Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ben birşey sormak istiyorum ben soğan kürüne başladım ama öğlene kadar birşey yemiyorum ve direk aç karnına içiyorum acaba sabah kahvaltı yapmam gerekirmi bir yanlışlık yapıyormuyum bilgisi olan varmı

herkese slm arkadaşlar nasılsınız bakalım beni sorarsanız yine sancıyla uyudum sancıyla uyandım hadi hayırlısı yaa bi adet olsam okadar mutlu olacamki benim durumunda olan arkadaşlar allah sabır versin

slm tatlım ac karnınada içen var ama ibrahim saraçoglu yemekten 1saat önce demişti bende öyle yaptım ögle yemeginden 1saat önce akşam yemeginden 1saat önce ok

kız yadellllll
inş hamişsindirde 9 ay adet olmasssınnnnnn:jeyyar:

canım benim çok hoşuma gitti yaa inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum zaten bu gidişe bidaha adet olabilcemi sanmıyorum menepoza girdim yahu:jeyyar: zaten hamile olsam kafayı yeme ihtimalim büyük o yüzden çok rikli bi durumkaydirigubbakcemile3 senin sorunun ne canım

yadel kaç yaşındasın ne menepozu daha inşallah hamişsindir birde lisedeyken derlerdi sürtünmekle hamile kalınır pehhhh nerde hepsi yalanmış

sorma canım yafs elbet olacaksın adet hayırlısı..yadele ..

beyza ben içiyorum incir kürü ama günde 1 kere çünkü soğansuyuyla çok ağır geldi

yadel kaç yaşındasın ne menepozu daha inşallah hamişsindir birde lisedeyken derlerdi sürtünmekle hamile kalınır pehhhh nerde hepsi yalanmış

kaydirigubbakcemile3 valla haklısın canım bu işler okadar kolay degilmiş ben 27yaşındayım menepoz işin şakası ama harbi korkmaya başladım 3ayda dolsun gidip kan tahlili yaptırcam sonrada kuzu kuzu doktorun yolunu tutacam gelsin adet söktürücü ilaçlar :bbo: zaten bu bünyeye iyilik yaramıyo ilaç istiyo anlaşılan

Kızlar yafss bugün bir garibim kasığımın üstü neresiyse oram ağrıyor canım acıyor

Kızlar yafss bugün bir garibim kasığımın üstü neresiyse oram ağrıyor canım acıyor

ceylancım bu gün çok hoşsunkaydirigubbakcemile3 kızz ben 1aydır sancıdan ne cekiyom bilsen sogan suyunu içeli sancızız günüm gecmedi ama akıntıda fulll geliyoo

aman yadelcim sahi yaşını demiştin ama nebiliyim öyle diyince tekrar sorayım dedim :)) Git git doktora belkide hamişsindir bugün siteden yeni bişey öğrendim 1 bardak suya karbonat koy,1 damla idrar damlat eğer köpürürse hamişmişin idarar tahlilinde çıkmamış böyle çıkmış sonuç sonra idrarda da çıkmış....

yadel 2-3 kez tekrarlasoğanı hemen ilaçlara yüklenme sonra iflas ediyor bünye..

ceylancım hamile oldugumu bilsen şuan kalkar giderim ama test yaptım zaten negatifti biraz daha zaman gecsin bakalımm zaten hamile olsam şimdiye çoktan düşerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…