• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru,incir+havuc kuru,pre-seed veeeeeeee HAMILEYIMMMMMMM

merhabalar
bende 2 yıllık evlıyım bebek düşünüyoruz. doktor kontrolumde herhangı bir kıste rastlanmadı. bu 2. ayımız denemede
bu ay soğan kürüne başadım, 2 gün oldu ve içtikten sonra yumurtalıklarımda sancı oluyor çok az ara ara. normal mı bu?

maşallah :nazar:
rabbim saglıcakla kucagınıza versın

merhabalar
bende 2 yıllık evlıyım bebek düşünüyoruz. doktor kontrolumde herhangı bir kıste rastlanmadı. bu 2. ayımız denemede
bu ay soğan kürüne başadım, 2 gün oldu ve içtikten sonra yumurtalıklarımda sancı oluyor çok az ara ara. normal mı bu?

Amin canım darısı sana olsun rahmi temizlediği için ufak sancılardan bişi olmaz bnce

kürleri mutlaka deneyin bn 4 tüpün üzerine bu kürle hamile kaldım :nazar::nazar:
Sağlıkla gelsin bebişin inşallah :)
Canım senin sorun neydi ?Benim Fsh yüksekti.Bir kere yüksek çıktı.16 küsür. İkinci bebeğimizi istiyoruz.Doktora da şu sıra gitmek istemiyorum. 21 günlük incir ve havuç kürü yaptım şimdi 7 gün ara verdim sonra yine devam edeceğim Allah izin verirse. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hamile olanlarda sağlıkla alsınlar kucaklarına .

Sağlıkla gelsin bebişin inşallah :)
Canım senin sorun neydi ?Benim Fsh yüksekti.Bir kere yüksek çıktı.16 küsür. İkinci bebeğimizi istiyoruz.Doktora da şu sıra gitmek istemiyorum. 21 günlük incir ve havuç kürü yaptım şimdi 7 gün ara verdim sonra yine devam edeceğim Allah izin verirse. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hamile olanlarda sağlıkla alsınlar kucaklarına .

pko var bende ama hafif

Oncelikle gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ben iki ay önce polikistik over sendromu sebebi ile doğum kontrol hapına başladım doktor 6 ay iciceksin dedi neyse ikinci kutudayken içmeyi unutugum bir iki günü olmustu ve o ara eşimle ilişkiye girdik ben korktum hani unuttum içmeyi hamile kaldım bide die bebeğe zarar vermemek için içmedim ve suan adetliyim yani hamile deglmisim:) uzatmiyim hazır bırakmış ken ilacı acaba bu soğan kurunumu uygulasam bir kaç ay çünkü hap kullanmak Istemiorum herkez farklı şeyler soyluo bu en azından bitkisel bebek icinde 8 aylık evliyim Rabbim nasip ederse bir seneden sonra dusunuorum napsamki akıl verin bana ve çalıştığım için bunu önceden hazırlayıp icemezmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canim
bence hap yerine en guzel kist temizleyici sogan kuru
ben 3 ay sogan kuruyle kurtuldum kistlerden cok sukur

Bu arada sogan kurunde ufak tefek sancilar akintilar olunca telaslanmayin normal hepsi..

bizde yolu tamamladik sayilir bir kac haftaya insaAllah oglumu kucagimiza alcagiz 😊
Bakalim ne zaman gelcek biraz iri bebek diyo dr umuz
insaAllah normal dogum olcak

Pasami 40+1 de 7.7.14 saat 7:42 3.765kg 52cm normal dogumla kucagimiza aldik cok sukur Rabbime
Darisi tum bekleyen annelerimize
Cok sukur cok saglikli ve yaramaz bi oglum var

Selam canim
bence hap yerine en guzel kist temizleyici sogan kuru
ben 3 ay sogan kuruyle kurtuldum kistlerden cok sukur

Bu arada sogan kurunde ufak tefek sancilar akintilar olunca telaslanmayin normal hepsi..

bizde yolu tamamladik sayilir bir kac haftaya insaAllah oglumu kucagimiza alcagiz 😊
Bakalim ne zaman gelcek biraz iri bebek diyo dr umuz
insaAllah normal dogum olcak
Canim öncelikle allah anali babali buyutsun bebegini 3 ayda demissin 3 ay hic araliksizmi kullandin benm tuplerim kapali acaba bende bi faydasi olurmu sogan kurunu nasil kullandin yazabilirmsn

