• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru,incir+havuc kuru,pre-seed veeeeeeee HAMILEYIMMMMMMM

MasaAllah Bu arada 7+3 olduk

arkadaslar ben hipogonadotropik hipogonadizm hastasiyim yani ilac kullanmassam adet olmuyorum sogan,havuc,incirmi yapsam bilemiyorum bide benim gibi hasta olanlarin rahimleri ince oluyor soganinda daha cok incelttigini soyluyorlar.lutfen bana biseyler soyleyin.bundan 3 yil once sadece incir kurunu denedim 2 ay boyunca ama hic bir ise yaramadi.

arkadaslar ben hipogonadotropik hipogonadizm hastasiyim yani ilac kullanmassam adet olmuyorum sogan,havuc,incirmi yapsam bilemiyorum bide benim gibi hasta olanlarin rahimleri ince oluyor soganinda daha cok incelttigini soyluyorlar.lutfen bana biseyler soyleyin.bundan 3 yil once sadece incir kurunu denedim 2 ay boyunca ama hic bir ise yaramadi.

Oncelikle gecmis olsun canim
Ama benim bildigim kadariyla,ibrahim saracoglunun bi aciklamasinda duymustum soganin rahimi inceltmedigini aksine duzene soktugunu soylemisti...sana tavsiyem ibrahim saracogluna mail atman,o sana en iyi bilgiyi vercektir...dediklerini bire bir uygularsan InsaAllah amacina ulasirsin...eger test falan yaptirdiysan o test sonuclarinida yaz,eminim doncektir sana...forumda cok kiside duymustum,saracoglunun yonlendirmesiyle yaptiklarini...

Oncelikle gecmis olsun canim
Ama benim bildigim kadariyla,ibrahim saracoglunun bi aciklamasinda duymustum soganin rahimi inceltmedigini aksine duzene soktugunu soylemisti...sana tavsiyem ibrahim saracogluna mail atman,o sana en iyi bilgiyi vercektir...dediklerini bire bir uygularsan InsaAllah amacina ulasirsin...eger test falan yaptirdiysan o test sonuclarinida yaz,eminim doncektir sana...forumda cok kiside duymustum,saracoglunun yonlendirmesiyle yaptiklarini...

cok tesekurler verdigin bilgiler icin ibrahim beye email attim bakalim ne diyecek.....

cok tesekurler verdigin bilgiler icin ibrahim beye email attim bakalim ne diyecek.....

Eminim en kisa zamanda doner,ve en iyi bilgiyide ondan alirsiniz...bire bir uyguladiginizda InsaAllah istediginiz olur...bu arada bizimlede paylasin cvbi bende merak ettim ne yazcagini..

Eminim en kisa zamanda doner,ve en iyi bilgiyide ondan alirsiniz...bire bir uyguladiginizda InsaAllah istediginiz olur...bu arada bizimlede paylasin cvbi bende merak ettim ne yazcagini..

slm balim cvp bi gelse mutlaka paylasacagim sizlerle.

Tasinma telasi falan coktandir giremedim foruma nasil gidiyo kizlar kurler
Bu arada biz yolu yariladik cok sukur sorunsuz..bu arada cinsiyeti erkek 😊 ogluma erkek kardes geliyor...bu arada 6. Ayimiza girdik sayilir ve 2 kilo falan almisim nerdeyse onun icin ayri mutluyum 😊

Kizlar benim soğan kurum dun bitti bugunde incir ve havuc kurune basladim sanirim incir ve havuç kuru adetin birinci günü basliyor peki simdi ben incir ve havuç kurunu adet oluncami yapmaliyim lütfen Cvp verin.

Tasinma telasi falan coktandir giremedim foruma nasil gidiyo kizlar kurler
Bu arada biz yolu yariladik cok sukur sorunsuz..bu arada cinsiyeti erkek 😊 ogluma erkek kardes geliyor...bu arada 6. Ayimiza girdik sayilir ve 2 kilo falan almisim nerdeyse onun icin ayri mutluyum 😊

Balim ne güzel Allah kucagina almayida nasip etsin inş. Canim bi önceki msjimi cvplarsan sevinirim acil olurmu?

Kizlar benim soğan kurum dun bitti bugunde incir ve havuc kurune basladim sanirim incir ve havuç kuru adetin birinci günü basliyor peki simdi ben incir ve havuç kurunu adet oluncami yapmaliyim lütfen Cvp verin.

canim kusura bakma pek gelemiyorum foruma
ben sogan kurumu bitirdim ve adet olunca incir havuca basladim

Maşallah ne güzel .

önce soğan kuru yaptim sonraki ay incir havuç olmadi tekrar yirmi bir günlük olan ikinci kurumdeyim bu ayda olmaz ise tüp bebek dua edin olurmu yedi yillik evliyiz bebeğimiz yok.

canım 4 defa denedim Rabbim kür yaparken nasip etti ama ben olacağına en çok kürü yaparken inandım herşeyin başında önemli olan olacağına inanmak ve Allahtan istemek
Rabbin tez vakitte sanada tattırsın bu duyguyu

canım 4 defa denedim Rabbim kür yaparken nasip etti ama ben olacağına en çok kürü yaparken inandım herşeyin başında önemli olan olacağına inanmak ve Allahtan istemek

Canim ne kadarlik evlisin şuan hamilemisin yoksa doğum yaptinmi? Bende inanıyorum çok umitleniyorum olmayinca çok üzülüyorum yinede hayirlisi inş.

