ya ne olur yardım edin arkadaşlar bir yıldan fazladır evliyim ama çocuğum olmuyo adetlerimde düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum
soğan suyunu dene canım iyi gelecektir..
selam kızlar
soğan suyunu ilk kullandığınız ayda adetiniz nasıl oldu ağrılımıydı ?
canım soğna kürü ve hayıt çayı iç bence bitkisel faydası olacaktır . henüz 1 yıllık evliymişsin panik yapma canım . pko mu var sende doktora gittin mi hiç
Selam Buket ,
Pko çeşitli bir hastalık sanırım herkeste aynı etkiyi göstermiyor . Arkadaşım ben 12 yıllık evliyim uygulamadığım yöntem tedavi kalmadı . iki kez tüp yaptım ikincide tuttu ama ne yazık ki onu da kaybettim . şimdi Soğan kürüne başladım . şeker hapı bende kullanıyorum . bu regl ile soğan kürü de yapayım dedim . ben çalışıyorum onun için ilk 3-4 gün sabah akşam içtim . ama midemi çok ağrıttı şimdi sadece akşamları içiyorum inşl faydası olur . şeker hapı ile içiyorum herhangi bir yan etkisi olmadı . kürle birlikte bu ay bal tarcın çörek otu na da başladım . ayrıca tedavilerden sonra aşırı kilo aldım ve gördüm ki kilo aldıkça regl düzenim bozuldu . kesinlikle bu hastalığın en büyük düşmanı kilo . sıkı bir diyete de girdim . 3 kilo verdim ve bırakmaya da niyetim yok yarı ac geziyorum resmen . bence sen de ilaçla birlikte kullanabilirsin hiç bir yan etkisi yok göreceksin .
Şifa olur inşl ...
ya ne olur yardım edin arkadaşlar bir yıldan fazladır evliyim ama çocuğum olmuyo adetlerimde düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum
doktora gitim medakal parka yumurtaların gelişmiyo dedi bana doktor hap verdi bi işe yaramadı bu ayda adet dünemimde gelmemi istedi bu sefer gübekten yaılan ineler verecek bana kulanan varmı acaba yardımcı olsalar çok memnun olurum allah herkesten razı olsun
Haklısın canım çok teşekkürler kilo çok fena etkiliyor ben de 82 kg gecen yıl diyet yaptım 12 kg verdim ama sonra kullandığım ilaclarla daha da çok kilo aldım Allah yaridmcimiz olsun artık
kızlar bişi sorcam soğanı süzdükten sonramı ılımaya bırakcaz yoksa süzmedenmi agzı kapalı şekilde ılımaya bırakcaz :18:
Ben ilk regl olmaya başladığımdan beri ilaçsız 2 ay üst üste regl olduğumu bilmem.32 yaşındayım çok şükür soğan suyu sayesinde düzene girdi 1 hafta kadar gecikiyor sadece.ben saraçoğluna mail atmıştım ne kada uygulayayım diye eğer uzun yıllar pko hastasıysanız 3-4 ay adete 15 gün kala 10 gün iç diye mail atmışlardı bana.istersen sende öyle yap arkadaşım
merhaba cesebe..
canım yorumunu yazalı zaman geçmiş ama merak ettim..
nasıl şifa buldun mu..
nasıl uyguladığını anlatır mısın..
Allahım şifa versin hepimize...
Kizlar bugun tahlil yaptirdim ve sonuclari yarin gostericem doktoruma, siz de bir bakin ve ilac haric belki sogan suyu disinda bir tavsiyeniz olur bana :)
TSH : 2.6
FSH : 4.32
LH : 6.56
PROLAKTIN : 28
ESTRADIOL : 26
Arkadaşlar Gebeliği engelleyici olarak bilinen iltihabı soğan kürü geçiyormuş.İbrahim Saraçoğlu sabah programında söyledi.Aynı zamanda aşırı vajinal akıntısı olanlarında kullanabileceğini söyledi.Tamamen yumurtalıkları temizleyici bir özelliği varmış.Kürün hazırlanışı:bir orta boy soğanı iki buçuk bardak suda haşlayıp günde 2 defa tüketiyoruz.Ve bu kürü Sadece 15 gün boyunca yapılmasını tavsiye etti.Deneyelim Ve Görelima.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?