Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

bu sayfada olan herkese şimdiden günaydın diyorumm ben sabah giremiyorum bu yüzden şimdi demek istedim günaydın kızlarrrrr

selam arkadaşlar
bugün benim soğan kürümün 8 günü falan bazı belirtiler var idrardan sonra biraz akıntılarım oluyo böğle olacağını söylemişti doktor.hayırlısı artık yarın doktora gidicem belli olur bakalım aynı zamanda klomen kullanıyorum yarın 12 günüm eğer yumurta yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi olacağım..bir umut ayı daha işte..ban dua edin artık umutlarım bitmek üzere

umudunu yitirme sunnes,insallah olacak,bu ay olmazsa baska bir ay.ama olucak,vakti saati gelince.

her seferinde taze kaynatip içeceksin,ve ilik olacak.
bende ilk iki gun senin gibi yapmistim ama sonra seda sayanin programinda duydum taze yapilacakmis.hem sabah yaptigini aksam icersen tadi cok agir oluyo içilmiyo.

canım çok teşekkür ederim cvbın için.benim şimdi 8 günüm boşamı gitti.ben akşam mikrodalgada ılıtıp içiodum ama yanlış sanırım.seda sayanda bende dinlemiştim.2bardak kaynatıp 1 bardağını öğleden önce bi bardağınıda akşam yemekten önce demişti o yüzden öle yaptım.a.s.

henüz 3-4 gün oldu deneyeli tek diyebileceğim çok fazla WC ye gidiyorum.

ah canım sende bendensin. aynı şeyler bendede var benimde kafama takılmıyo değil hani(hamileyim de bilmiyormuyum acaba)

buay ilk aşılamamdan geriye 2tane kist gördü dr um. doğum kontrol hapı verdi düzenli içiyorum. adetimin 4.günü soğan kürüne de başladım.. ama sanki karnım şiş vede göğüzlerim felaket oldular. hem şiş hem dokunulmuyo. kasık ve bel ağrım da var. sanki adet olacakmışım gibi..

ya ben hamileyim dr farketmedi (kan testi yapılmadı çünkü). koskoca dr nasıl bilmez diyorum.:uhm:

yada bu soğan bizim süt hormonumuzu mu arttırıyo ne. :uhm:

canım ben iyimde pisikolojim bozuldu biraz sanki hiç adet olamıcam gibi geliyo senin sorunun ne canım kib yürektesin arkadaşım

uMUTLARI KAYBETMEK YOK..OKUYORUMDA HEPİMİZDE AYNI BELİRTİLER VAR HAYIRLISI DEMEKİ ETKİLİYOR HEMEN ADETİ DÜZENLEYECEĞİNİ ZANNETMİYORUM 2-3 KEZ TEKRARLAMAMIZ GEREK..
BENİM SORUNUM 2-3 TAHLİL SONUÇUM ÇIKTI ONLARI ÖĞRENMEK KONU AÇTIM SAOLSUNLAR KIZLAR YARD.OLDU BAKALIM DİĞER SONUÇLARIMDA ÇIKSINDA DR.NE DİYECEK PZT.GÜNÜ..a.s.

kız sen test yapmadan niye soğan suyu içiyorsun...bak içme önce test yaptır bi...adet ol öyle başla..

canım dün sana özel mesaj gönderdim geldimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar ben de 19 KASIMDA başladım soğana..
dün akşam içmeyi unuttum ama olsun bi sefercikten bişey olmaz..
tadı o kadar kötü geliyo ki burnumu kapatıp içiyorum..
sonra peçeteye kolonya döküp kokluyorum yoksa midem bulanıyor..
ben pcos için ve adetlerimi düzene sokması için içiyorum.

hepimize acil şifalar...

bende aynen senın gıbı burnumu tıkayıp ıcıyorum kokusu cok berbat gelıyo napalım dayancaz

kızlar saracoglu sımdı seda sayanda cıkolata kıstı ıcın bı kur vercek sogan suyuda bunun ıcın degılmıydı

Yabangülüm test yapmıştım zaten ama çıkmamıştı hala adet olmadım biliyosun hep geciyor hamile değilimdir diye içmedim ama dogru diyorsun adet olucam bi şekilde sonuçta adet olduktan sonra başlim :)) (Bende zaten içmemeye yer arıyodum buda vesile olsunkaydirigubbakcemile3 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…