• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kuru,incir+havuc kuru,pre-seed veeeeeeee HAMILEYIMMMMMMM

Selam canim gecmis olsun
Kesinlikle 15 gunu tamamla sogan kurunde,hatta i.saracoglu ozellikle pco hastalari kullanmalarini soyluyo,InsaAllah kullandiginda bi sorunun kalmicak..kanaman olsada 15 gun kullanmalisin..2 ay yapip ardindanda incir + havuc yaparsin,ve InsaAllah kavusursun sende melegine...tabi bu arada esinde bi sorun olmamasida onemli...bide Turkiyedeki dr. Lari hormon testleri falan yapiyo,eger sut hormonu yuksekse incir kuru yapilmiyo sanirim,ama tabi eminde degilim...en guzeli i. Saracogluna mail atip sormak...ben almanyada kaliyorum,ve malesef burda hormon testi falan yapilmadi bana,ben batti balik yan gider hesabiyla yaptim,ya olcak ya da hormonlar komple kariscak ;). Cok sukurki Rabbim emeklerimizi bosa cikarmadi..

Cok sukur esimde sorun yok benimde 2 sene once prolaktinim yuksekti cok az sut geliyordu ilac kullanmistim duzeldi ondan sonra baktirmadimsu an nasil bikmiyorum bende bu ay sogan, maydanoz, incir, havuc karisimi kullandim beklemedeyim bakalim sonucu ne olur

Arkadasim ozelden yazmissin ama ben cvp yazamadim,cunku 50 yorum yapmadan ozel msj yazamiyormusum ;( o yuzden burdan yazayim InsaAllah gorursun...ben sogan kuru yaparken sadece midem bulanmisti yani yanma falan olmadi,bide i. Saracoglu mide rahatsizligi ulser vs. Olanlar kullanmamali diyor..eger sorunun varsa yapma canim...ama eger yoksa sorunun kesinlikle sogan tam bir dogal antibiyotik diyebilirim...kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum,pes etmeden 15 gunu tamamlayin! Gercekten cok faydasini gorceksiniz...

Canim benim midede rahatsiz gastritim var ama 10 gun kullandigimda oldu biraz rahatsiz ediyo ama cok fazla degil bebis yolunda nelere katlaniyoruz buda biseymi diyorum

Cok sukur esimde sorun yok benimde 2 sene once prolaktinim yuksekti cok az sut geliyordu ilac kullanmistim duzeldi ondan sonra baktirmadimsu an nasil bikmiyorum bende bu ay sogan, maydanoz, incir, havuc karisimi kullandim beklemedeyim bakalim sonucu ne olur

InsaAllah cabalarinin karsiligini alirsin canm
Bazi yerlerde okumustum,incir prolaktin hormonunu yukseltiyomus,bide sogan butun hormonlarida dengede tutuyo...eger yine problem yasarsan sogan kurunu (ama yalniz sogan kuru) 2ay 10nar gun yap derim

Canim benim midede rahatsiz gastritim var ama 10 gun kullandigimda oldu biraz rahatsiz ediyo ama cok fazla degil bebis yolunda nelere katlaniyoruz buda biseymi diyorum

Bende ilk zamanlar ogurerek ictim,sonradan cay gibi geldi bana ;) yeterki o cennet kokusunu yeniden icime cekebilmek icin butun kurleri denemeye raziydim ;)

Merhaba kizlar ;) iki kürüde denemis biri olarak bende araniza katilmak istedim.
Bana 10 yil once pco demisti dr ve bunyem yapiomus evlenene kadar dogum kontrol hapi kullan sonra bebek icin tedavi olursun demisti. Ara ara hap kullandim ama yan etkilerinden dolayi hep biraktim. Saracoglunu bana kuzenim tavsiye etmisti 5 yil once. Ara ara ne zaman duzen bozulsa onuda kullandim ve haplara elveda dedim :)) cok sukur...Kesinlikle ise yariyor ;)))
Gecen sene de evlendim bu sefer de incir kürü ve havuc kürünü birlikte yaptim ayrica ovulasyon testleri ile de gün7mü takip etmeye calistim... Once Rabbimin izniyle tabii 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim :)(: 11 haftamiz var doguma ... Rabbim.dileyen herkese nasip etsin kizlar bence denemeye devam edin :)

Ben 27 yasindayim,aralikta 28 yasina giriyorum,daha dogrusu Turkiyede farkli oluyo du sanirim yas hesaplamasi neyse yani cokta yaslanmadim ;) abla deme yani ;) yapttigin kurler evet sabah ve aksam ac karnina iceceksin,yani ikiye bolunce yeterli oluyo...ama sogan suyu 1bucuk bardak su kaynayinca azaliyo yani sogani gunde iki kere kaynatman gerekiyo

hmmm 1 yaş var aramızda ablam değilsin zaten :) ben de aralıkda 27 ye giriyorum; şimdi soğan başlıcağım

için onu sabah akşam yapım incire geçtiğimde bakarız ozaman :) inş.bu ay adet olmamda gerek kalmaz

