selam arkadaşlar
bugün benim soğan kürümün 8 günü falan bazı belirtiler var idrardan sonra biraz akıntılarım oluyo böğle olacağını söylemişti doktor.hayırlısı artık yarın doktora gidicem belli olur bakalım aynı zamanda klomen kullanıyorum yarın 12 günüm eğer yumurta yeterince büyüdüyse çatlatma iğnesi olacağım..bir umut ayı daha işte..ban dua edin artık umutlarım bitmek üzere
her seferinde taze kaynatip içeceksin,ve ilik olacak.
bende ilk iki gun senin gibi yapmistim ama sonra seda sayanin programinda duydum taze yapilacakmis.hem sabah yaptigini aksam icersen tadi cok agir oluyo içilmiyo.
kızlar kullanıp sonuç alan arkadaşlar varmı :uhm:
yardımcı olursanız çook sevinirim
mraba canım bende sogan kürünü bitireli günler oldu ve heran adet olucak gibi sancı ve gögüslerimde agrı var bence endişelenme bu sogan kürü sizdede karınınızın buyumesine sebep oldum benim karnım buyudu yaaa:bbo:
canım ben iyimde pisikolojim bozuldu biraz sanki hiç adet olamıcam gibi geliyo senin sorunun ne canım kib yürektesin arkadaşım
Slm yaa ben küre bugun başladım daha yeni öğlen içtim midem kalkmıştı ama içmiştim. Akşam yine yaptım ictim yine midem kalktı ve afedersiniz kustum bu sfer ya benim midem bulanıyo içerken napcam ben yaa.. pkoluyum ve 19 gün gecti adet olmadım...Niye ben böyle oldum sidzde hiç öle olan yok(
uMUTLARI KAYBETMEK YOK..OKUYORUMDA HEPİMİZDE AYNI BELİRTİLER VAR HAYIRLISI DEMEKİ ETKİLİYOR HEMEN ADETİ DÜZENLEYECEĞİNİ ZANNETMİYORUM 2-3 KEZ TEKRARLAMAMIZ GEREK..
BENİM SORUNUM 2-3 TAHLİL SONUÇUM ÇIKTI ONLARI ÖĞRENMEK KONU AÇTIM SAOLSUNLAR KIZLAR YARD.OLDU BAKALIM DİĞER SONUÇLARIMDA ÇIKSINDA DR.NE DİYECEK PZT.GÜNÜ..a.s.
arkadaşlar ben de 19 KASIMDA başladım soğana..
dün akşam içmeyi unuttum ama olsun bi sefercikten bişey olmaz..
tadı o kadar kötü geliyo ki burnumu kapatıp içiyorum..
sonra peçeteye kolonya döküp kokluyorum yoksa midem bulanıyor..
ben pcos için ve adetlerimi düzene sokması için içiyorum.
hepimize acil şifalar...
kızlar saracoglu sımdı seda sayanda cıkolata kıstı ıcın bı kur vercek sogan suyuda bunun ıcın degılmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?