Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

kızlar soğan suyu kullananlar sonuçları paylaşabilir mi acaba...

:14: günaydın burda soğan kürü tarifini okudum ve tamamen yazıldığı gibi yaptım, gecen ay hayatımda ilk defa regl im 4 gün gecikti ve inanılmaz bir ağrım oldu, hele belimin ağrısı nasıl şiddetliydi ama o bile beni mutlu etmişti çünkü kesin hamileyim dedim, geciken 4 günün sonunda regl oldum. cok üzüldüm ,yinede inanıyorumki allahım bana inşallah hayırlı bir evlat nasip edecek:emir_bebek:

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
ibrahim saraçoğlu sayfasından alıntıdır

bende adetimin 2. gunu basladim. bugun sogan kurumde 6. gunum. seffaf akintilarim geliyor.
mide sorunu olanlara iyi gelmiyomus diye duydum.

En son 16 Eylül'de regl olmuştum. Doktora gittim söktürücü verdi bekledim yok. Karnım davul gibi oldu vücudum iyice şişti sonra kardeşim soğan küründen bahsetti. çok inanmayarak bu kürü denedim ve 4. Günde regl oldum gerçekten inanılmaz faydalı. Tavsiye ediyorum herkese. Diyeceğim şu ki moral çok önemli birde tiksinerek değil severek içmeye çalışın. Ben hep bu bana iyi gelecek, çok güzel birşey içiyorum şimdi diyerek içtim. Mide bulandırıyor ama gerçekten şifa. Regl olacağım diyerek için. Olumlu düşünmek, kendine ve bedenine öyle mesaj göndermek önemli bence.

arkadaslar saraçoğlunun şu 7 günlük kürü nasıl oluyor?

Arkadaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım. Sızlere bı sorum olacak gecen ay adetımın bıtımınden 7 gun sonra soğan kurune başladım fakat bu ay adetım 3 gun gecıktı test yapıyorum negetıf çıkıyor ve adetımle ılgılı hıcbır belırtı yok :50::50:(gogus sısmesı bel ve karın ağrısı) anlamadım gıttıı:37: hamılemıyım hayır :19: adetlımıyım hayır :19: lütfen bılgısı olan varsa cevaplasın :18::18::18:

Benimde bir sorum var adetime 8-9 gün var normalde soğan kürüne tekrar başlamam gerekiyordu. Fakat biz bebek için çalışma yaptık eğer hamile kalabildiysem soğan kürü zarar verir mi? Yapsam mı yapmasam mı ?

Back
X