliceksem...testim koyulasinca giderim diyodum,testimde 4 gun icinde baya koyulasti MasaAllah..meraktanda catliyorum Valla bu arada bebeginin cinsiyeti ne ve isim ne dusundunuz? Benim de 2bucuk yasinda Yigit Kerim im var InsaAllah Rabbim kismet ederse bide kardesimiz olcak...
Hadi hayirlisiyla haberlerini bekliyoruz canim :) ay ne kadar zordur dr gününü beklemek
Bizim de erkek olacak hayirlisiyla ismini Kagan koyacagiz :)(:

Hadi hayirlisiyla haberlerini bekliyoruz canim :) ay ne kadar zordur dr gününü beklemek
Bizim de erkek olacak hayirlisiyla ismini Kagan koyacagiz :)(:

Aynen oyle :/ keske bu kadar uzaga almasaydim randuviyi :/ hayirlisi InsaAllah keseyi goruruz,bekledigime degsin...Rabbim ismiyle yasatsin cok guzel isim...bakalim bizimkinin cinsiyeti ne,tabi en once saglikli olsunda,farketmiyo ;)

Aynen oyle :/ keske bu kadar uzaga almasaydim randuviyi :/ hayirlisi InsaAllah keseyi goruruz,bekledigime degsin...Rabbim ismiyle yasatsin cok guzel isim...bakalim bizimkinin cinsiyeti ne,tabi en once saglikli olsunda,farketmiyo ;)

canım bırsey sorucam benım tek ılıskım oldu ve bunun uzerınden 35 gun gectı bende kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sence bu gec döllenme olabılırmı

inşallah cnm .bikaç gün daha bekle bakalım tekrar kana baktırırsın.heyecanla beklersin birkaç güünü :18:

geç döllenme olabılırmıkı tek ılıskıde ustundende cok zaman gectı yanı belırtıde yok açıkçası değer aralıgıda cok dusuk cıktı
tam bilmiyorum ama eğer ilişkinin üzerinden çok zaman geçtiyse.eğer gebelik o zaman oluşmuş olsaydı heralde değerin daha yüksek olurdu.inşallah vardr diyelim canm.daha önce adetin gecikiyormuydu böyle

tam bilmiyorum ama eğer ilişkinin üzerinden çok zaman geçtiyse.eğer gebelik o zaman oluşmuş olsaydı heralde değerin daha yüksek olurdu.inşallah vardr diyelim canm.daha önce adetin gecikiyormuydu böyle

bıde canım bırsey sorucam bu gec döllenme yumurtlama gec oluyo ozamanlarda farklı bı ılıskımı tutuyo anlamadım anlatırmısın

nasıl farklı ilşki tutuo anlamadım tm cnm

yanı soyle anlatıyım benım tek ılıskım oldu dıyelım yumurtlamam bır hafta gecıktı ozaamana kadar spermler yasamazkı ben o gecıken yumurtlama tarıhınde tekrar ılıskıye gırersem onlarmı dollenıyo umarım anlatabıldım

yanı soyle anlatıyım benım tek ılıskım oldu dıyelım yumurtlamam bır hafta gecıktı ozaamana kadar spermler yasamazkı ben o gecıken yumurtlama tarıhınde tekrar ılıskıye gırersem onlarmı dollenıyo umarım anlatabıldım

spermler 3 gün canlı kalablyr.eğer yumurtlama döneminde ilişkiye girilmişse gebe kalma şansı daha çok artıyor.eğer sen yumurtlamdan 1 hafta önce ilşki yaşamışsan gebe kalma şansı daha azdır.

