Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

merhaba kızlar ben de soğan kürüne tekrar baştan başlayacağım edetim bitiyor bugün aşlıyorum diğer tarih 14 aralık tabii düzenli gelirse beni de listeye alabilirsiniz

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER
-AllaH YardımcımıZ OlsuN-

YADEL
CANGEMA::::::::::::: 05 Aralık
CEYLAN :::::::::::::::06 Aralık
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık
OZBICAN7..............08 Aralık
SERİFE80
BİRCAN ::::::::::::::::12 Aralık
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
zynp.ZEYNEP::::::::06 Aralık
HATİCE27
Fakelove::::::::::::::::09 Aralık
YAPRAKK
BİNBİRGECE::::::::10 Aralık

HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızde olursa ıyı olur hepınıze tesekkurler
ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN

Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin. Dilerimki bebişlerinize yakın zamanda kavuşursunuz.

Ben bebiş istediğimden değil ama iltihapla ve kistle çok fazla mücadele ettiğimden ve adet düzensizliğinden dolayı soğan kürüne başladım. Bugün 3.günüm. Sabah ve öğlen yemekten önce içiyorum. Dün akşam azcık da olsa kan geldi ama. Bugün hala devam ediyor. Birkaç damla ama. Acaba bu normalmidir. Bileniniz varmı. Ve dün akşamdan beri kasıklarımda acayip bir ağrı hissediyorum.:çok üzgünüm:

kuzum adet zamanın yakınmı....bende kullanıyorum ama bir etki olmadı acaba kistimi söküyorsun diyeceğim ama herkeste olması gerek

bu ay yapılan ilk aşılamamdan bana geriye 2tane kist kaldı. yeni öğrendiğim bu küre bugün öğlende başladım. nasıl içiliyo sıcakmı-soğuk mu bilmiyorum ama dayanabileceğim ısıya gelince içtim..

bide dr um doğum kontrol hapı yazdı ikisi birlikte bi sorun olmaz inşlh.?

kızlar acaba haşlanmış bu soğanları başka biyerde kullanabiliyozmu? devir ekonomi devri :))
adet tarihim 10 aralık

kuzum adet zamanın yakınmı....bende kullanıyorum ama bir etki olmadı acaba kistimi söküyorsun diyeceğim ama herkeste olması gerek

Hayır Ceylan arkadaşım. Adetim biteli daha 3-4 gün oldu. Dünden beride kan geliyor benden.:çok üzgünüm: Sizde olmadı dimi böyle şeyler. Sizin kaçıncı gününüz.

Ha birde ben sabah 2.5 bardağa bir soğanı dörde bölüp kaynatıyorum. Sabah bir bardak öğlen bir bardak içiyorum. Sizdemi öyle yapıyorsunuz. Yoksa sabah 2.5 bardak öğlen 2.5 bardakmı içmek lazım. :uhm:

mrhb arkadaşlar nasılsınız benim bugüm soğan suyuna başlayalı 6.günüm dün akşam bir akıntım oldu iltihapla karışık faydası oluo galiba ayy inş. ya bakalım hayırlısı.

1.5 bardak suyu kaynatıyorum sonra içine 4e böldüğüm soğanı içine katıyorum 5 dakika kaynatıp ılıkken içiyorum..İncir kürü de yanında başladım bugün ama anında 5dk.içinde tuvalete gitmen gerekiyor:))

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER
-AllaH YardımcımıZ OlsuN-

YADEL
CANGEMA::::::::::::: 05 Aralık
CEYLAN :::::::::::::::06 Aralık
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık
OZBICAN7..............08 Aralık
SERİFE80
BİRCAN ::::::::::::::::12 Aralık
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
zynp.ZEYNEP::::::::06 Aralık
HATİCE27
Fakelove::::::::::::::::09 Aralık
YAPRAKK
BİNBİRGECE::::::::10 Aralık
Selected_79::::::::::10 Aralık
d.e.s.e.r.i::::::::::::::12 Aralık

HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızde olursa ıyı olur hepınıze tesekkurler
ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN

arkadaşlar adet biter bitmez mi başladınız?
ben adete 15 gün kala başlanması gerektiğini biliyorum..
benim de dün adetim bitti ama bi 10 gün sonra falan başlamayı düşünüyorum.
ne yapsam ki hemen başlasam mı?

Son düzenleme:
kızlar adetımızın baslangıc tarıhınımı yazcaz nasıl olcak ben anlamadımda benım adetım 3 gun oldu bıtelı bıttıgındemı baslamam lazımdı anlamadım ya

yaprakk hoşgeldin bir dahaki adet döngün ne zaman
biter bitmez başlıyoruz ocean

ceylan tşk ederim canım.
hemen yarın başlıyorum o zaman küre..
saraçoğluna da bi kaç soru ilettim, yanıt alınca size de bildiririm.
bir de hocanın sitesinde küre ne kadar ara verelim diye bi soru soulmuş,
saraçoğlu şöyle cevap vermiş:"15 günü tamamladıktan sonra, 2 veya 3 kez adetinize 10 gün kala 7 gün uygulayıp kürü sonlandırınız." demiş..
bilginiz olsun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…