Yok gibiEki Görüntüle 3462790 sizce vvar mı yamuk gibi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gibiEki Görüntüle 3462790 sizce vvar mı yamuk gibi sanki
Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun bende aynı şeyleri yaşadımMaalesef artis beklenildigi gibi olmadi altında bi artis oldu dıs gebelikten korkuyorum yarına ozel hastaneden randevu aldim gecmis gebeliklerimde sorunlu oldugu icin tedbor alinmasi gerekiyorsa almak adına bide kan pıhtılaşması var mi doye baktirmak istiyorum
Maalesef artis beklenildigi gibi olmadi altında bi artis oldu dıs gebelikten korkuyorum yarına ozel hastaneden randevu aldim gecmis gebeliklerimde sorunlu oldugu icin tedbor alinmasi gerekiyorsa almak adına bide kan pıhtılaşması var mi doye baktirmak istiyorum
merhabalar.. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız..Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun bende aynı şeyleri yaşadım
Planli gittigimiz icin önden test yapmistim elle tutulur bi belirtim yoktu. Adetim yaklastigi icin hafif kasok agrilari vardi gebeliktenmis ama gebe kaldigimdaki belirtilerimlr kıyaslarsam pek bi belortim yoktu ama rakam dusuktu bi anda cikip bi anda dustugu icin pek belirti yasamadim gibi biseydi bel agrim vardi baya bi onu hatirliyorum bende pek bel agrisi olmaz adet zamanlari cok cok nadir yani senede 1 veya 2 kere belkide hic o yuzden belim agridiginda supeleniyorummerhabalar.. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız..
Kimyasal gebelik geçirdiğinizde nasıl belirtileriniz oldu acaba
bende yaşadım sanki ama kan testi felan vermediğim için eminde değilim pek..
merhaba ilk testinz 60 cıkmstı ıkncı test kac cktı ? dış gebelkte aslnda degerler cok katlanır değildir dış gebelkPlanli gittigimiz icin önden test yapmistim elle tutulur bi belirtim yoktu. Adetim yaklastigi icin hafif kasok agrilari vardi gebeliktenmis ama gebe kaldigimdaki belirtilerimlr kıyaslarsam pek bi belortim yoktu ama rakam dusuktu bi anda cikip bi anda dustugu icin pek belirti yasamadim gibi biseydi bel agrim vardi baya bi onu hatirliyorum bende pek bel agrisi olmaz adet zamanlari cok cok nadir yani senede 1 veya 2 kere belkide hic o yuzden belim agridiginda supeleniyorum
HEr sabah ilk idrarla test yapiyodum evde ve hep silil ciagi cikiyodu orda da bi niye boyle oluyo falan demeye baslamistim ilk gebrligimdi tecrube yok bilgi yok anlamsiz geliyodu hersey 5. Gecikme sonucu adet gorup sancili bir sekilde dusurmustum kist gibi parca parca cikmisti sonra agrim bianda gecmisti
60merhaba ilk testinz 60 cıkmstı ıkncı test kac cktı ? dış gebelkte aslnda degerler cok katlanır değildir dış gebelk
haa 4 gunluk ara 2 günlük aralarla değil dmi ?60
164
317
4 gunluk aralarla
Son verdigim kandan 2 gunluk degeri gorcez bugun açıklancak umarim Rabbim hayirlisini nasip eder mucize olursa seviniriz olmazsada Rabbim kolay kılsın süreci hemen atlatalim baska istedigim bir sey yokhaa 4 gunluk ara 2 günlük aralarla değil dmi ?
