- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 123
- 46
Arkadaşlar size bi sorum olucak.Yaklaşık 1 haftadır hayıt tohumunu kullanıyorum .Adetim yeni bitti soğan kürüne 1 hafta sonra başlamak istiyorum.Küçük kistler varmış bende de.Onlar için de içiliyor değilmi sogan kürü?Birde içtikten sonra ağız kokusu yapıyormu onu merak ediyorum.Deneyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Allah hepinizi bebeklerinize kavuştursun
kistler miyomlar iltihap ne varsa iyi geliyor arkadaşım mutlaka bu kürü uygula derim ve ağız kokusu yapmıyor tadı da bana hiç kötü gelmedi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zaman da hamilelik haberimizi de burdab paylaşırız...
Kızlar bir şey sorabilir miyim ? Ben 15 gün soğan kürünü yaptım ve bugün doktora gittiğimde kist olmadığını söyledi :)) Ancak kistlerin yenilenme riski var mı bilmiyorum.Bu ay yine kürü uygulayayım mı?
geçmiş olsun arkadaşım kistlerin gitmesi çok güzel.. İbrahim saraçoğlu özellikle anne olmak isteyenlerin 4-5 adet dönemi bu kürü adete 10 gün kala 10 gün yapılmasını tavsiye ediyor...
geçmiş olsun arkadaşım kistlerin gitmesi çok güzel.. İbrahim saraçoğlu özellikle anne olmak isteyenlerin 4-5 adet dönemi bu kürü adete 10 gün kala 10 gün yapılmasını tavsiye ediyor...
Çok teşekkür ederim :) Darısı isteyen herkesin başına inşO zaman ben devam edeyim en iyisi.Bundan sonraki kürler adete 10 gün kala yapılıyor değil mi ?
evet canım benim ben geçen ay ilk 15 günlük kürümü yaptım bu ay da 10 günlük kürüme başlıcam en az 3 ay devam etmeyi düşünüyorum.. Rabbim vaktini zamanını bilir inşallah çok beklemeyiz bebişlerimizi Allahım yardımcımız olsun..
Amin canımmGüzel haberlerini bekliyorum :)
Ben bu sabah başladım arkadaşlar nasıl içiyosunuz bunu yaa :44:
Ay midem ağzıma geldi yemin ederim, arkasından yarım saat mide ekşimesi de cabası! Bırakmaya niyetim yok gerçi, midem bulana bulana içicem ama aranızdan buna çare bulan oldu mu hiç arkadaşlar? Tadına yani?
Nelere katlanıyoruz ay allahım boşa çıkarma ya öffff
Kızlar lütfen yardım edin care Allah tan eminim buna artık çok üzülüyorum bir yıldır olmuyor bebeğim ne illet bu pko hastalığı 80kiloyum vermekte çok zorlanıyorum seker hapına başladım iki kez klomen çatlatma iğnesi ama olmadı sogan kurune başlasam seker hapiyla yan etkisi olurmu bilen varmı bir de bu kuru adetten kac gun sonra baslaniliyo ayy kızlar gücümü kaybediyorum artık yasım 30a geldi ne zaman olur Allah bilir
arkadaşlar bende bebek sahibi olmak istiyorum ama adetlerm düzensiz ne yapabilirm lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?