Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

benım sogan kurunde bugun 5 gunum ama cok fazla mıde agrısı yaptı bıraktım yasmınde kullanıyorum ondanmı bılmıyorum ama dayanamdım

bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır.

bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır.

merhaba yadel hoşgeldin naber ..

meraba canım nasılsın ben biraz gec kalkıyorum siz erkencisiniz sanırım sogan suyu bendede cok sancı ve akıntı yaptı özelliklede belim çok agrıyo sen daha çok yeni evlisin bana hayata küsme diyosun ama ben çok yorgun ve yılgınımsenağlama

Keçiboynuzu kürü
-kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırarak atın.
-ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.
-kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin
-dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçi boynuzlarını çıkarın.
-soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içirin.
...bu uygulamayı bir hafta boyunca her gün uygulayın...
birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün sadece akşam yatağa girerken bir su bardağı içirin.daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.

çok teşekkür ederim canım çatlamayı hızlandırmak için suyun içine bir tanede havuç koyularak mı kaynatılacak??

kızlar ben adet olmam gerekenden 3 gün önce erken oldum acaba soğan küründen mi kaynaklanıyor.Birde sabah kasık karın ve bel ağrısıyla uyandım acaba kist mi döküyorum bilgisi olan varsa yazsın
bu arada ben adetliyken soğan kürü uygulanmaması grektiğini duymadım kızlar ben 9 kasımdan beri yapıyorum 15 gün olmadan bitirmeyeceğim çünkü arkasından da incir kürüne geçeceğim.

Çok iyi anlıyorum inan bu bebek hasreti yüreğine bir kere düştü mü nekadar beklediğin önemli değil için yanıyor..Umut olmadıkça stres de olumsuz etkiliyormuş o yüzden sabırla kürlerimize devam edelim Allahın izniyle olacak peki doktora gittin tedavisi filan yokmu?Ben inanıyorum ki bu kürler iyi gelecek yumurta çatlaman için tekrar tekrarlıyorum incir kürü bizzat dinlediğim için direniyorum..Bence kisti de söküyorsun bu arada belki ilk 15 gün yaramayacak ama 1-2 ayda başaracağız

kızlar ben adet olamıyorum yaaa 3aya geldi daha ne yapmam lazım anlamadım ilaç almayı asla düşünmüyorum bünyem artık kaldırmıyooo incir kürünü bende denicem ama ahh bir adet olabilsemkötükedihüso

sevgili ceylan ben okadar çok dr gittimki almadıgım ilaç bana küstü ama hep yanlış tedavi önceleri pkoyu önemsemedim illada cocuk olsun diye tedavi gördüm derken metebolizmam alt üst oldu galiba birazda yaşlandım adet olmak bukadarmı zoryaa sakın menepoza girmiş olmayım:jeyyar:

arkaslar herks akıntılarım cogaldı agrılar falan oluyor dıyor ama ben 5 gun hıc kacırmadan tam tarıfle ıctım hıc akıntıda agrıda yok neden acaba

yadel kaç yaşındasınki..Stres yapma olacaksın inanıyorum soan suyunun hemen etki göstermesi beklenemez sanırım..Anlıyorum canım senin durumun cidden zor ama inan ve bunca kişi senin hamiş kalacağına inanıyor

sizler bana çok büyük desteksiniz allah hepimiz gönlüne göre versin 27yaşındayım hatta 20gibi gösteriyorum bu günlerde kafam biraz karışık normalde inanın umudumu hiç yitirmedim ama hergün sancıyla uyanıp 3aydır aynı şeyi yaşamaktan bıktım adet olur olmaz kına yakacam nerdeyse allah kimseyi saglıgıyla ve çocuk özlemiyle sınamasın

yadelcim bu arada sabah erken girmemin nedeni çalışmamdan ötürü büromu açaraçmaz kadınlar kulubüne bir göz atıp işe başlıyorum

umutlu99 hoşgeldin

Bu arada kızlar listede adet günlerinizi eklemeyi unutmayalım..

arkaslar herks akıntılarım cogaldı agrılar falan oluyor dıyor ama ben 5 gun hıc kacırmadan tam tarıfle ıctım hıc akıntıda agrıda yok neden acaba

ipekcim senin sorunun tam olarak ne bendede ilk 5gün bişey olmadı takii 10.güne kadar ve 15günü tamamladım hala akıntı devam ediyo ve fulll sancı bence sancılanmak için sabırsız olma emin ol 5gün sonra başlıcaktır belki daha erken

umutlu99 hoşgeldin

Bu arada kızlar listede adet günlerinizi eklemeyi unutmayalım..

yahu ceylan adet günümü bilsem yemin ederim ilk listeye ben gecerim ama hayatımda hiç bi adet günüm digerini tutmadı ilaç almadıgım günler dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…