merhaba hatularr
ben bu ay 3. kürümü yapıyorum bitmesine 2 gün kaldıı. sonra adet olmayı beklicem inşallah zamanında olurum. diğer iki kürümde zamanında olmadım. ilkinde 10 gün ikincisinde 7 gün gecikti. gecikmeler olabilir. stres yapmayın bencede. herşey olcağına varıyor.
bu ay adet bitiminden sonra koşa koşa doktora gidicem ve kistlerime baktırıcam. 3 aydır bunun heyecanını yaşıyorum. :18::18: Allahın izniyle hepsi gitmiştir inşallah :)
doktor dönüşü size yazıcam inşalla güzel haberlerle gelip sizede umut veririmm :)
öpüyorummm hepiniziiii
günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?
Kızlar merhaba..bana yardım edersenız sevınırım..yarın ILK soğan kürümde 10. Günüm olacak,ama bende adet belırtısı yok,galba adet olamayacagım yıne..eger olmazsam ne yapmamı onerırsınız..bu arada en son 26 Ocak'ta Tarlusalla adet oldum..şimdıden Tesekkurler
günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?
herkese merhaba,
daha önceki yazılarımda dediğim gibi kürü adet döneminde bırakmayı düşünmediğimi söylemiştim bende adet düzensizli yok sadece kist sorunum var bu yüzden adetliykende devam ediyorum. ağrılıdır benim adetlerim. aslında değişiktir bir ay süper ağrılı ise sonra ki ay çok çok ağrılı geçer.
bu ay gene o ağrılu geçirdiiklerimden birini geçiriyorum ve 2. günüm inanilmaz yoğuunn geçiyor. psikolojik mi yoksa dikkatimi oraya vermemdenmidir bilmem ama kistimin olduğu sol taraf inceden inceye sızlama ve ağrı hissettiriyor.
5 gün içtim zamanında da adet oldum bu 5 gün içerisinde dediğim gibi lekenlenme akıntı gibi hiç bir şey olmadı ....
canım dıger sayfada da yazdım buradan da yazayım
bende oyle bırsey olmadı ama 7.gunu basladıysam bugun 12.gunun yumurtlama zamanların yani...belkı onunlaalakalıdır
canım adet olamazsın demek için çok erken takma kafana herkeste aynı belirtiler yaşanmıyor bu kürü yaparken,bende yaptım bu kürü hiçbir belirti yaşamadım ne lekelenme ne ağrı ne akıntı...bide kür bittikten on beş gün sonra regl oldum,bazen kür bittikten sonra hemen gelenlerde varmış geciktirenlerde hatta kürü kullanırken regl olanlarda..herkesin bünyesi farklı şimdiden kendine belirti arama,kürü bitir bakalım ne zaman gelicek,bol şans diliyorum sana,sonuçlarını paylaş lütfen
cevabın ıcın tesekkur ederım canım..ben gunde 1 bardakta hayıt ıcıyorum,soğan bıtınce gunde 2 bardağa cıkartıcam..bakalım ılacsız adet olmayı kafaya taktım ve oyle hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum..benım derdım LH hormonuyla,ınsallah dusurebılırım..adet oldugum zamanda kesınlıkle bılgı verıcem
canım adet olamazsın demek için çok erken takma kafana herkeste aynı belirtiler yaşanmıyor bu kürü yaparken,bende yaptım bu kürü hiçbir belirti yaşamadım ne lekelenme ne ağrı ne akıntı...bide kür bittikten on beş gün sonra regl oldum,bazen kür bittikten sonra hemen gelenlerde varmış geciktirenlerde hatta kürü kullanırken regl olanlarda..herkesin bünyesi farklı şimdiden kendine belirti arama,kürü bitir bakalım ne zaman gelicek,bol şans diliyorum sana,sonuçlarını paylaş lütfen
cevabın ıcın tesekkur ederım canım..ben gunde 1 bardakta hayıt ıcıyorum,soğan bıtınce gunde 2 bardağa cıkartıcam..bakalım ılacsız adet olmayı kafaya taktım ve oyle hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum..benım derdım LH hormonuyla,ınsallah dusurebılırım..adet oldugum zamanda kesınlıkle bılgı verıcem
hayıtı arada bende içiyorum canım,düzenli olarak hayıt suyunu kullanınca hormonları düzenliyormuş sende yararını görürsün inşallah,güzel haberlerini bekliyorum:)adetinde zaten hem soğan suyundan hem hayıttan kendiliğinden gelir ilaç kullanmana gerek kalmaz inşallah
hayıtı arada bende içiyorum canım,düzenli olarak hayıt suyunu kullanınca hormonları düzenliyormuş sende yararını görürsün inşallah,güzel haberlerini bekliyorum:)adetinde zaten hem soğan suyundan hem hayıttan kendiliğinden gelir ilaç kullanmana gerek kalmaz inşallah
inşallah canım inşallah..haberlerimi vericem elbet hasta olursam :))
canım bu kürden kaynaklanıyor olabilir çünkü benimde regl bu ay çok yoğun geçti,1. ve 2. gün çok ağrım oldu,ben hayatımda hatırlamam regliyken ağrımın olduğunu ve kistimde yok benim,o yüzden ben soğan küründen olduğunu düşünmüştüm,geçmiş olsun canım,seni çok iyi anlayabiliyorum
merhaba canım öncelikle cevap için teşekkür ederim. çok yoğun adet dönemi geçiyorum. diğer zamanlarıma göre daha parçalı akıntım oluyor. hala daha soğan kürüne devam ediyorum. önümüzde ki hafta cuma doktora gidicem. kistimde küçülme var mı bakılacak. umarım bu adet döneminde soğan kürü sayesinde atmışımdır.
heycanla o günü bekliyorum.
kizlar bisey merak ediyorum ben bu sogan kürünu saatli icmiyorum yani farkli farkli saatlerde iciyorum acaba etkisini kaybedermi diyorum umuyorum ki oyle degildir ama bilen varmi ...
yeniden merhaba..
kürüm biteli 8. gün.. belimde aşırı bir ağrı var. Fakat platese başladığım için ağrının nedne kaynaklı olduğunu bilemiyorum. Hala bir akıntı yada lekelenme yok. Nekadar beklemeliyim; ya da eğer regl olmazsam yeni küre ne zaman başlamalıyım. Hamile değilim ondan %100 eminim. Korunduk çünkü.
tahmini regl tarihim 13*16 arasıydı. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?