ya nasıl içilir o çok kötü olur tadı :(

Merhaba kizlar ;) iki kürüde denemis biri olarak bende araniza katilmak istedim.
Bana 10 yil once pco demisti dr ve bunyem yapiomus evlenene kadar dogum kontrol hapi kullan sonra bebek icin tedavi olursun demisti. Ara ara hap kullandim ama yan etkilerinden dolayi hep biraktim. Saracoglunu bana kuzenim tavsiye etmisti 5 yil once. Ara ara ne zaman duzen bozulsa onuda kullandim ve haplara elveda dedim :)) cok sukur...Kesinlikle ise yariyor ;)))
Gecen sene de evlendim bu sefer de incir kürü ve havuc kürünü birlikte yaptim ayrica ovulasyon testleri ile de gün7mü takip etmeye calistim... Once Rabbimin izniyle tabii 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim :)(: 11 haftamiz var doguma ... Rabbim.dileyen herkese nasip etsin kizlar bence denemeye devam edin :)

merhaba cnm. öle mi ne güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.2nizde hamişsiniz darıss

inş.bana ozaman biran önce başlamam lazım bende soğan kürü yaptın ama dimi önce hadi bakalım

ozaman bana dua edin :)

Ne guzel Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina almanida nasib etsin darisida tum isteyenlere olsun insaAllah

Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim ;)
Aynen kurler uygulanirken bir gun yapip bir yapmamak olmuyo,basladiginizda kendinizi ona gore ayarlayin,gerekirse yatiliya bir yere gittiginizde yaninizda goturun,artik hangi kuru yapiyorsaniz sogan,incir+havuc vs. Bide tabi ovulasyon gunlerinide takip etmeye calisin..internette cok uygun ovulasyon testleri satiliyo...InsaAllah Rabbim cabalayan kullarinin kucagini bos birakmaz...

hmmm 1 yaş var aramızda ablam değilsin zaten :) ben de aralıkda 27 ye giriyorum; şimdi soğan başlıcağım

için onu sabah akşam yapım incire geçtiğimde bakarız ozaman :) inş.bu ay adet olmamda gerek kalmaz

ya nasıl içilir o çok kötü olur tadı :(

Canim tadi kotu falan diye pes etme ilk zaman biraz zorlaniyosun ama alisiliyor...
Bide bulabilirsen organik yada koy sogani al,ben almanyada kaliyorum burda butun marketlerde organik reyonlar var hep organik kullandim,belki incir ve havuca hic gerek kalmaz bakarsin sogan kuruyle kalabilirsin ;)

Canim tadi kotu falan diye pes etme ilk zaman biraz zorlaniyosun ama alisiliyor...
Bide bulabilirsen organik yada koy sogani al,ben almanyada kaliyorum burda butun marketlerde organik reyonlar var hep organik kullandim,belki incir ve havuca hic gerek kalmaz bakarsin sogan kuruyle kalabilirsin ;)

inş.sürekli içebilirm.burda nerdeeee organik bulucam hiç sanmıyorum bulabiliceğimi ay inş.ya soğan kürüyle bitsin aslında acelemi ediyorum bilmiyorum hiç bi sorun yok çünkü bende bakarsın kalıcam ama sabırszım işte çok istiyorum belkide ondan.ovülasyon testi hergün mü yapılıyo onu da sorımm

inş.sürekli içebilirm.burda nerdeeee organik bulucam hiç sanmıyorum bulabiliceğimi ay inş.ya soğan kürüyle bitsin aslında acelemi ediyorum bilmiyorum hiç bi sorun yok çünkü bende bakarsın kalıcam ama sabırszım işte çok istiyorum belkide ondan.ovülasyon testi hergün mü yapılıyo onu da sorımm

Ovulasyon testimi adet bitince basladim ilk gun saat 4 den 8 e kadar wc ye gitmedim ayni zamanda sivida tuketmedim,test pozitif olunca 24 yada 36 saat icinde yumurta olcagini soyluyo..yani adetin 28 gunde oluyosa genelde 11 yada 12. Gun pozitif oluyo...

Ovulasyon testimi adet bitince basladim ilk gun saat 4 den 8 e kadar wc ye gitmedim ayni zamanda sivida tuketmedim,test pozitif olunca 24 yada 36 saat icinde yumurta olcagini soyluyo..yani adetin 28 gunde oluyosa genelde 11 yada 12. Gun pozitif oluyo...

yani adet bitince hemen başlanıyomu gerçi kullanımı yazıyodur

pozitifi bulana kadar hergün yapıcam dimi onu ..

merhaba cnm. öle mi ne güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.2nizde hamişsiniz darıss

inş.bana ozaman biran önce başlamam lazım bende soğan kürü yaptın ama dimi önce hadi bakalım

ozaman bana dua edin :)

