• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru,incir+havuc kuru,pre-seed veeeeeeee HAMILEYIMMMMMMM

Merci bilgin icin.

Evet daha önce sogan kürü yaptim , ama o ara miyom falan vardi o alndi vs derken...
Hala hamile degilim.
Dedim bos oturmakdansa bir küre baslamak faydalidir.

Bugün dr a gittimdegerlerimi aldim nisan da yapilmisdi dedim bir incelegim, bunlar hersey normal diyor geciyor.
AMH degerim cok düsük 0,33 , resmen moralim cok bozuldu.

Azaldigini söylemisdi dr. da bukadar oldugunu bilmiyordum bu resmen menopz baslangici demek.

Simdi hangi küre baslasam bilmiyorum aklim cok karisik.
Incir kürü hangi gün baslaniyor ?

Birse Dr. Saracoglunun AMH degerini yükselten kürü varmis hic bir yerde bulamadim bilen varsa yazarsa cok sevinirim.

Almanya da Hormon testi iste dr dan, yaptirmak zorunda eger hamilelik sorunun var ise, yapmasa dr u degistir canim, bende öyle yaptim.
Dedigin kuru hic duymadim canim,ama arastiricam...hatta istersen i. Saracogluna email yazip sorabilirsin,yada tel acip sorabilirsin...valla canim benim dr cok iyi,ama test falan istemedi,bir cocugun olduguna gore yine olur stress yapma falan dedi..tabi baska bi dra daha gittim oda bakti hersey yolunda falan dedi,yani test falan istemedi benden...o dr dan cikarken test ucretleri diye bi liste gordum cikarken aldim yanima,eve geldigimde baktim bir kac test var isimleri aklimada degil,ucreti baya dolgundu yani...ondan sonra zaten sogan kurune baslamistim..sendemi almanyada kaliyosun canim?hatta en son gittigim dr a da 30€ ultraschal parasi verdim,ilginc oda ucretliydi...

tamam ama pree-seed cok pahali 20 ile 30 dolar arasi hem kuruluk icin diyor,eger kuruluk sorunun yoksa genede kullanmak zorundamiyiz ki??:54::54: ve cancagizim senin persembe gunun ki randevun ne oldu ??:1: :1::1::1:

Evet canim bende 20€ falan vermistim...hem kuruluga hemde spermlere daha iyi geliyo falan diye diye okudum.

kızlar merhabalar soğan kurunu bende yaptım 15 gun ama kur bitmeden 2 gun once doktora gıttım ve hala pkomun devam ettıgını soyledı doktor ve bu ay ılac kullanmazsam eger adet olamıcagımı soyledı ben sımdı napıcam :( bosunamı ıctım o soğan suyunu :( sımdı sızce 1 ay daha soğan kürümü yapıyım yoksa ıncır kurumu ?

Canim 1ayda hemen gitmez en az 3ay yapman lazim...bende ilk ay yaptigimda hala duruyodu kistlerim ikinci ay yaptigimda butun kistlerim temizlendi,afedersin ama adet kaniyla dokuldu,cok fena sanciyla gittiler sukur,ben hatta 1 ay daha fazla yaptim,tamamen temizlensin diye..3ay sonra incir kurune basladim...sen iki ay daha yap bak gor cok faydasini gorceksin...sabirli olman gerekiyo..hatta pko yu tamamen yok ediyo,bunu cok yerde okudum...

pekı canım doktor bana bu ay adet olamıcagımı soyledı ben 2. soğan kürüne ne zaman başlamalıyım :(

InsaAllah canim Rabbim kalbine gore versin,bilmezmiyim aylardir negatif gormekten artik iyice umutsuzlasmistim :( cok sukur bu ay yine umudum yoktu,adet sancisi yasadim adetime 1 hafta kala ve dedim yine olmadi,ama yanilmisim..InsaAllah sende yanilirsin,ve pozitifi yakalarsin...hosuma gitti her gun test yapiyorum :) persembe dr kontrolum var,InsaAllah kesemizi goruruz

inşşşşşşşşşşş 4.ayım yanılmıyorsam rabbim inş.benide sevindiricek birgün inanıorum :( hadi bakalım sana da hayırlısı olsun ne kadarlık şuan senin hergün pozitif çıkıyo dimi oda iyiymiş:)

@balim evet almanyada yasiyorum.
Benimde dr um bana hormon testini yaparim sen ödersen deyince biraktim o dru.
Oda benden 25€ ultrason icin almisti.

