Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Sık sık idrara çıkıyormusun,idrarrında artış oldu mu??

pek sayılmaz eylancım ondada bır artıs gormedım
ama sanırım bırazdaha kullanmak gerekıyor ben devam edemeyecegım artık fen mıdemı agrıtıyor yasmınle bırlıkte sersem ettı benı

birde arkadaşlar ben agnucaston diye bi ilaç kullandım buda gebe kalmayı kolaylaştırıyomuş tamamen bitkilerden yapılan bi ilaç ve ben bunu 6ay kullandıktan sonra gebe kaldım ama düşük oldu

canım bı zamanlar kk de bı haber cıkmıstı hayıt suyu dıye ve ıcenler 2 haftaya kalmadı adet olduk dıyordu ıstersen bı aktardan al ve ıc

canım bı zamanlar kk de bı haber cıkmıstı hayıt suyu dıye ve ıcenler 2 haftaya kalmadı adet olduk dıyordu ıstersen bı aktardan al ve ıc

tşkkürler canım ama hayıt suyunu bi ara denedim berbat bişeykafamçokkarıştı birazdaha bekleyim olmazsa tekrar tıpış tıpış dr gidecem başka care kalmıcak sanırım

arkaslar herks akıntılarım cogaldı agrılar falan oluyor dıyor ama ben 5 gun hıc kacırmadan tam tarıfle ıctım hıc akıntıda agrıda yok neden acaba

canım benım belkı sende sorun iltihap falan sen yınede devam et yoktur veyahut bıraz daha ıç belkı yavas etkı gösterıyordur

ben çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı akşamlar ve sogan suyunu kesinlikle bırakmayın 10gün sonra etkisini görürsünüz her nekadar ben adet olamasamda benim kistler demir baştır sadıktır ama haklarından gelicem allahın izniyle byee

yadel gule gule canım yarın gorusuruz insallah kendıne ıyı bak umıtler bıtmez bızler arkadasız desteğiz bırbırımıze

işte moral senden duymak istediğim yadel buydu..Devam edeceğiz Allah yardımcımız olsun hayıt otu kötü de olsa iç bence adaçayı da çatlatıyormuş 9 gün düzenli içtim sonra böğürtlen köküne başladım hayıt bence okadar kötü değildir.Neyse şimdi soğan suyu içiyorum bugün itibariyle incir kürüne başlaıyorum Allahın takdiriyle kalacağız hepimiz

Güle güle canım görüşmek üzere birbirimizin desteğiyle ya olacak ya olacak rabbimin isteğiyle..

arkadaslar benimde bugun sogan suyu kurune baslayali 6. gunum.dun aksam akintim lastik gibi uzadi.ben adet bittikten sonra basladim.adetim her seferinde degisik tarihlerde basladigi için kesin tarih yazamiyorum ama ortalama olarak araligin basinda olmasi lazim.bu arada bende polikistik overliyim.bu kurden sonra diger adetimde de incir kurune basliycam.

iyi akşamlarrr kızlar...bende başladım soğan suyuna 2 gün oldu...6 aralık adet tarihim umarım bunun faydasını görürüz...denemediğimiz şey kalmadı nerdeyse...

neoldu ,canım hoşgeldin dedim ya canım ne sormuştun
hoşbuldum bitanem Şenizsorduğum şeyi aşağıya kopyaladım:1rolleyes:

canım sana sabahleyin girergirmez yazdım asma suradını

kızlar ben adet olmam gerekenden 3 gün önce erken oldum acaba soğan küründen mi kaynaklanıyor.Birde sabah kasık karın ve bel ağrısıyla uyandım acaba kist mi döküyorum bilgisi olan varsa yazsın
bu arada ben adetliyken soğan kürü uygulanmaması grektiğini duymadım kızlar ben 9 kasımdan beri yapıyorum 15 gün olmadan bitirmeyeceğim çünkü arkasından da incir kürüne geçeceğim.

mrhb arkadaşlar soğan suyuna adetliykende başlayabilirsiniz ben adetimin 2.günü başladım bugünde soğan suyunu içeli 5.günüm akıntım fazlalaştı.idrarım çoğaldı ve kasıklarımda ağrım var çok.dr bu kürü aşılamadan önce mutlaa uygulayın dedi bakalım.hayırlısı hepimiz için.ceylancım sanada çok teşekkür ederim listeye eklemişin beni.

listeye girebilir miyim bende bugün 3.günüm benim ama ben tek bir kere yapıp büyük bi bardak içiyorum.olur heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…