Amiiiinnn canim Allah razi olsun Mevlamin hazinesi sonsuzdur sana da insallah nasip olur :) Sogan kuru hatirladigim kadariyla surekli yapilan birsey degil 6 aydan sonra ara veriliyordu galiba...
Hatta sunuda ekleyeyim evlenmeden cok once dogum kontrol hapina baslamistim is hayati duzenli kür yapmami engelliyordu. Incir kurune baslamaya karar verdigimde 1,5 yildir duzenli dogum kontrol hapi kullanan biriydim. Bilirsiniz hap uzun sure korur derler. 2 ay sadece kalbinizi ferah tutun en iyi zamani "O" bilir

Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim ;)
Aynen kurler uygulanirken bir gun yapip bir yapmamak olmuyo,basladiginizda kendinizi ona gore ayarlayin,gerekirse yatiliya bir yere gittiginizde yaninizda goturun,artik hangi kuru yapiyorsaniz sogan,incir+havuc vs. Bide tabi ovulasyon gunlerinide takip etmeye calisin..internette cok uygun ovulasyon testleri satiliyo...InsaAllah Rabbim cabalayan kullarinin kucagini bos birakmaz...

Amiiin insallah canim Allah razi olsun :)
Birde eski dicem ama arkadaslarimdan da duymustum bir yontem var bende uyguladim... Iliskiden sonra hemen kalkmamak ve ayaklari bi 10 dk havada tutmak... Aklinizda bulunsun

yani adet bitince hemen başlanıyomu gerçi kullanımı yazıyodur

pozitifi bulana kadar hergün yapıcam dimi onu ..

Evet canim icinde yaziyodur buyuk ihtimalle,pozitifi bulana kadar yapiyosun her gun,ayni saatlerde yapmanida tavsiye ederim...

Amiiin insallah canim Allah razi olsun :)
Birde eski dicem ama arkadaslarimdan da duymustum bir yontem var bende uyguladim... Iliskiden sonra hemen kalkmamak ve ayaklari bi 10 dk havada tutmak... Aklinizda bulunsun

Aminn canim cumlemizden InsaAllah..
Bak cok guzel oldu hatirlattigin,bende iliski sonrasi yattim 1 saat hic kalkmadim,hatta sabah kalkinca abdest aldim...bide adet bittikten sonra 3 gune bir beraberlik olmasini tavsiye ediyorum,bide ovulasyon gununuzde 3 gun ust uste...spermler yenilendikce hareketliligi artiyo diye okumustum bi yerlerde...ben bu ay onada dikkat etmistim uc gune bide ust uste üc gun calismamiz olmustu...bu gun adet gunum testi yine tekrarladim baya koyu oldu,her gun biraz daha koyulasiyo ;) persembeyede randuvi aldim dr dan ama cokk sabirsizim nasil bekliceksem...testim koyulasinca giderim diyodum,testimde 4 gun icinde baya koyulasti MasaAllah..meraktanda catliyorum Valla bu arada bebeginin cinsiyeti ne ve isim ne dusundunuz? Benim de 2bucuk yasinda Yigit Kerim im var InsaAllah Rabbim kismet ederse bide kardesimiz olcak...

ne demek tatlim bende senin giibi baya detayciyim,ben sogan kuru bitince adet gunumu bekledim canm,hani karismasin diye..adet olunca hemen ikinci gunu incir kurune basladim...5 gun sade incir yaptim,6. Gun 3 tane orta boy havucu yarim lt suda 20 dk kaynatip biraz iliyinca incir suyuyla karistirip sabah aksam ac karnina ictim..ama bak incir 15 dk havuc 20dk kaynattim..telimin saatini kurdum tam dakikasini gecirmedim...atesten alip kenara koydum iliyinca ictim...InsaAllah sende yararini gorursun bebegim :* bu arada arada yaptiklarinida yaz merak ederim ;)

canim keske corek otunu yapmasaydin,kistte olmus olabilir...sen bidaki kurde yalniz incir yap ve 6. Gun havuca da basla,gercekten havucta baya ise yariyo...evde benimde hazirda corek otu balim vardi ama ben karistirmayim dedim...InsaAllah bidaki aya sendende guzel haberler aliriz..bu arada kizlar herseyden once inanarak yapin,ben ovulasyon takibide yaptim,o gunleride tutturmak onemli...

saol canm inşallah.şimdi adetimi bekliyoruz aşılama için yumurta takibi başlancak

benim de 5 gün sonra regl günüm dua edin bana inş.olmam

her ay aynı şekil düşünüorum olmayınca üzülüyorum çok istediğimden

sanırım kendimi çok kaptırıyorum bakalım hayırlısı...

benim de 5 gün sonra regl günüm dua edin bana inş.olmam

her ay aynı şekil düşünüorum olmayınca üzülüyorum çok istediğimden

sanırım kendimi çok kaptırıyorum bakalım hayırlısı...

InsaAllah canim Rabbim kalbine gore versin,bilmezmiyim aylardir negatif gormekten artik iyice umutsuzlasmistim :( cok sukur bu ay yine umudum yoktu,adet sancisi yasadim adetime 1 hafta kala ve dedim yine olmadi,ama yanilmisim..InsaAllah sende yanilirsin,ve pozitifi yakalarsin...hosuma gitti her gun test yapiyorum :) persembe dr kontrolum var,InsaAllah kesemizi goruruz

Back