Selamun Aleykum arkadaslar,
Ben kendimden bahsedeyim once 2bucuk yasinda bir oglum var,ve ikinciyi dusunmeye baslamistik 6 ay once,dr a gittigimde 2 tane 4cmlik kisttim oldugunu ama gebelige engel olmadigini soyledi..2ay ovulasyon testleriyle ovulasyon gunumu takip ettim,malum gunler calistik ama yok olmadi,hatta adet gunlerim hep karisti (tabi stress de etkilemis olabilir) ve kistler surekli tekrar ediyodu,bu arada pre-seed i duydum onuda denedim yine olmadi...dr um kistler surekli tekrar ediyo adetin bitince gel hem kontrol ederim olmadi klinige sevkini veririm ufak bi operasyonla alinir,demisti...uzuldum baya,sonucta ameliyat,gozum korktu :/ sonra sogan kurunu duydum hatta dr uma sordum oda guldu soganmi gecircek diye,ilk ay sogan yaptim tam 28. Gun adet oldum,dedim var bunda biseyler,ikinci ayda kullandim ve dr a gittim kontrole dr um inanamadi kistler yok olmus dedi,inanmayan dr um tarif istedi benden ;) bide sunuda soyleyim dogumdan sonra vucudum bi turlu toparlanamadi ve adetlerim duzensizlesti,cok sukur sogan kuruyle duzenlendi ustune ustluk 6kg verdim...ucuncu ayda kullandim ve sonlandirip adetimin ilk gunu incir kurune basladim,ilk 5 gun 5 tane inciri yarim lt kaynar icme suyunda atip 15 dk kaynattim ve ac karnina sabah ve aksama dogru ictim...5 gun incir ictim,6. Gun 3 tane havucu yine yarim lt suda 20 dk kaynattim karistirip ac karnina sabah ve aksama dogru ictim..adetimin 13. Gunu ov. Testinde cift cizgi cikti,ve calismalara basladik pre-seed kullandim ertesi gun yaptigim test silikti ama yine calistik pre-seedle,ucuncu gunde calistik,1 gun icinde yumurtam catlamisti sanirim,bide kizlar iliski sirasinda kasiklarim fena agridi,hatta kist varken bile hic agrim olmazdi,ve hatta biseye daha dikkat ettim yumurtlamaya yakin rahimde degisikleri baya baya hissettim hafif sislik vardi...veeee bu dun saat aksam 8bucukta adetime 4 yada 5 gun vardi ov. Test yaptim (hamileysen pozitif veriyomusya) aynen baya pozitife yakindi...ertesi gun yani bu gun yine yaptim saat aksam 7lerde hem ov. Test hem gebelik testi ov. Test koyu iki cizgi gebelik testim cok silikte olsa iki cizgi...Rabbim bekleyen tum kardeslerimi sevindirsin InsaAllah...
Son 6 aydir hep ov. Test yapiyorum adete yakinda yapiyodum ama silik cizgi bile cikmazdi,bu sefer oldu InsaAllah...1hafta bekleyip oyle gideyim dr a diyorum..

tatlim yazilarini begenerek okudum :16::16::16: ee simdi bide pree-seed mi cikti :1::1: oda nedir??onuda bana bi zahmet ögret..zaten bu gidisle benim ev aktar olacak sanirim :27::27:

canım bırsey sorucam benım tek ılıskım oldu ve bunun uzerınden 35 gun gectı bende kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sence bu gec döllenme olabılırmı

canim ben pek degerlerden anlamiyorum ama okudugum kadariyla 5 den sonra gebelik oluyo,sanirsam 5.0 falan..ama tabi bilen birisi yanitlarsa bizde bilgilenmis oluruz ;). Bide senin ihtimal biraz dusuk gibi,35 gun baya uzun sure...Rabbim kalbine gore versin canim

okudukca bende tekrar basliyayim dyiorum

basla canim baslaaa ;)
Daha onceden ne kuru yapmistin?
Su an iki arkadasim bide kuzenim basladi kurlere..

tatlim yazilarini begenerek okudum :16::16::16: ee simdi bide pree-seed mi cikti :1::1: oda nedir??onuda bana bi zahmet ögret..zaten bu gidisle benim ev aktar olacak sanirim :27::27:

canim cok saol ;)
Pre seed i bende burda okumustum,jel seklinde rahime SIKILIyo ve iliskiye 20 dk sonra geciliyo,ve spermleri yumurtaya tasiyo,yani yapiskanlik vs olmasini engelliyo...ben ovulasyon testide yapiyodum,zaten preseed kullaniyosan kesinlikle ov. Testide sart,ov. Testi cift cizgi olunca preseedle iki gun ust uste denedik ve sonuc pozitif...tabi sadece preseed degil,incir ve havucunda cok yarari oldu...

