selam kızlar hayırlısıyla hamiş kalırsınız inşşş ben incir kürü uyguluyorum soğanada başlasam olurmu acaba 11 gündür incir kürü içiyorum adet olunca başlamıştım ..bu arada soğanada başlıyayımmı?..deneyen varmı acaba..
kızlar bende sğan kürünü içmeye başladım bende aynen uygulamıyorum yani akşamdan kaynatıyorum akşam yatarken ılık içiyorum birde sabah kalkınca kalanını içiyorum sizce bende yanlışmı yapıyorum aman canım ne olacak değilmi aynı yere gitmiyomu
Kızlar bu soğan kürü ılık içilmesi gerekiyor öğlen içtik diyelim.Akşama tekrar ılık olması için ısıtıyormusunzzzz ?
ceylan kist atıyormusum gibi demiştin ya ,sende nasıl bir değişiklik oldu canım
Bu ay adet olursam inşallahh olmammm :) soğan ve incir kürüne başlıycam artık ne yapayım miğdem bulan bulana içicem kaçışş yok
selam kızlar nasılsınız benim edetim dün bitti ve bu sabah soğan suyu kürüne başladım. çalıştığım için öğle yemeklerinden önce içemiyorum o yüzden sabah evden çıkmadan kaynatıp ılıdıktan sonra içtim.akşam tekrar taze hazırlayıp ılıdıktan sonra içicem
bunun yanında yani soğan kürü ile birlikte incir kürünüde içsek olurmu acaba arkadaşlar bilgisi olan varmı ......
selam kızlar nasılsınız benim edetim dün bitti ve bu sabah soğan suyu kürüne başladım. çalıştığım için öğle yemeklerinden önce içemiyorum o yüzden sabah evden çıkmadan kaynatıp ılıdıktan sonra içtim.akşam tekrar taze hazırlayıp ılıdıktan sonra içicem
bunun yanında yani soğan kürü ile birlikte incir kürünüde içsek olurmu acaba arkadaşlar bilgisi olan varmı ......
Adetken içilmiyor mu ? Bi bilginiz varmı
teşekkürler kardelenk..
Canım benim iç iç bugün bende başlıyorum incir kürüne içine 1 tanede havuç katarsan yumurta çatlamanı hızlanndırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?