• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru,incir+havuc kuru,pre-seed veeeeeeee HAMILEYIMMMMMMM

ya hayııır..40 ından sonra hamile kalmaya çabalayanlar var bu sayfada o sandım..benim yaşım 45...iki oğlum var üniversiteye gidiyorlar...ama bir bebişim olursa eh artık bu yaştan sonra sanmam da ama olursa iyi olurdu be:)düzenli adet görüyorum ama yıllardır çocuk olmuyor..hamile kalamıyorum..
.

He aynen ben daha 26 1 yildir evliyim 3 aydir denioruz olmadi burda da bunlari okuyunca bende tapim bakarsin sevep olur dedim hayirlisi dicem baslicm dua edicem rabbime gerisi rabbime kalmis....sen grcekten istermisin bu yastan sonra cocugunda varmis:D

Merhaba balım bende bu ay incir kürü denemek istiyorum bugün adetimin 3. günü başlasam olurmu hemen kahvaltı yaptım işe geliyorum diye ama alıp hemen kaynatma imkanım var hemen şimdi başlamak istiyorum yardım et nolur 10. ayım bu ayda olmadı ve bu kür mucize gibi herkeste olumlu olmuş. ve bide yumurtlamama 2 hafta var ya devammı edicem o olunca da nasıllll

prolaktin yüksekse olmuyormu yaaa benim çok yüksek değil normal değerin çok az üzerinde hatta sınırda

Merhaba balım bende bu ay incir kürü denemek istiyorum bugün adetimin 3. günü başlasam olurmu hemen kahvaltı yaptım işe geliyorum diye ama alıp hemen kaynatma imkanım var hemen şimdi başlamak istiyorum yardım et nolur 10. ayım bu ayda olmadı ve bu kür mucize gibi herkeste olumlu olmuş. ve bide yumurtlamama 2 hafta var ya devammı edicem o olunca da nasıllll

prolaktin yüksekse olmuyormu yaaa benim çok yüksek değil normal değerin çok az üzerinde hatta sınırda

Canim saracoglu kesinlikle prolaktin hormonu yuksek olanlar incirden uzak dursun dedi...sogan kuru yaptinmi hic? O butun hormonlari duzene sokuyor,1ay sogan kuru uygulayip tekrar degerlerine baktirsan,bide aslanpencesi otu mu tam ismini hatirlayamiyorum,o otto baya hormon dengeleyici...InsaAllah en kisa zamanda istegine kavusursun canim

Sağol canım ama soğan geç başlanıyo heralde diye incir için heveslendim sabrım kalmadı artık. Off kafam çok karıştı ama yüksek değil aslında prolaktin normal değerin en üst değerinde sadece oda aylar önce öleydi d.k. hapını yeni bırakmıştım dr bundan olabilir demişti 6-7 ayı bulur gebe aklman en erken dedi üzerinden 10 ay geçti eski testti o yapsammı ki yaaa

Sağol canım ama soğan geç başlanıyo heralde diye incir için heveslendim sabrım kalmadı artık. Off kafam çok karıştı ama yüksek değil aslında prolaktin normal değerin en üst değerinde sadece oda aylar önce öleydi d.k. hapını yeni bırakmıştım dr bundan olabilir demişti 6-7 ayı bulur gebe aklman en erken dedi üzerinden 10 ay geçti eski testti o yapsammı ki yaaa

Anladim canim,evet sogan kuru 7. Gun baslaniyo incir kuru 2. Yada 3. Gun baslaniyo...mesela sabah yapamadiysan aksam yapip ac karnina hepsinide icebilirsin...ertesi gunde sabah yapip hem aksam hem sabah icebilirsin...ama bana kalsa bu ay sogan sonraki ayda incir kuru yapardim..tabi bide hormon testlerimi yenilerdim...icin rahat olurdu...

.

