Dedigin kuru hic duymadim canim,ama arastiricam...hatta istersen i. Saracogluna email yazip sorabilirsin,yada tel acip sorabilirsin...valla canim benim dr cok iyi,ama test falan istemedi,bir cocugun olduguna gore yine olur stress yapma falan dedi..tabi baska bi dra daha gittim oda bakti hersey yolunda falan dedi,yani test falan istemedi benden...o dr dan cikarken test ucretleri diye bi liste gordum cikarken aldim yanima,eve geldigimde baktim bir kac test var isimleri aklimada degil,ucreti baya dolgundu yani...ondan sonra zaten sogan kurune baslamistim..sendemi almanyada kaliyosun canim?hatta en son gittigim dr a da 30 ultraschal parasi verdim,ilginc oda ucretliydi...Merci bilgin icin.
Evet daha önce sogan kürü yaptim , ama o ara miyom falan vardi o alndi vs derken...
Hala hamile degilim.
Dedim bos oturmakdansa bir küre baslamak faydalidir.
Bugün dr a gittimdegerlerimi aldim nisan da yapilmisdi dedim bir incelegim, bunlar hersey normal diyor geciyor.
AMH degerim cok düsük 0,33 , resmen moralim cok bozuldu.
Azaldigini söylemisdi dr. da bukadar oldugunu bilmiyordum bu resmen menopz baslangici demek.
Simdi hangi küre baslasam bilmiyorum aklim cok karisik.
Incir kürü hangi gün baslaniyor ?
Birse Dr. Saracoglunun AMH degerini yükselten kürü varmis hic bir yerde bulamadim bilen varsa yazarsa cok sevinirim.
Almanya da Hormon testi iste dr dan, yaptirmak zorunda eger hamilelik sorunun var ise, yapmasa dr u degistir canim, bende öyle yaptim.
tamam ama pree-seed cok pahali 20 ile 30 dolar arasi hem kuruluk icin diyor,eger kuruluk sorunun yoksa genede kullanmak zorundamiyiz ki?? ve cancagizim senin persembe gunun ki randevun ne oldu ??
Evet canim bende 20 falan vermistim...hem kuruluga hemde spermlere daha iyi geliyo falan diye diye okudum.
kızlar merhabalar soğan kurunu bende yaptım 15 gun ama kur bitmeden 2 gun once doktora gıttım ve hala pkomun devam ettıgını soyledı doktor ve bu ay ılac kullanmazsam eger adet olamıcagımı soyledı ben sımdı napıcam bosunamı ıctım o soğan suyunu sımdı sızce 1 ay daha soğan kürümü yapıyım yoksa ıncır kurumu ?
Canim 1ayda hemen gitmez en az 3ay yapman lazim...bende ilk ay yaptigimda hala duruyodu kistlerim ikinci ay yaptigimda butun kistlerim temizlendi,afedersin ama adet kaniyla dokuldu,cok fena sanciyla gittiler sukur,ben hatta 1 ay daha fazla yaptim,tamamen temizlensin diye..3ay sonra incir kurune basladim...sen iki ay daha yap bak gor cok faydasini gorceksin...sabirli olman gerekiyo..hatta pko yu tamamen yok ediyo,bunu cok yerde okudum...