Kizlar bide dun ibrahim saracoglu atv deydi
Incir kuru kullanmayi dusunenler,eger prolaktin hormonu yuksekse kesinlikle kullanmasinlar dedi...
Tekrarlayim dedim aklinizda bulunsun...
Turkiyedeki arkadaslarim bu yonden cok sansli,dr a gidip tum testleri yaptirabiliyo,ama malesef almanyada boyle bi imkanimiz yok :( tabi yaptirmak istersen baya bi para dokmen gerekiyo...

Kizlar bide dun ibrahim saracoglu atv deydi
Incir kuru kullanmayi dusunenler,eger prolaktin hormonu yuksekse kesinlikle kullanmasinlar dedi...
Tekrarlayim dedim aklinizda bulunsun...
Turkiyedeki arkadaslarim bu yonden cok sansli,dr a gidip tum testleri yaptirabiliyo,ama malesef almanyada boyle bi imkanimiz yok :( tabi yaptirmak istersen baya bi para dokmen gerekiyo...

Merci bilgin icin.

Evet daha önce sogan kürü yaptim , ama o ara miyom falan vardi o alndi vs derken...
Hala hamile degilim.
Dedim bos oturmakdansa bir küre baslamak faydalidir.

Bugün dr a gittimdegerlerimi aldim nisan da yapilmisdi dedim bir incelegim, bunlar hersey normal diyor geciyor.
AMH degerim cok düsük 0,33 , resmen moralim cok bozuldu.

Azaldigini söylemisdi dr. da bukadar oldugunu bilmiyordum bu resmen menopz baslangici demek.

Simdi hangi küre baslasam bilmiyorum aklim cok karisik.
Incir kürü hangi gün baslaniyor ?

Birse Dr. Saracoglunun AMH degerini yükselten kürü varmis hic bir yerde bulamadim bilen varsa yazarsa cok sevinirim.

Almanya da Hormon testi iste dr dan, yaptirmak zorunda eger hamilelik sorunun var ise, yapmasa dr u degistir canim, bende öyle yaptim.

canim ben pek degerlerden anlamiyorum ama okudugum kadariyla 5 den sonra gebelik oluyo,sanirsam 5.0 falan..ama tabi bilen birisi yanitlarsa bizde bilgilenmis oluruz ;). Bide senin ihtimal biraz dusuk gibi,35 gun baya uzun sure...Rabbim kalbine gore versin canim

basla canim baslaaa ;)
Daha onceden ne kuru yapmistin?
Su an iki arkadasim bide kuzenim basladi kurlere..

canim cok saol ;)
Pre seed i bende burda okumustum,jel seklinde rahime SIKILIyo ve iliskiye 20 dk sonra geciliyo,ve spermleri yumurtaya tasiyo,yani yapiskanlik vs olmasini engelliyo...ben ovulasyon testide yapiyodum,zaten preseed kullaniyosan kesinlikle ov. Testide sart,ov. Testi cift cizgi olunca preseedle iki gun ust uste denedik ve sonuc pozitif...tabi sadece preseed degil,incir ve havucunda cok yarari oldu...

tamam ama pree-seed cok pahali 20 ile 30 dolar arasi hem kuruluk icin diyor,eger kuruluk sorunun yoksa genede kullanmak zorundamiyiz ki??:54::54: ve cancagizim senin persembe gunun ki randevun ne oldu ??:1: :1::1::1:

kızlar merhabalar soğan kurunu bende yaptım 15 gun ama kur bitmeden 2 gun once doktora gıttım ve hala pkomun devam ettıgını soyledı doktor ve bu ay ılac kullanmazsam eger adet olamıcagımı soyledı ben sımdı napıcam :( bosunamı ıctım o soğan suyunu :( sımdı sızce 1 ay daha soğan kürümü yapıyım yoksa ıncır kurumu ?

Back