Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ceylancım mesaj kutuna bakabılırmısın sana mesaj yazdım eğer bılıyorsan burda cevaplarmısın

herkese iyi akşamlar canlarımmm nasılsınızzz beni sorarsanız eh işte hala beklemekteyim

kızlar bi arkadaş liste yapmıştı. tekrar gönderebilir mi acaba?

listeye birde hangi tarihte başladığımızı eklersek kendimizi daha iyi takip ederiz..

kızlar mrhb bensabah yaptığım 2 bardak suyun 1 bardağını sabah 1 bardağını akşam içiyorum ve adetimin 2.günü başladım akıntılarım çoğaldı.öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce içiorum.

arkadaslar bu sogan kuru akintiyi azaltacak mi yoksa cogaltacak mi ben anlamadim?
ben ilk basladigimin 3. gunu akintim coktu ve lastik gibi uzuyodu.simdi cok azaldi.bu gun 8 gun oldu baslayali.

canım nasıl kullandın incir kürünü

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER
-AllaH YardımcımıZ OlsuN-

YADEL:::::::::::::::::::
CANGEMA:::::::::::::05 Aralık
CEYLAN :::::::::::::::06 Aralık::::::::::::::::13 Kasım
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık
OZBICAN7..............08 Aralık
SERİFE80
BİRCAN ::::::::::::::::12 Aralık
UMUTLU99
ARZUHALİM
BAYTAR
SUNNES
zynp.ZEYNEP::::::::06 Aralık
HATİCE27
Fakelove::::::::::::::::09 Aralık
YAPRAKK:::::::::::::12 Aralık
BİNBİRGECE::::::::10 Aralık
Selected_79::::::::::10 Aralık
d.e.s.i.r.e::::::::::::::12 Aralık

HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızı ve Başladığınız tarihi belirtirseniz ıyı olur Hepınıze Teşekkürler
ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN

Slm herkese bende pkoluyum ve 19 gün gecti adet olmadım ( cok stresliyim neden olmadım diye bugun bende sogan kürüne başlıcam artık inşallah Allahım şifasını verir.. Yalnız kaynatıgımız suyun yarısını öğlen yarısını akşam iciyorsunuz demişsiinizya benim okudugumda öğlen ayrı sabah ayrı kaynatıyoruz diyor hangisi dogruki

ACİL CEVAP LÜTFEN
kızlar günaydın ben sadece sabah aç karnına bir bardak içsem olurmu akşam içtiğim zaman tansiyonum düşüyor sanki çpk kötü oluyorum sizdede böyle etkiler oldumu acaba sadece sabah içsem olurmuki sizce
BUGÜN yumurtlama günüm başlıyor ayın 26 sına kadar devam edicek bu süre içinde soğan suyunu içeyimmi acaba kızlar yardım edin lütfen ya
kafam karışık

hoşgeldin aramıza ayrı ayrı kaynatıp içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…