• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER

-AllaH YardımcımıZ OlsuN-

Adet TarihiKür.Baş.Tar.
YADEL:::::::::::::::::: ::::::::::::::
CANGEMA:::::::::::: 05 Aralık::::::::::::::15 Kasım
CEYLAN ::::::::::::::: 06 Aralık::::::::::::::13 Kasım
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık:::::::::::::::
OZBICAN7::::::::::::: 08 Aralık:::::::::::::::
SERİFE80:::::::::::::: :::::::::::::::
BİRCAN :::::::::::::::: 12 Aralık::::::::::::::::
UMUTLU99::::::::::::: ::::::::::::::::
ARZUHALİM::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::16 Kasım
BAYTAR:::::::::::::::: ::::::::::::::::
SUNNES:::::::::::::::: ::::::::::::::::
zynp.ZEYNEP:::::::: 06 Aralık::::::::::::::
HATİCE27 ::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::18 Kasım
Fakelove:::::::::::::::: 09 Aralık:::::::::::::
YAPRAKK::::::::::::: 12 Aralık:::::::::::::
BİNBİRGECE::::::::: 10 Aralık:::::::::::::
Selected_79::::::::::: 10 Aralık ::::::::::::::::18 Kasım
d.e.s.i.r.e::::::::::::::: 12 Aralık:::::::::::::

HEPİMİZE BAŞARILAR....
Arkadaslar adet tarıhlerınızı ve Başladığınız tarihi belirtirseniz ıyı olur Hepınıze Teşekkürler
ALLAH yolumuzu acık etsın AmiN

Son düzenleme:
yadel gelmiş kaçırdım tühh arkadaşım nasılsın bugün fazla ilgilenemedim hem işlerimin yoğunluğu hemde bugün derdim vara bir konu açtım onu sık sık takip ediyorum

canım insallah sonuçlar ıyıdır benbde pek anlamam ama bende geleçek ay yaptıracagım bu testlerden okudum actığın topığı doktor ne dedı sordunmu ALLAHIM en kısa zamanda herkese bebek nasıp etsın banada

canım cangemam daha çıkmayan tahlillerim oldu için cumartesi yada pzt.kaldı ama meraktan çatlayacağım.Artık stres yapmayacağım çünkü kocamıda olumsuz etkilemeye başladım

cangema düzenleme için teşekkürler aynı bu konu bir jinekolojide yazılı çünkü bebeği olmayan çoğu kişi gebelik bölümüne girmiyor..

cangema düzenleme için teşekkürler aynı bu konu bir jinekolojide yazılı çünkü bebeği olmayan çoğu kişi gebelik bölümüne girmiyor..

canım benım bızler acızlıkten başka bısey bılmıyoruz halbukı bızı goren yerımızı bılen ve bızı rızıklandırarak bızı unutmayan RABBIMIZ var canım O na sığınalım O ısterse Hersey oluverır o gızlıyıde acığıda bılır canım yeterkı ısyan etmeyelım

canım bıde sana bısey dıyecem ben dun akşam saat 8,30 gıbı falan 15,20 dk suren bı kasık ağrısı oldu sanırım ben o zaman yumurtladım insallah olur sanada banada Rabbım verır insallah

yadel gelmiş kaçırdım tühh arkadaşım nasılsın bugün fazla ilgilenemedim hem işlerimin yoğunluğu hemde bugün derdim vara bir konu açtım onu sık sık takip ediyorum

canım ben iyimde pisikolojim bozuldu biraz sanki hiç adet olamıcam gibi geliyo senin sorunun ne canım kib yürektesin arkadaşım

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER

-AllaH YardımcımıZ OlsuN-

Adet TarihiKür.Baş.Tar.
YADEL:::::::::::::::::: ::::::::::::::
CANGEMA:::::::::::: 05 Aralık::::::::::::::15 Kasım
CEYLAN ::::::::::::::: 06 Aralık::::::::::::::13 Kasım
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık:::::::::::::::
OZBICAN7::::::::::::: 08 Aralık:::::::::::::::
SERİFE80:::::::::::::: :::::::::::::::
BİRCAN :::::::::::::::: 12 Aralık::::::::::::::::
UMUTLU99::::::::::::: ::::::::::::::::
ARZUHALİM::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::16 Kasım
BAYTAR:::::::::::::::: ::::::::::::::::
SUNNES:::::::::::::::: ::::::::::::::::
zynp.ZEYNEP:::::::: 06 Aralık:::::::::::::: 16 Kasım
HATİCE27 ::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::18 Kasım
Fakelove:::::::::::::::: 09 Aralık:::::::::::::
YAPRAKK::::::::::::: 12 Aralık:::::::::::::
BİNBİRGECE::::::::: 10 Aralık:::::::::::::
Selected_79::::::::::: 10 Aralık ::::::::::::::::18 Kasım
d.e.s.i.r.e::::::::::::::: 12 Aralık:::::::::::::

