merhaba yadel hoşgeldin naber ..
bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.
Her gün taze olarak hazırlanmalıdır.
meraba canım nasılsın ben biraz gec kalkıyorum siz erkencisiniz sanırım sogan suyu bendede cok sancı ve akıntı yaptı özelliklede belim çok agrıyo sen daha çok yeni evlisin bana hayata küsme diyosun ama ben çok yorgun ve yılgınımsenağlama
Çok iyi anlıyorum inan bu bebek hasreti yüreğine bir kere düştü mü nekadar beklediğin önemli değil için yanıyor..Umut olmadıkça stres de olumsuz etkiliyormuş o yüzden sabırla kürlerimize devam edelim Allahın izniyle olacak peki doktora gittin tedavisi filan yokmu?Ben inanıyorum ki bu kürler iyi gelecek yumurta çatlaman için tekrar tekrarlıyorum incir kürü bizzat dinlediğim için direniyorum..Bence kisti de söküyorsun bu arada belki ilk 15 gün yaramayacak ama 1-2 ayda başaracağız
çok teşekkür ederim canım çatlamayı hızlandırmak için suyun içine bir tanede havuç koyularak mı kaynatılacak??
arkaslar herks akıntılarım cogaldı agrılar falan oluyor dıyor ama ben 5 gun hıc kacırmadan tam tarıfle ıctım hıc akıntıda agrıda yok neden acaba
yadel kaç yaşındasınki..Stres yapma olacaksın inanıyorum soan suyunun hemen etki göstermesi beklenemez sanırım..Anlıyorum canım senin durumun cidden zor ama inan ve bunca kişi senin hamiş kalacağına inanıyor
arkaslar herks akıntılarım cogaldı agrılar falan oluyor dıyor ama ben 5 gun hıc kacırmadan tam tarıfle ıctım hıc akıntıda agrıda yok neden acaba
umutlu99 hoşgeldin
Bu arada kızlar listede adet günlerinizi eklemeyi unutmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?