Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

arkadaşlar selam benim yumurtalığımda kist çıktı ve ne yapmam gerekiyo bilmiyorum bu soğan kürü işe yarıyor mu gerçekten

arkadaşlar 2007 den beri poliksitk over teşhisi vardı bende.daha 7 ay önce gittiğim doktor da demişti ve bana göstermişti. soğan kürünü yaptım sadece 1 kür geçen hafta gittim doktor sende kist falan yok tertemiz dedi.ama kafama takılan şu adetlerimi bozdu haftada bir adet görüyorum.sinirlerim çok bozuldu bu durumu yaşayan var mı.doğum kontrol hapına başlattı doktor.

ben denedım sogan kürü daha dogrusu 12 yıllık evliligim boyunca bebek özlemı için ne duyduysam denedım iltihap için faydalı ayrıca vücuttaki ödemı atıyor

Merhabalar kızlar,
bende polikistik overlıyım 7 ay kadar ilaç tedavisi gördüm ardından iğneler falan fayda etmedi son çare olarak tüp bebek denememiz oldu ilk denemem de sonuç vermedi şimdi şubatta 2. denememizi yapacağız inş. buarada soğan kürünü duydum ve bende başladım bugun 3.günüm ama hala akıntım gelmedi acaba bende işe yaramadımı yoksa erkenmi ? birde şubatta 2.tüp bebek denemmiz olacağı için doktorum tarlusal verdi ayın 26snda başlıcam adet olmak için aynı aanda soğan kürünüde denyorum şimdi ikisi çakışcak acaba tarlusalla beraber soğan kürüne devam etmelimiyim ?? bilemiyorum ki 2.tüp denemesine kadar kendiliğimden hamile kalabilirmiyim onuda bilmyorum soğan kürü tedaviye (tüp bebek) yardımcı olurmu tecrübesi olan arkadaşlar yorum ve fikir verirse sevinirim sizce ne yapmalıyım ?

Toprak benden sana tavsiye madem tedaviye basliycaksin yapma sogan kurunu biz yaptik duzeni kacti adetin dr sordum tup yatirdim bende cok sukur dogunm yaptim sakin dedi sogan yspma incir kurude kilo aldirir tedaviden once gorursun dedi

Polikistik varmi bilmiyorum sende cok yakinimizda dogan kuru esinede keciboynuzu uyguladi hamile kaldi oda ayri tabi bunlari yspmadan ikinciyide dogurdu:)

Toprak benden sana tavsiye madem tedaviye basliycaksin yapma sogan kurunu biz yaptik duzeni kacti adetin dr sordum tup yatirdim bende cok sukur dogunm yaptim sakin dedi sogan yspma incir kurude kilo aldirir tedaviden once gorursun dedi

bırakıyım ozamn soğan kürünü cnm çok teşk bilgin için :) evet bende polikistik over var ...buarada senin kaçıncı tüp denemnde oldu ?hangi merkezde yaptırdın ? bebeğin buarada hayırlı uğurlu olsun inş. bende bu haberi burada paylaşırım inşallllaaahhhh :)

arkadaşlar ben soğan kurunu iki ay önce ilk başladığım için 15 gun sonraki ay 10 gun olarak yaptım bu ay gebelik için çalışmalarımız oldu , yani eğer gebeysem ve bu ay da soğan kürü yaparsam bir sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan lütfen yardım ?....

merhaba bayanlar bende yapmak istiyorum soğan kürünü ama p.tesi maleseff bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj yaptılar şimdi ilaç kullanıyorum ama yarın bitiyor acaba bende 1 hafta sonra yapsam mı:26: iyi gelir mi:26::26: ya da rahim zaten işlem gördü beklesem yapmassam mı?? bilemedim çok kararsız kaldım :26::26:

şu an olan kanamanız regl değil, rahim kendini temizliyor. ille de yapacaksanız bu ay yapmayın bence. sonrasında dr a sorarak yapabilirsiniz.

şu an olan kanamanız regl değil, rahim kendini temizliyor. ille de yapacaksanız bu ay yapmayın bence. sonrasında dr a sorarak yapabilirsiniz.

bende bekle taraftarıyım en azından ilk adetim geçsin:26: kaş yapayım die göz çıkarmayayım sonra

Arkadaşlar merbara.. aranıza yeni katıldım ama uzun süredir forumları takip ediyorum.. Soğan kürüne ben bu ay başladım ve bugün bitti aynı zamanda da bugün adet gördüm.. önümüzde ki ay da 10 günlük küre devam edicem ayrıca eşime de keçi boynuzu kürü yapıyorum o 3 ay devam edicek.. yazılcak çok şey var ama nerden başlayıp nasıl devam ederim bilemedim umarım sesimi duyan olur çnk ciddi anlamda manevi desteğe ihtiyacım var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah, evlat dünyalık en büyük nimet...

hepimizin manevi desteğe ihtiyacı çok..ama elden gelen birşey yok zor bir süreç ama rabbim neylerse güzel eyler diyip sabretmekden baska çaremiz varmı ?

Selam kızlar ben pkoluyum,,4 aydır soğan kürünü uyguluyorum,, 3 aydır 30 günde bir adetim oluyordu,, bu son ay finaller yüzünden sadece beş gün soğan içebildim sonra içmedim belki olur düzene girmiştir die ama 20 gün gecikti adetim,, şimdi napsam soğan içsem mi ki??

bbrra arkadaşım hayırlı olsun darısı bana ve tum ısteyenlere .sanırım brokolıyıde uyguladın degılmı?benım tupler tıkaı çıktı laporoskobıde.rıca etsem.bana brokollıyı nasıl uyguladıgını anlatırmısın?brokolı tuplerı açmak ıçın uygulanıyoormuş

Arkadaşlar size bi sorum olucak.Yaklaşık 1 haftadır hayıt tohumunu kullanıyorum .Adetim yeni bitti soğan kürüne 1 hafta sonra başlamak istiyorum.Küçük kistler varmış bende de.Onlar için de içiliyor değilmi sogan kürü?Birde içtikten sonra ağız kokusu yapıyormu onu merak ediyorum.Deneyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Allah hepinizi bebeklerinize kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…