arkadaşlar bu soğan kürü hakkında bazı arkadaşların eksik söylediklerini gördüm.o yüzden ibrahim saraçoğlunun sitesinde baktım..
Orta boy beyaz yemeklik soğanın önce dış ince kabuğunu soyunuz (dış kabuklar kullanılmaz), soyduktan sonra ortadan dörde bölünüz. Kaynamakta olan 1,5 bardak klorsuz suya atınız ve beş dakika kaynatınız. Kaynadıktan sonra ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra içiniz. tekrar akşam yemeğinden 1 saat sonra taze hazırlayıp ikinci defa içilir. Bu küre 15 gün devam edilir ve kür sonlandırılır. Bu kür uygulanırkan adet görebilir veya akıntılarınız artabilir.Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.bide bu soru eklmek istedim..
»» Sıkça Sorulan Sorular ««
Soru »
hocam benim yumurtalık kisti problemim var 14 yaşındayken patladığı için acil ameliyat oldum şimdi 26 yaşındayım ve 4 sene önce yine kistten ameliyat oldum ve yine tekrarladı şimdi sizin söylediğiniz soğan kürünü uygulamaya başladım ama 15 günden sonra ne kadar ara vermem gerektiğini kaçırdım yardım ederseniz sevinirim
Cevabı » Gizle
15 günü tamamladıktan sonra, 2 veya 3 kez adetinize 10 gün kala 7 gün uygulayıp kürü sonlandırınız.
haftada 2-3 defa soğanını ince ince doğrayın üzerine sumak ekleyerek yiyin kızlar bakın ama sadece soğan kürü hamile kalmamıza yardımcı olmuyor yanında incir küri uygulanması gerek..Soğan kürü kisti yok ediyor yarın listemizi güncellerim..
iyi akşamlar kızlar kimseler yokmu
ben öğle ve akşma yemeklerinden 10 dk önce içilir diye biliyorum yanlışmı anlamışım
mrb yadel ben yeni üyeyim.fazla giremiyorum ben girdiğimdede kimsecikler olmuyor :)
ben öğle ve akşma yemeklerinden 10 dk önce içilir diye biliyorum yanlışmı anlamışım
selam canlar.. ben soğan kürünü 1 haftadır uyguluyorum. seda sayan programını dinleyen bi arkadaştan duydum. ama ben 2,5 su bardağı su ile bir soğan kaynatıp yarısını sabah yarısını akşam içtim. programda ööle demiş.. burdaki alıntıda 1 bardak 1 soğanla taze kaynatılır denmiş. ben şimdi boşamı içtim bi hafta. ya nolcak şimdi
bu benimde kafamı karıştırdı. iki bardak suyla kaynatın, bir bardak öğle, bir bardak akşam için deniliyor. sonrada her seferinde taze hazırlayın denmiş. iki bardak suyla kaynatıp bir bardağını dökücekmiyiz? akşamda onu içsek nolur ki?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?