Selamun Aleykum arkadaslar,
Ben kendimden bahsedeyim once 2bucuk yasinda bir oglum var,ve ikinciyi dusunmeye baslamistik 6 ay once,dr a gittigimde 2 tane 4cmlik kisttim oldugunu ama gebelige engel olmadigini soyledi..2ay ovulasyon testleriyle ovulasyon gunumu takip ettim,malum gunler calistik ama yok olmadi,hatta adet gunlerim hep karisti (tabi stress de etkilemis olabilir) ve kistler surekli tekrar ediyodu,bu arada pre-seed i duydum onuda denedim yine olmadi...dr um kistler surekli tekrar ediyo adetin bitince gel hem kontrol ederim olmadi klinige sevkini veririm ufak bi operasyonla alinir,demisti...uzuldum baya,sonucta ameliyat,gozum korktu :/ sonra sogan kurunu duydum hatta dr uma sordum oda guldu soganmi gecircek diye,ilk ay sogan yaptim tam 28. Gun adet oldum,dedim var bunda biseyler,ikinci ayda kullandim ve dr a gittim kontrole dr um inanamadi kistler yok olmus dedi,inanmayan dr um tarif istedi benden :KK66: bide sunuda soyleyim dogumdan sonra vucudum bi turlu toparlanamadi ve adetlerim duzensizlesti,cok sukur sogan kuruyle duzenlendi ustune ustluk 6kg verdim...ucuncu ayda kullandim ve sonlandirip adetimin ilk gunu incir kurune basladim,ilk 5 gun 5 tane inciri yarim lt kaynar icme suyunda atip 15 dk kaynattim ve ac karnina sabah ve aksama dogru ictim...5 gun incir ictim,6. Gun 3 tane havucu yine yarim lt suda 20 dk kaynattim karistirip ac karnina sabah ve aksama dogru ictim..adetimin 13. Gunu ov. Testinde cift cizgi cikti,ve calismalara basladik pre-seed kullandim ertesi gun yaptigim test silikti ama yine calistik pre-seedle,ucuncu gunde calistik,1 gun icinde yumurtam catlamisti sanirim,bide kizlar iliski sirasinda kasiklarim fena agridi,hatta kist varken bile hic agrim olmazdi,ve hatta biseye daha dikkat ettim yumurtlamaya yakin rahimde degisikleri baya baya hissettim hafif sislik vardi...veeee bu dun saat aksam 8bucukta adetime 4 yada 5 gun vardi ov. Test yaptim (hamileysen pozitif veriyomusya) aynen baya pozitife yakindi...ertesi gun yani bu gun yine yaptim saat aksam 7lerde hem ov. Test hem gebelik testi ov. Test koyu iki cizgi gebelik testim cok silikte olsa iki cizgi...Rabbim bekleyen tum kardeslerimi sevindirsin InsaAllah...
Son 6 aydir hep ov. Test yapiyorum adete yakinda yapiyodum ama silik cizgi bile cikmazdi,bu sefer oldu InsaAllah...1hafta bekleyip oyle gideyim dr a diyorum..
çok güzel canım ya hayırlı olsun vala isteyince ve inanınca herşeyin üstesinden geliniyo sende olduğu gibi bende soğon kürüne başladım canm ya güzel bence tadındada bişe yokki inş banada iyi gelir soğan kürü bitince incire adetimin başladığı günmü başlım cnm

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.jpg
    IMG_20141030_164327-1.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20141031_165145.jpg
    IMG_20141031_165145.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 77
Canim öncelikle allah anali babali buyutsun bebegini 3 ayda demissin 3 ay hic araliksizmi kullandin benm tuplerim kapali acaba bende bi faydasi olurmu sogan kurunu nasil kullandin yazabilirmsn

Aminn canim cok saol
Evet canm 3ay araliksiz sogan kuru yaptim ardindan hemen incir kurune basladim..
Canim inan tam tarif tam aklimda degil
1. Sayfada tam yaptigim sekilde yazdim
Anlamadigin yerde yardimci olurum :)

Ve kesinlikle dene kapali tuplere yardimci oluyormu tam bilmiyorum ama icini temizledigine sahit oldum

çok güzel canım ya hayırlı olsun vala isteyince ve inanınca herşeyin üstesinden geliniyo sende olduğu gibi bende soğon kürüne başladım canm ya güzel bence tadındada bişe yokki inş banada iyi gelir soğan kürü bitince incire adetimin başladığı günmü başlım cnm
Saol canim :)
Ben adetin 2. Gunu basladim sanirim incir kurune
Tam tarife bak canim emin degilim :)
Benim mete biraz yaramaz uykusuz bi anneyim :/

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?
Canim hatirladigim kadariyla benimde 1gun once cift cizgi olmustu tek 1gun ve o ay hamile kalmistim
Cift cizgiyi gordugunde beraber olduysan ve ertesi gunleride degerlendirdiysen neden olmasin ;)
Allahim kalbinizdekini versin
Ve hayirlisini versin

Canim hatirladigim kadariyla benimde 1gun once cift cizgi olmustu tek 1gun ve o ay hamile kalmistim
Cift cizgiyi gordugunde beraber olduysan ve ertesi gunleride degerlendirdiysen neden olmasin :KK66:
Allahim kalbinizdekini versin
Ve hayirlisini versin
Cift cizginin ertesi gunu degerlendirdik bakalim hayirlisi cnm ama doktor baska yumurta yok deyince moralim bozuldu iste

Meraba arkadaslar benimde 3 senedir cocugum olmuo cikolata kisti cikti bende bugun sogan kurune basladim 2 ci gunum kasik agrilarim ve bas donmem oluo dua edin bende bebisime kavusayim

Back
X