Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ya ne olur yardım edin arkadaşlar bir yıldan fazladır evliyim ama çocuğum olmuyo adetlerimde düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum

canım soğna kürü ve hayıt çayı iç bence bitkisel faydası olacaktır . henüz 1 yıllık evliymişsin panik yapma canım . pko mu var sende doktora gittin mi hiç

selam kızlar

soğan suyunu ilk kullandığınız ayda adetiniz nasıl oldu ağrılımıydı ?

canım soğna kürü ve hayıt çayı iç bence bitkisel faydası olacaktır . henüz 1 yıllık evliymişsin panik yapma canım . pko mu var sende doktora gittin mi hiç

doktora gitim medakal parka yumurtaların gelişmiyo dedi bana doktor hap verdi bi işe yaramadı bu ayda adet dünemimde gelmemi istedi bu sefer gübekten yaılan ineler verecek bana kulanan varmı acaba yardımcı olsalar çok memnun olurum allah herkesten razı olsun

Selam Buket ,
Pko çeşitli bir hastalık sanırım herkeste aynı etkiyi göstermiyor . Arkadaşım ben 12 yıllık evliyim uygulamadığım yöntem tedavi kalmadı . iki kez tüp yaptım ikincide tuttu ama ne yazık ki onu da kaybettim . şimdi Soğan kürüne başladım . şeker hapı bende kullanıyorum . bu regl ile soğan kürü de yapayım dedim . ben çalışıyorum onun için ilk 3-4 gün sabah akşam içtim . ama midemi çok ağrıttı şimdi sadece akşamları içiyorum inşl faydası olur . şeker hapı ile içiyorum herhangi bir yan etkisi olmadı . kürle birlikte bu ay bal tarcın çörek otu na da başladım . ayrıca tedavilerden sonra aşırı kilo aldım ve gördüm ki kilo aldıkça regl düzenim bozuldu . kesinlikle bu hastalığın en büyük düşmanı kilo . sıkı bir diyete de girdim . 3 kilo verdim ve bırakmaya da niyetim yok yarı ac geziyorum resmen . bence sen de ilaçla birlikte kullanabilirsin hiç bir yan etkisi yok göreceksin .
Şifa olur inşl ...

Haklısın canım çok teşekkürler kilo çok fena etkiliyor ben de 82 kg gecen yıl diyet yaptım 12 kg verdim ama sonra kullandığım ilaclarla daha da çok kilo aldım Allah yaridmcimiz olsun artık

doktora gitim medakal parka yumurtaların gelişmiyo dedi bana doktor hap verdi bi işe yaramadı bu ayda adet dünemimde gelmemi istedi bu sefer gübekten yaılan ineler verecek bana kulanan varmı acaba yardımcı olsalar çok memnun olurum allah herkesten razı olsun

canım pko var sende sanırım . göbekten yapılan iğneni doktorun anlattığı gibi uygula bu ay gidişata göre doktorun ne derse onu yap eğer sonuç alamazsanız soğan kürü yaparsın . Adetine 15 gün kala soğan kürüne başlar 3 ay aralıklarla devam edersin ama şimdi iğne kullanacaksan kür falan yapma canım .

Haklısın canım çok teşekkürler kilo çok fena etkiliyor ben de 82 kg gecen yıl diyet yaptım 12 kg verdim ama sonra kullandığım ilaclarla daha da çok kilo aldım Allah yaridmcimiz olsun artık

Sorma o dert bende de çok var canım . 57 kiloydum iki kez tüp yaptırdım ben ilaçlardan şiştim davul gibi oldum . 8 kiloyu geçmiştim ki diyete girdim ve çok kararlıyım zayıflayacam . önceden günü gününe regl olurdum . kilo aldıkça düzenim şaştı . yavaş yavaş kilo verip soğan suyu kürünü yapıyorum . olmazsa yaza tüp deneyecem tekrar . Hakkımızda hayırlısı olsın inşl

Merhaba Hanımlar;

Adet döngülerim çok uzun olduğu için soğan kürü yaptım. İlk 15 günlük kısmı dün akşam tamamladım.
33. gün halen regl olmadım, belirtimde yok.
Adet olmasamda 7 gün bitiminde 2. küre başlamalı mıyım?
İlla adet olup, bitmesini mi beklemeliyim?

