Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER

YADEL
CANGEMA::::::::::::: 05 Aralık
CEYLAN :::::::::::::::06 Aralık
YASGOM
OZBICAN7
SERİFE80
BİRCAN ::::::::::::::::12 Aralık
UMUTSUZ09
ARZUHALİM
HEPİMİZE BAŞARILAR....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
SOĞAN SUYUNU DENEYENLER

YADEL
YASGOM
OZBICAN7..............08 Aralık
SERİFE80
UMUTSUZ09
ARZUHALİM
HEPİMİZE BAŞARILAR....kaydirigubbakcemile5

Bu soğan kürüne adetliykenmi başlıyorsunuz arkadaşlar.Bende bu ay denemek istiyorumda.Pko yüzünden denemediğim tek bu soğan kaldı umarım işe yarar...

merhaba arkadaşlar bende soğan kürünü deniyorum listeye girebilirmiyim bende adetimin 2 günü içmeye başladım 6 günüm bendede belirtiler var mesela sık idrara giriyorum inşallah faydası olur

:1shok:yaaaa ama bir daha yazmıcam amaaa kızlar beniim yazılarım görünmüyormuklava:
BENDE 9 KASIMDA BAŞLADIM BUGÜN ADETİMİN BİRİNCİ GÜNÜÜ
BUNUDA GÖRMEZSENİZ BİDAHA YAZMICAMM:dilcikar:

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER

YADEL
YASGOM
SERİFE80
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
HEPİMİZE BAŞARILAR.... arkadaslar adet tarıhlerınızde olursa ıyı olur hepınıze tesekkurler ALLAH yolumuzu acık etsın amın

Son düzenleme:
Gunaydın guzeller nasılsınız bakım hepımız yenı bı gune merhaba dedık ewet kızlar nasıl çalışmalara devam ınsallah bu ay olmazsa gelecek aya yeterkı pes etmeyelım allah herseyın hayırlısını nasıp etsın aımn

Neyse kızlar sızı bekledım bekledım gelmedınız neyse ben soğan suyumu yapayımda barı onu ıceyım gorusuruz kızlar bebışlerım ıcın kendınıze ıyı bakın

Neyse kızlar sızı bekledım bekledım gelmedınız neyse ben soğan suyumu yapayımda barı onu ıceyım gorusuruz kızlar bebışlerım ıcın kendınıze ıyı bakın

Geldim geldim sabah uyanır uyanmaz soğan suyu içtim şimdide büroma incir suyunu getirdim onuda içiyorum

:1shok:yaaaa ama bir daha yazmıcam amaaa kızlar beniim yazılarım görünmüyormuklava:
BENDE 9 KASIMDA BAŞLADIM BUGÜN ADETİMİN BİRİNCİ GÜNÜÜ
BUNUDA GÖRMEZSENİZ BİDAHA YAZMICAMM:dilcikar:

Canum benim görüyorum seni Aralıkta olma ihtimalin ne olduğunu söylersen listeye ekleyim hemen nazlı bebişim

Umutlu99 ben bugün soğan kürünün yanında incir kürüne de başladım girdiğim saatlerr uymadığı için anında cevap yazamıyorum senidde listeye ekliyorum Bence kisti söküyorsun
Birde bu incir kürü içtim kasıklarıma bir sancı saplantı neyi nesi acaba

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER -AllaH YardımcımıZ OlsuN-

YADEL
YASGOM
SERİFE80
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
zynp.ZEYNEP::::::::06 Aralık
HATİCE27

HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızde olursa ıyı olur hepınıze tesekkurler ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN

Kızlar..İncir kürünü içtikten sonra evden çıkmayın anında etki ediyor bağırsaklara :)) Kimse bana dememişti..

merhaba kizlar...
öncelikle allah herseyi gönlünüze göre versin,tez zamanda meleklerinize kavusun insallah...
bi sorum olucak kizlar,sogan kürünü nasil tüketiyoruz???

merhaba
bende dün hem soğan hemde incir kürüne başladım benide ekleyin listeyeeeeeeeeeeeeeeeee
9 aralık tahmini pek düzenli olmamda

inşşşşşşşşşşş hepimize şifa ve bebeklerimize kavuşmak için vesile olurrrrrr:Saruboceq:

Son düzenleme:
SOĞAN SUYUNU DENEYENLER
-AllaH YardımcımıZ OlsuN-

YADEL
YASGOM
SERİFE80
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
zynp.ZEYNEP::::::::06 Aralık
HATİCE27
Fakelove::::::::::::::::09 Aralık
YAPRAKK

HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızde olursa ıyı olur hepınıze tesekkurler
ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…