Ama her dr öyle degil, o yüzden degistir dr unu.
Tel de sor hormon testi yapan ariyorum diye, yada Tüp bebek merkezine git.

pekı canım doktor bana bu ay adet olamıcagımı soyledı ben 2. soğan kürüne ne zaman başlamalıyım :(

Beklenen ama gelmeyen adet gununde basla canim,adet olsanda birakma kuru..neden adet olmucan onu anlamadim ama,InsaAllah olursun tam gununde...bak gor sogan kuru adet gunlerini duzenlicek...benimde cok duzensiz oluyo,1 hafta 10 gun gecikmeler yasiyodum,cok sukur sogan kuruyle 28 gunde bir adet oldum...zaten adetim duzeldi ve oyle hamile kalabildim Elhamdulillah

inşşşşşşşşşşş 4.ayım yanılmıyorsam rabbim inş.benide sevindiricek birgün inanıorum :( hadi bakalım sana da hayırlısı olsun ne kadarlık şuan senin hergün pozitif çıkıyo dimi oda iyiymiş:)

InsaAllah canim fazla bekletmez melegin
Bende test manjagi oldum resmen ;) her gun test yapiyorum,bu sabahki yaptigim baya koyuydu...yarin dr a gidecegim,InsaAllah keseyi goruruz...1hafta zor gecti Valla

@balim evet almanyada yasiyorum.
Benimde dr um bana hormon testini yaparim sen ödersen deyince biraktim o dru.
Oda benden 25€ ultrason icin almisti.

Ama her dr öyle degil, o yüzden degistir dr unu.
Tel de sor hormon testi yapan ariyorum diye, yada Tüp bebek merkezine git.

InsaAllah canim gerek kalmadi tup bebek merkezine...yarin dr a gidicem InsaAllah keseyi goruruz...dr um cok iyi aslinda ama iste test falan yapmiyo,daha dogrusu ben soyledigimde gerek olmadigini hersey yolunda demisti..cok sukur kurlerle duzeldi hormonlarim..
Bide sogan kuruyle 6kg vermistim,cok uzun zamandir almadim o kg lari...

Bize dua edin kizlar yarin kesemizi gorelim ve hersey yolunda olsun!

canım bırsey sorucam benım tek ılıskım oldu ve bunun uzerınden 35 gun gectı bende kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sence bu gec döllenme olabılırmı

Mrb kuzucuk soruna soyle cvp verim spermin omru en fazla 4-5 gundur sen gec yumurtlamis olsanda dollenebilmesi icin en gec 30 gun once yumurtan catlamis olmasin gerekir ee 30 gunde cok uzun bir zaman tahmini soyluyorum Bhcg'en suan 1000'in uzerinde olmasi gerekirdi ama senin sonucun 0.01 cikmis yani uzgunum bu ay gebe olma ihtimalin yok sanirim ins reglin daha fazla gecikmezde bi dahaki aya tutturursun ve mutlu haberi bizlerlede paylasirsin:50:

Mrb kuzucuk soruna soyle cvp verim spermin omru en fazla 4-5 gundur sen gec yumurtlamis olsanda dollenebilmesi icin en gec 30 gun once yumurtan catlamis olmasin gerekir ee 30 gunde cok uzun bir zaman tahmini soyluyorum Bhcg'en suan 1000'in uzerinde olmasi gerekirdi ama senin sonucun 0.01 cikmis yani uzgunum bu ay gebe olma ihtimalin yok sanirim ins reglin daha fazla gecikmezde bi dahaki aya tutturursun ve mutlu haberi bizlerlede paylasirsin:50:

peki soyle sorsam mesela gec döllenmede gec yumurtlanıyor ya o gec yumurtlama tarıhınde bır ılıskı olması gereklımı hanı sonuçta sperm omru az gec döllenme kavramını anlayamadım benım gec yumurtlasam bıle ılk ılıskıden sonuçta spermler olucek olmuycak

peki soyle sorsam mesela gec döllenmede gec yumurtlanıyor ya o gec yumurtlama tarıhınde bır ılıskı olması gereklımı hanı sonuçta sperm omru az gec döllenme kavramını anlayamadım benım gec yumurtlasam bıle ılk ılıskıden sonuçta spermler olucek olmuycak

Evet canim aynen oyle yumurtanin dollenebilmesi icin ya yumurtlamada onceki 2-3 gun yada yumurtlama oldugu gun iliskide bulunulmasi gerekiyor yani kisacasi en saglikli olani tahmini yumurtlama doneminden 4-5 gun once baslayip 10 gun falan gun asiri veya iki gun arayla birlikte olmak biraz karmasik oldu ama umarim anlata bilmisimdir:17:

bu ayki soğn suyu kürümü 10 gün içtm şmdi 5 gün ara verip 5 gün daha içecem snrada regli tarihim gelio.

Bende test manjagi oldum resmen ;) her gun test yapiyorum,bu sabahki yaptigim baya koyuydu...yarin dr a gidecegim,InsaAllah keseyi goruruz...1hafta zor gecti Valla

inş.canım ya her ay regl olduğumda üzülüorum çok günahmıdır bilmem üzülmek ama

napım elimde değil 2 günüm var reglime kesin olıcam gene napım kısmet bende

kür yapım bari artık bi sebep olsun.seni de çok merak ediyorum hadi çabuk gel :D

bayanlar hoşgeldiniz hepiniz sohbetimize

hepinize ayrı yazamadım hadi hepimiz başlayalım kürlere bakalım ilk önce haberi

hangimiz vericez :) hepimizin gönlüne göre inş.en kısa sürede göbüşlerim bebişle

dolsun.:nazar: aminnnnnnnnn

inş.canım ya her ay regl olduğumda üzülüorum çok günahmıdır bilmem üzülmek ama

napım elimde değil 2 günüm var reglime kesin olıcam gene napım kısmet bende

kür yapım bari artık bi sebep olsun.seni de çok merak ediyorum hadi çabuk gel :D

ya ben sogan kürünü yaptim ama adetim gene her ayki gibi düzensiz devamli 5ile 10 gun gecikmeli geliyor.:44:ve hayit otu veya tabletini kullanan varmi??sogan benim adetimi duzene sokmadi:20::20::19: ama bu ay nezaman adet olursam incir havuc ve tarcin bal cörekotu kürlerine hep beraber basliyacagimm:16::16: bu ayda son olur benim kürlerim ayy valla bunaldim 2-3 aydir kür yapmaktann

selammm anne adaylari
sabah dr daydim,ultrasonla bakti biseyler gozukuyo ama tam net degil,tam gozukmemeside cok normal,daha cok yeni,son adet tarihim 29ydu yani 3 gun falan gecmis dedi,yani cok normal,1hafta sonra tekrar gel dedi,hem kan vercem hem tekrar ultrasonla bakacak...carsamba sabah yine gidicem..bakalim bu sefer gozukcekmi ;) ordada test yaptilar,pozitifdi yine..