bekle istersen braz daha saglklımı deglmi anlasılır
inşallahh rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsinSon verdigim kandan 2 gunluk degeri gorcez bugun açıklancak umarim Rabbim hayirlisini nasip eder mucize olursa seviniriz olmazsada Rabbim kolay kılsın süreci hemen atlatalim baska istedigim bir sey yok
çok geçmiş olsun bende bu ay yaşadım bel ağrısı vardı kasıklar da hafif ağrım vardı açık pembe bir akıntı oldu.. adetime 1 gün kala silik çıktı testten 3 gün sonra adet oldum bende şaşırdım.. adetim çok sancılı geçtiPlanli gittigimiz icin önden test yapmistim elle tutulur bi belirtim yoktu. Adetim yaklastigi icin hafif kasok agrilari vardi gebeliktenmis ama gebe kaldigimdaki belirtilerimlr kıyaslarsam pek bi belortim yoktu ama rakam dusuktu bi anda cikip bi anda dustugu icin pek belirti yasamadim gibi biseydi bel agrim vardi baya bi onu hatirliyorum bende pek bel agrisi olmaz adet zamanlari cok cok nadir yani senede 1 veya 2 kere belkide hic o yuzden belim agridiginda supeleniyorum
HEr sabah ilk idrarla test yapiyodum evde ve hep silil ciagi cikiyodu orda da bi niye boyle oluyo falan demeye baslamistim ilk gebrligimdi tecrube yok bilgi yok anlamsiz geliyodu hersey 5. Gecikme sonucu adet gorup sancili bir sekilde dusurmustum kist gibi parca parca cikmisti sonra agrim bianda gecmisti
Rabbim tez zamanda isteyen herkese saglikli bebek nasip etsinçok geçmiş olsun bende bu ay yaşadım bel ağrısı vardı kasıklar da hafif ağrım vardı açık pembe bir akıntı oldu.. adetime 1 gün kala silik çıktı testten 3 gün sonra adet oldum bende şaşırdım.. adetim çok sancılı geçti
Ya aslında hiç belirti yaşamadım sadece reglim bir gün sürdü ikinci gün leke şeklinde geldi acaba mı dedim sonra test yaptım o şekilde öğrenmiştim 2 gün sonra değerim düşmüştü. Lekeler hiç kesilmedi bir ay boyunca lekelenmem oldu sonra metotreksat iğne ile regl oldum geçti gittimerhabalar.. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız..
Kimyasal gebelik geçirdiğinizde nasıl belirtileriniz oldu acaba
bende yaşadım sanki ama kan testi felan vermediğim için eminde değilim pek..
Merhaba acaba sonucunuz noldu merat ettimDün gittim ama saglik ocagindaki kan sonucum aciklanmamisti henuz onu goremedigimiz icin normsl bi konusma yaptik hikayemi anlattim test vs yapilmasi gerekiyosa talep ettim ama testler icin 3 kayip gerekiyomus sacma buluyorum belki problemim var ve yasim 27 30uma gelince mi problemi bulcaklar anlamiyorum 30 35 den sonrasi zorlasiyo surec ben anlamiyorum valla. O gun cikmasi gereken kanin 500den asagi olmamasi gerekiyo dedi 317 cikti kan 4 gunluk sonuc o 2 kati bile artmamis sorun var demek bugun yine vericem pazsrteside son kan vericem doktor ons gore yorum yapcak dış gebelikse takip edicez kontrollu gidicez hemen kurtaj demicem dedi sanada zarar gelmeden keseyi gorene kadar beklicez dedi
Merhaba dıs gebelik oldugu belli oldu zaten supeleniyodum 8 gun hastanede yattim tedavi gordum suan evdeyim biraz agrilarim var sureci atlatinca dış gebelik ile ilgili konu acip yasadiklarimk adım adım anlaticam insallahMerhaba acaba sonucunuz noldu merat ettim
Benimde öyle 19.gecikme günümdeyim ve iki gün mnce yaptığım erken gebelik test silik çıktı bugğn normal testten yaptım bişey çıkmadı kafayı yemek üzereyim biri yardımcı olabilirmiCanım resimin en sonundaki test diğerlerine nazaran daha net bir silik çizgi pazartesi gününü beklemek istemiyorsan erken gebelik testi al bence kaset testlerde yanılma payı olabiliyor bide onunla dene beta hcg değerine bağlı ben 15 . günde erken gebelik testi yaptığım halde silik çizgi cıkmıstı şuan oğlum kucağımda hakkında hayırlısı olsun insalah
Canım bence kan testi ver en kesin net bilgiyi oradan alırsınBenimde öyle 19.gecikme günümdeyim ve iki gün mnce yaptığım erken gebelik test silik çıktı bugğn normal testten yaptım bişey çıkmadı kafayı yemek üzereyim biri yardımcı olabilirmi