Canim ne kadarlik evlisin şuan hamilemisin yoksa doğum yaptinmi? Bende inanıyorum çok umitleniyorum olmayinca çok üzülüyorum yinede hayirlisi inş.

bn 10yıllık evliyim ama 5 yıl korundum sonra 11haftalık bi bebek kaybettim eşimin spermi düşük çıktı tüpe yönlendirdi doktor 4 defa denedik tutmadı o esnada eşim ameliyat olmuştu bendede pko vardı ama çok değil donmuşum vardı onu denemeden önce kürü denedim ilk ay hamile kaldım şimdi 3 aylık canım darısı sizlere olsun

Amin cumlemize inş. Canım eşinde bir sorun varmiydi? Eşimin s.perm sonucu 12 milyon hareketlilikte az:(

8milyon falandı eczaneden bi ilaç aldık onu kullandık

Ben son incir kurumu yaparken eşime birşey yapmadım gecen ay havuç slktim canım doğum yaptinmi? O kullandığınız ilaç s.perm artiricimi? Adi ne? Eczanelerde mi satılıyor?
Sen hamile kalırken yani incir yaparken mi eşinde o ilacı kullandı? Merak ettim.
Bu seferde olmazsa gideceğiz. Tüp bebek tedavisi çok zor demi:-(?

Selamun Aleykum arkadaslar,
Ben kendimden bahsedeyim once 2bucuk yasinda bir oglum var,ve ikinciyi dusunmeye baslamistik 6 ay once,dr a gittigimde 2 tane 4cmlik kisttim oldugunu ama gebelige engel olmadigini soyledi..2ay ovulasyon testleriyle ovulasyon gunumu takip ettim,malum gunler calistik ama yok olmadi,hatta adet gunlerim hep karisti (tabi stress de etkilemis olabilir) ve kistler surekli tekrar ediyodu,bu arada pre-seed i duydum onuda denedim yine olmadi...dr um kistler surekli tekrar ediyo adetin bitince gel hem kontrol ederim olmadi klinige sevkini veririm ufak bi operasyonla alinir,demisti...uzuldum baya,sonucta ameliyat,gozum korktu :/ sonra sogan kurunu duydum hatta dr uma sordum oda guldu soganmi gecircek diye,ilk ay sogan yaptim tam 28. Gun adet oldum,dedim var bunda biseyler,ikinci ayda kullandim ve dr a gittim kontrole dr um inanamadi kistler yok olmus dedi,inanmayan dr um tarif istedi benden ;) bide sunuda soyleyim dogumdan sonra vucudum bi turlu toparlanamadi ve adetlerim duzensizlesti,cok sukur sogan kuruyle duzenlendi ustune ustluk 6kg verdim...ucuncu ayda kullandim ve sonlandirip adetimin ilk gunu incir kurune basladim,ilk 5 gun 5 tane inciri yarim lt kaynar icme suyunda atip 15 dk kaynattim ve ac karnina sabah ve aksama dogru ictim...5 gun incir ictim,6. Gun 3 tane havucu yine yarim lt suda 20 dk kaynattim karistirip ac karnina sabah ve aksama dogru ictim..adetimin 13. Gunu ov. Testinde cift cizgi cikti,ve calismalara basladik pre-seed kullandim ertesi gun yaptigim test silikti ama yine calistik pre-seedle,ucuncu gunde calistik,1 gun icinde yumurtam catlamisti sanirim,bide kizlar iliski sirasinda kasiklarim fena agridi,hatta kist varken bile hic agrim olmazdi,ve hatta biseye daha dikkat ettim yumurtlamaya yakin rahimde degisikleri baya baya hissettim hafif sislik vardi...veeee bu dun saat aksam 8bucukta adetime 4 yada 5 gun vardi ov. Test yaptim (hamileysen pozitif veriyomusya) aynen baya pozitife yakindi...ertesi gun yani bu gun yine yaptim saat aksam 7lerde hem ov. Test hem gebelik testi ov. Test koyu iki cizgi gebelik testim cok silikte olsa iki cizgi...Rabbim bekleyen tum kardeslerimi sevindirsin InsaAllah...
Son 6 aydir hep ov. Test yapiyorum adete yakinda yapiyodum ama silik cizgi bile cikmazdi,bu sefer oldu InsaAllah...1hafta bekleyip oyle gideyim dr a diyorum..

Oncelikle gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ben iki ay önce polikistik over sendromu sebebi ile doğum kontrol hapına başladım doktor 6 ay iciceksin dedi neyse ikinci kutudayken içmeyi unutugum bir iki günü olmustu ve o ara eşimle ilişkiye girdik ben korktum hani unuttum içmeyi hamile kaldım bide die bebeğe zarar vermemek için içmedim ve suan adetliyim yani hamile deglmisim:) uzatmiyim hazır bırakmış ken ilacı acaba bu soğan kurunumu uygulasam bir kaç ay çünkü hap kullanmak Istemiorum herkez farklı şeyler soyluo bu en azından bitkisel bebek icinde 8 aylık evliyim Rabbim nasip ederse bir seneden sonra dusunuorum napsamki akıl verin bana ve çalıştığım için bunu önceden hazırlayıp icemezmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X