Beklenen ama gelmeyen adet gununde basla canim,adet olsanda birakma kuru..neden adet olmucan onu anlamadim ama,InsaAllah olursun tam gununde...bak gor sogan kuru adet gunlerini duzenlicek...benimde cok duzensiz oluyo,1 hafta 10 gun gecikmeler yasiyodum,cok sukur sogan kuruyle 28 gunde bir adet oldum...zaten adetim duzeldi ve oyle hamile kalabildim Elhamdulillah

DOKTOR OYLE SOYLEDI CANIM EGER ILAC KULLANMAZSAN EGER BU AY ADET OLMUCAKSIN DEDI YUMURTALARIN CATLAMAMIS DEDI :( NAPICAM BILMIYORUMM

ya ben sogan kürünü yaptim ama adetim gene her ayki gibi düzensiz devamli 5ile 10 gun gecikmeli geliyor.:44:ve hayit otu veya tabletini kullanan varmi??sogan benim adetimi duzene sokmadi:20::20::19: ama bu ay nezaman adet olursam incir havuc ve tarcin bal cörekotu kürlerine hep beraber basliyacagimm:16::16: bu ayda son olur benim kürlerim ayy valla bunaldim 2-3 aydir kür yapmaktann

hadi ya bence sabır et soğan kürüne devam et baksana çoğu memnun kalmış

daha düzenli kullan mesela kaç gün yapılacaksa falan.

biraz daha kullan bakalım değiştirmeden.

selammm anne adaylari
sabah dr daydim,ultrasonla bakti biseyler gozukuyo ama tam net degil,tam gozukmemeside cok normal,daha cok yeni,son adet tarihim 29ydu yani 3 gun falan gecmis dedi,yani cok normal,1hafta sonra tekrar gel dedi,hem kan vercem hem tekrar ultrasonla bakacak...carsamba sabah yine gidicem..bakalim bu sefer gozukcekmi ;) ordada test yaptilar,pozitifdi yine..

ay cnm çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun bu ayın 29 muydu senin

çok yeniymiş daha biz bayadır konuşuoruz senle baya olmuştur die düşündüm valla

kan aldılarmı betahcg daha ii olurdu değere 2 kat artması gerekiyo ya

ondan takip edilirdi darısı inşşşşşşşşşş.bana adet olıcam galiba ben:(:(:(:(

DOKTOR OYLE SOYLEDI CANIM EGER ILAC KULLANMAZSAN EGER BU AY ADET OLMUCAKSIN DEDI YUMURTALARIN CATLAMAMIS DEDI :( NAPICAM BILMIYORUMM

canim sen sogan kurune basla bence,hem zarari degil yarari olcak eminim..

ay cnm çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun bu ayın 29 muydu senin

çok yeniymiş daha biz bayadır konuşuoruz senle baya olmuştur die düşündüm valla

kan aldılarmı betahcg daha ii olurdu değere 2 kat artması gerekiyo ya

ondan takip edilirdi darısı inşşşşşşşşşş.bana adet olıcam galiba ben:(:(:(:(

aminnn canimmm
Evet canim demin takvime baktim,28sinde leke gelmis yani 28si baslangic tarihi,evet daha cok yeni,ben ovulasyon testiyle ogrendik 1hafta once falan nerdeyse ama dr gitmemistim..canim burda once gebeligi gordukten sonra kan aliyolar..

hayit otu iyimi??

Hayit tohumunun tabletini yuttum 1 ay..dr kist icin vermisti ama bi yarari oldumu bilmiyorum...3ay en az kullanmak gerekiyomus

aminnn canimmm
Evet canim demin takvime baktim,28sinde leke gelmis yani 28si baslangic tarihi,evet daha cok yeni,ben ovulasyon testiyle ogrendik 1hafta once falan nerdeyse ama dr gitmemistim..canim burda once gebeligi gordukten sonra kan aliyolar..

ben seni bayadır sanıodum hani hemen çıkmo falan diolar ya testte ondan yani daha

3 gün geçmiş senin minicik daha bebiş :) önce gebelik sonra test ne bilim

hani diolar ya kanda kesin çıkar sonra ultrasondu vs her yer farklı işte.

Back