Biraz araştırdım. Her iki türlüde yapan var. elevizyon programında açıklamasını dinleyenler var ise, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Allah herkese şifa versin inşallah..

Ben ilk regl olmaya başladığımdan beri ilaçsız 2 ay üst üste regl olduğumu bilmem.32 yaşındayım çok şükür soğan suyu sayesinde düzene girdi 1 hafta kadar gecikiyor sadece.ben saraçoğluna mail atmıştım ne kada uygulayayım diye eğer uzun yıllar pko hastasıysanız 3-4 ay adete 15 gün kala 10 gün iç diye mail atmışlardı bana.istersen sende öyle yap arkadaşım:-)

merhaba cesebe..
canım yorumunu yazalı zaman geçmiş ama merak ettim..
nasıl şifa buldun mu..
nasıl uyguladığını anlatır mısın..
Allahım şifa versin hepimize...

5 gündür içiyorum soğan kürünü ne gelen var ne giden neysee 2 aydır adet olmuyorum bebek de yok hadi hayırlısı bakem

merhaba cesebe..
canım yorumunu yazalı zaman geçmiş ama merak ettim..
nasıl şifa buldun mu..
nasıl uyguladığını anlatır mısın..
Allahım şifa versin hepimize...

Ben kızım doğduktan sonra 4-5 ay boyunca ayda bir kez ilk ay 15 gün daha sonra 10 gün içtim.şimdi nasılmıyım?eskiye göre iyi ama heray düzenli değil.eskiden 5-6 ay bile regl olmadığımı bilirim en azından yarı yarıya düştü bazen bir ay bazen 2-3 ay geçikiyor.yinemi başlasam acaba diye düşünüyorum...

kızlar bu konuyla ilgili olarak gebelık dusunenler için adetten 1 hafta sonra baslanması tavsıye edılıyor içinizi temızlıyor hergun taze olarak yapılıp ıcılecekmıs bnde yarın baslıyacam nasıpse bakalım hayırlısı

ark dünya kadar para verip sakın saraçoğlu sitesinden ürün almayın benim ark tam 2 yıldır yumurtma pro.için kür kullanıyor tık yok sokağa atmayın paranızı

Kizlar bugun tahlil yaptirdim ve sonuclari yarin gostericem doktoruma, siz de bir bakin ve ilac haric belki sogan suyu disinda bir tavsiyeniz olur bana :)
TSH : 2.6
FSH : 4.32
LH : 6.56
PROLAKTIN : 28
ESTRADIOL : 26

Kizlar bugun tahlil yaptirdim ve sonuclari yarin gostericem doktoruma, siz de bir bakin ve ilac haric belki sogan suyu disinda bir tavsiyeniz olur bana :)
TSH : 2.6
FSH : 4.32
LH : 6.56
PROLAKTIN : 28
ESTRADIOL : 26

lh fshtan yüksek buda pco ya işaret benim bildiğim bu..

Arkadaşlar Gebeliği engelleyici olarak bilinen iltihabı soğan kürü geçiyormuş.İbrahim Saraçoğlu sabah programında söyledi.Aynı zamanda aşırı vajinal akıntısı olanlarında kullanabileceğini söyledi.Tamamen yumurtalıkları temizleyici bir özelliği varmış.Kürün hazırlanışı:bir orta boy soğanı iki buçuk bardak suda haşlayıp günde 2 defa tüketiyoruz.Ve bu kürü Sadece 15 gün boyunca yapılmasını tavsiye etti.Deneyelim Ve Görelima.s

ben dun adet oldum ve sabah erken sogani kaynatip içtim iki gundur ve devam etmeyi dusunuyorum :::::::::::::::ne zamana kadar içmem lazim bilen varmi 7 gun içsem olurmu???????????????????

Kizlar bi sorum olcak.. Sogan kurunu mantar (candida) icin kulanabilir miyim? Rahim agzinda yara var, durumum iiyilesmek yerine daha kotu olmasin??? Tesekkurlerr

Back
X