bende ekledim başladığım tarihi ..nasıl bitecek bu 15 gün bilmem

arkadaşlar bende yaptım sogan kürünü ayın 3de başladım ve tamamladım fakat ben azıcık yanlış yaptım öglen yaptıgım kürün yarısını akşam içtim öyle okumuştum sonra dogru olanı ögrendim ama ben 15 günü doldurmuştum adet tarihim 29 kasım ama yaklaşık 10 gündür gögüs uclarım cok acıyo ve bazen hafiften bazende sabah baya kasık agrım oluyo adetmi olacam yoksa bebekmi var merak ediyom

arkadaşlar bende yaptım sogan kürünü ayın 3de başladım ve tamamladım fakat ben azıcık yanlış yaptım öglen yaptıgım kürün yarısını akşam içtim öyle okumuştum sonra dogru olanı ögrendim ama ben 15 günü doldurmuştum adet tarihim 29 kasım ama yaklaşık 10 gündür gögüs uclarım cok acıyo ve bazen hafiften bazende sabah baya kasık agrım oluyo adetmi olacam yoksa bebekmi var merak ediyom

mraba canım bende sogan kürünü bitireli günler oldu ve heran adet olucak gibi sancı ve gögüslerimde agrı var bence endişelenme bu sogan kürü sizdede karınınızın buyumesine sebep oldum benim karnım buyudu yaaa:bbo:

mraba canım bende sogan kürünü bitireli günler oldu ve heran adet olucak gibi sancı ve gögüslerimde agrı var bence endişelenme bu sogan kürü sizdede karınınızın buyumesine sebep oldum benim karnım buyudu yaaa:bbo:

yadelcim,karnim buyudu,adetim kesildi diyosun yoksa hamile olmayasin.bir test alip baksan.belki hamilesindir.insallah oylesindir

Slm yaa ben küre bugun başladım daha yeni öğlen içtim midem kalkmıştı ama içmiştim. Akşam yine yaptım ictim yine midem kalktı ve afedersiniz kustum bu sfer ya benim midem bulanıyo içerken napcam ben yaa.. pkoluyum ve 19 gün gecti adet olmadım...Niye ben böyle oldum sidzde hiç öle olan yok :((

yadelcim,karnim buyudu,adetim kesildi diyosun yoksa hamile olmayasin.bir test alip baksan.belki hamilesindir.insallah oylesindir

talım ben aylar önce yaptım test ama negatif çıkyı 3ay dolsun kantahlili yaptırcam bu durum hiç hoşuma gitmiyo kilo alıyorum birde ayy kız birde hamile oldugumu ögrenip kafayı yiyomuşumkaydirigubbakcemile3

kızlar kullanıp sonuç alan arkadaşlar varmı :uhm:
yardımcı olursanız çook sevinirim

arkadaşlar benim bugün soğan suyunda 8.günüm çok sık idrara çıkıyorum ve akıntım çok.ama ben sabah yaptığımın yarısını akşam çiyorum çünkü seda sayanda öle dedi o yüzden 2 bardak kaynatıyosunuz dedi.yanlışmı yapıyorum acaba.

talım ben aylar önce yaptım test ama negatif çıkyı 3ay dolsun kantahlili yaptırcam bu durum hiç hoşuma gitmiyo kilo alıyorum birde ayy kız birde hamile oldugumu ögrenip kafayı yiyomuşumkaydirigubbakcemile3

kan tahlili kesin sonuç, bence hemen yaptir.eczanedeki testler tam sonuç vermeyebiliyor.insallah hamilesindir.
burada bir is arkadasim anlatmisti bana,kadin bes ay hamile oldugunu anlamamis,neden mi?çunku doktorlar senin cocugun olmiycak demisler,kadinda butun umudunu kaybetmis kaderine boyun egmis.sonra bir gun karninda bir sey kipirdagini hissetmis ve doktora gitmis,dr da hamilesin demis.yani anliycan belki sende hamilesindir.çunku anlattigin sikayetlerin sanki hamilelik belirtisi gibi.

arkadaşlar benim bugün soğan suyunda 8.günüm çok sık idrara çıkıyorum ve akıntım çok.ama ben sabah yaptığımın yarısını akşam çiyorum çünkü seda sayanda öle dedi o yüzden 2 bardak kaynatıyosunuz dedi.yanlışmı yapıyorum acaba.

her seferinde taze kaynatip içeceksin,ve ilik olacak.
bende ilk iki gun senin gibi yapmistim ama sonra seda sayanin programinda duydum taze yapilacakmis.hem sabah yaptigini aksam icersen tadi cok agir oluyo içilmiyo.

her seferinde taze kaynatip içeceksin,ve ilik olacak.
bende ilk iki gun senin gibi yapmistim ama sonra seda sayanin programinda duydum taze yapilacakmis.hem sabah yaptigini aksam icersen tadi cok agir oluyo içilmiyo.

iyi geceler hatice sende benim gibi uykusu kaçanlardanmısın:uhm:

Back
X