yadel gelmiş kaçırdım tühh arkadaşım nasılsın bugün fazla ilgilenemedim hem işlerimin yoğunluğu hemde bugün derdim vara bir konu açtım onu sık sık takip ediyorum
cangema düzenleme için teşekkürler aynı bu konu bir jinekolojide yazılı çünkü bebeği olmayan çoğu kişi gebelik bölümüne girmiyor..
yadel gelmiş kaçırdım tühh arkadaşım nasılsın bugün fazla ilgilenemedim hem işlerimin yoğunluğu hemde bugün derdim vara bir konu açtım onu sık sık takip ediyorum
arkadaşlar bende yaptım sogan kürünü ayın 3de başladım ve tamamladım fakat ben azıcık yanlış yaptım öglen yaptıgım kürün yarısını akşam içtim öyle okumuştum sonra dogru olanı ögrendim ama ben 15 günü doldurmuştum adet tarihim 29 kasım ama yaklaşık 10 gündür gögüs uclarım cok acıyo ve bazen hafiften bazende sabah baya kasık agrım oluyo adetmi olacam yoksa bebekmi var merak ediyom
mraba canım bende sogan kürünü bitireli günler oldu ve heran adet olucak gibi sancı ve gögüslerimde agrı var bence endişelenme bu sogan kürü sizdede karınınızın buyumesine sebep oldum benim karnım buyudu yaaa:bbo:
yadelcim,karnim buyudu,adetim kesildi diyosun yoksa hamile olmayasin.bir test alip baksan.belki hamilesindir.insallah oylesindir
talım ben aylar önce yaptım test ama negatif çıkyı 3ay dolsun kantahlili yaptırcam bu durum hiç hoşuma gitmiyo kilo alıyorum birde ayy kız birde hamile oldugumu ögrenip kafayı yiyomuşumkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benim bugün soğan suyunda 8.günüm çok sık idrara çıkıyorum ve akıntım çok.ama ben sabah yaptığımın yarısını akşam çiyorum çünkü seda sayanda öle dedi o yüzden 2 bardak kaynatıyosunuz dedi.yanlışmı yapıyorum acaba.
her seferinde taze kaynatip içeceksin,ve ilik olacak.
bende ilk iki gun senin gibi yapmistim ama sonra seda sayanin programinda duydum taze yapilacakmis.hem sabah yaptigini aksam icersen tadi cok agir oluyo içilmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?