He aynen ben daha 26 1 yildir evliyim 3 aydir denioruz olmadi burda da bunlari okuyunca bende tapim bakarsin sevep olur dedim hayirlisi dicem baslicm dua edicem rabbime gerisi rabbime kalmis....sen grcekten istermisin bu yastan sonra cocugunda varmis:D
insan özlüyor bebeği yaa:)sokakta annelerin kucağında bir kaç aylık bebekleri görüyorum böyle tombul tombul minik minik elleri ayakları bir sevesim geliyor anlatamam ama tanımıyoruz birbirimizi yanlış anlaşılır diye korkuyorum mazallah çocuk hırsızı falan sanırlar diye..gerçi bu yaştan sonra torun sevmeliyiz artık ama ona çooook var..benim oğlanlarım var 30 undan aşağı evlenmezler kızım olsaydı belki şimdi evlenmişti..benim yaşımdaki akranlarım çoktaaan torun sahibi oldu..ya işte benimki özlem,bebek kokusunu özledim..

iyi ozaman kokmazsa sorun yok :D ama sabah akşam düzenli olması gerekiyor öğrendiğim gibi

yapıcam aslında çok sabırsızımdır bilion mu ilaç falan hiç kullanamam ya bırakırım ya düzenli içmem

inş.bunda öle olmazda allahın izniyle önümüzdeki ay regl olmam :D:D bence sende düzenli yapaydın

erken kalkıp mesela sabahları

bende hic bir sorun yoktu gecen doktora gittim kist iltihap v,s sadece adetim düzensiz ve 35 40 arasinda adet oluyorum onun icin hayit hapini Verdi bende alip icmedim.cunku icenler memnun degilmis :50::50: bu ayda incire basliyalim bakalimm:34:

bende hic bir sorun yoktu gecen doktora gittim kist iltihap v,s sadece adetim düzensiz ve 35 40 arasinda adet oluyorum onun icin hayit hapini Verdi bende alip icmedim.cunku icenler memnun degilmis :50::50: bu ayda incire basliyalim bakalimm:34:

bende yarın soğan kürüne başlıcam bakalım sonra olmazsa incire başlıcam

rabbim inş.gerek bırakmadan verir.bende de kiçbiri yok çok şükür adetim de çok düzenli

Bu sabah mercimegimi gordum ;)
MasaAllah 5+4 2 hafta sonrada kalp atislarina bakacaz ;) su anda hucrelerini gorduk kesenin icinde nokta noktaydi ;) Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...pasama kardes geliyo InsaAllah

MasaAllah 5+4 2 hafta sonrada kalp atislarina bakacaz ;) su anda hucrelerini gorduk kesenin icinde nokta noktaydi ;) Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...pasama kardes geliyo InsaAllah

benim nickime baksana bi kafayi yedim incir incir diye :9::9::16: keske incirin yanina havucuda ekleseymisim :27::27:

ay canım çok sevindim inş.hayırlısı ile

kucağına da alırsın.darısı bize aminnnnnnnnnnnn

insan özlüyor bebeği yaa:)sokakta annelerin kucağında bir kaç aylık bebekleri görüyorum böyle tombul tombul minik minik elleri ayakları bir sevesim geliyor anlatamam ama tanımıyoruz birbirimizi yanlış anlaşılır diye korkuyorum mazallah çocuk hırsızı falan sanırlar diye..gerçi bu yaştan sonra torun sevmeliyiz artık ama ona çooook var..benim oğlanlarım var 30 undan aşağı evlenmezler kızım olsaydı belki şimdi evlenmişti..benim yaşımdaki akranlarım çoktaaan torun sahibi oldu..ya işte benimki özlem,bebek kokusunu özledim..

Mrb ben size sonuna kadar katiliyorum ve eger gercekten cocuk sahibi olmak istiyorsaniz cocuk yapin 45 yasinda olmaniz cocuk yapamicaginiz anlamina gelmez unutmayin doguran kadin saglikli kadindir hatta normal yolla olmuyorsa tedavide olun bence

Evet arkadaslar bu gun sabah dr kontrolundeydik,hersey yolunda cok sukur..
Kalp atislarini izledik ;) mercimek kadar olan minigim fasulye tanesi kadar olmus :) darisi tum isteyenlere InsaAllah ... Bu arada mide bulantilari uyku hali sac dokulmesi fena halde yasiyorum...bizden haberler simdilik bu kadar ;)

Back
X