arkadaşlar benim de bir sorum olcak .kür yaptığımız süre içinde ilişki serbest mi yoksa yasak mı:26:antibiyotik tedavilerinde genelde 1 hafta yasak oluyor.bunda da böyle bişey var mı?
Toprak benden sana tavsiye madem tedaviye basliycaksin yapma sogan kurunu biz yaptik duzeni kacti adetin dr sordum tup yatirdim bende cok sukur dogunm yaptim sakin dedi sogan yspma incir kurude kilo aldirir tedaviden once gorursun dedi
merhaba bayanlar bende yapmak istiyorum soğan kürünü ama p.tesi maleseff bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj yaptılarşimdi ilaç kullanıyorum ama yarın bitiyor acaba bende 1 hafta sonra yapsam mı:26: iyi gelir mi:26::26: ya da rahim zaten işlem gördü beklesem yapmassam mı?? bilemedim çok kararsız kaldım :26::26:
şu an olan kanamanız regl değil, rahim kendini temizliyor. ille de yapacaksanız bu ay yapmayın bence. sonrasında dr a sorarak yapabilirsiniz.
Arkadaşlar merbara.. aranıza yeni katıldım ama uzun süredir forumları takip ediyorum.. Soğan kürüne ben bu ay başladım ve bugün bitti aynı zamanda da bugün adet gördüm.. önümüzde ki ay da 10 günlük küre devam edicem ayrıca eşime de keçi boynuzu kürü yapıyorum o 3 ay devam edicek.. yazılcak çok şey var ama nerden başlayıp nasıl devam ederim bilemedim umarım sesimi duyan olur çnk ciddi anlamda manevi desteğe ihtiyacım var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah, evlat dünyalık en büyük nimet...
arkadaşlar soğan kürüne adetin kaçıncı günü başlanıo
ben de soğan kürünün kadınlık hormonunu arttırdığını bunun için menepoz hastalarının ve adet düzensizliği olanların içtiğini duymuştum. Erkeklere çok soğan yedirmeyin derler bu yüzden :)) Ben de öncelikle zayıflamak için yapmak istiyorum tabi bi yandan da hamile kalsam fena olmaz bi kaçaydır bebeği düşünüyoruz ama olmuyor. Zayıflamaka için günde kaç kür ve ne zaman başlamalı adet sırasında başlansa olur mu? Bi de lahana kürü yapmaya başladım bugün acaba onun da gebe kalmaya olumsuz bir etkisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?