adetin düzenlimidir canım?
daha öncede söylemiştim benim tam 15 gün sonra gelmişti adetim
soğan kürü geciktirebiliyormuş regliyi
eğer seninde düzenliyse geciktirmiş olabilir
peki adet söktürücümü kullanmayı düşünüyorsun??ben bekle derim
şimdi adet olduğun tarihten 0n gün önce başlaman gerekiyor ikinci küre bir daha ki ay
ilaç kullanmayı hiç düşünmüyorum. ben pcos hastasyım. hiç bir zaman zamanında regl olamadım hep ilaçlarla veya dğm kontrol haplarıyla.
ikinci küre başlamak için ( geçen ay 13-16sı regliydim. bu ay da geçti ) hesaplarsak 3 nisanda tekrar 10gün boyunca soğan kürü yapmalıyım değil mi ?
regl olsamda olmasamda ikinci küre başlayacağım sanırım. öyle değilmi ?:2:
yok canım önce regl olmanı beklemen gerek,regl ol ondan sonra regl olduğun tarihten önceki on gün yapıcaksın ikinci kürü bir dahaki ay,ben sana kendimden örnek vereyim o zaman daha iyi anlarsın.
15 şubatta soğan kürüm bitti 15 gün sonra regl oldum(1 martta)bu ayda beklediğim regl tarihim 1 nisan,bu tarihten 10 gün geri sayıyorum 23 marta denk geliyor.23 martta 2. kürüme başlıcam
bu soğn kürüne ne zaman başlamak gerek bilen var mı. adetli iken sakıncası olur muu
en uygun zamanın adet bitiminden 7 gün sonra olduğu söyleniyor?bu küre devam ederken regl olanlarda var bir zararı olmadığı yazıyor saraçoğlunun sitesinde devam edilmesi gerekiyormuş.
ben kafama göre kendime en uygun gelen zamanda başlamıştım
adetli iken içmeye başlasam sakıncası olur mu diye soruyorum. bebek rum çünkü. olaki hamile kalmışsam bebek düşer falan die korkuyorum. o yüzden adet döneminde başlasam sakıncası olur mu
adetli iken içmeye başlasam sakıncası olur mu diye soruyorum. bebek rum çünkü. olaki hamile kalmışsam bebek düşer falan die korkuyorum. o yüzden adet döneminde başlasam sakıncası olur mu
hala hiç bir şey yok.. sadece sürekli her an olabilirim korkusyla pedle gezmekten pişk oldum :) halbuki sporada gidiyorum.. çoktan olmam lazımdı.. yeni kür içinde illa regl olmayı beklemek gerekiyormuş.. ben 2 sene önce 4-5 ay olmamıştım.. sonra farlutal ile olmuştum mecburen... buda öyle gözüküyo ama umarım ben yanılıyorumdur
:18:
son kürümü tamamladım ama hala adet olamadım. olamadığım için doktorada gidemiyorum. düzene gircek düzene gircek daha çok düzen bozdu. 3 aydır 1 kere bile zamanında olamadım. umutlarımın %50 si gitti. kalan %50side doktorun sözcüklerine bağlı. 5 gün oldu hala tık yok. soğan son çaremdi. derdime derman olsun dedim inşallah olmuştur. Allah yardımcımız olsun.
doktora gittim bugün 5cm lik kistim küçülmemiş ve çikolata kistti çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?