Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

kızlar merhabalar hepimize geçmişler olsun öncelikle:)
ben de 10 yıldır pcos hastasıyım içmediğim doğum kontrol hapı kalmadı en son 12 aydır yazz 24 kullandım evliyim çocuk istemiyordum.Şimdi daha fazla bu aptal ilaçları içmeme gerek yok dedim ve bebiş yapmaya karar verdim.
ben ilk kürümü yarın bitiriyorum.Adetin bitmesine yakın başlamıştım.Bu esnada da yazz24'ün son kutusunu kullanmaya devam ettim.Fakat lekelenmem bitmedi bu zaman zarfında dedimki kistler gidiyordur doktora gitsem bi ilaç verir kürün etkisi de ortadan kalkar o sebeple direndim lekelenmelere.
allah izin ederse pzt. doktora gidip kontrollerimi yaptırcam ve sonra gelsin bebişşş:)
sizleri bilgilendiririm...

canım inşallah kistlerin kaybolmuştur.
benimde ilk kürüm bitti. adetime tam 9 gün var. kasıklarımda çokhafif ağrılar başladı dün itibariyle.
kür boyunca çok az akıntım oldu sarı renkte. normalde yumurtlama zamanı akıntım olur 3 günde geçerdi. ve beyaz olurdu bu sefer sarı renkte oldu

herkese merhaba,

daha önceki yazılarımda dediğim gibi kürü adet döneminde bırakmayı düşünmediğimi söylemiştim bende adet düzensizli yok sadece kist sorunum var bu yüzden adetliykende devam ediyorum. ağrılıdır benim adetlerim. aslında değişiktir bir ay süper ağrılı ise sonra ki ay çok çok ağrılı geçer.
bu ay gene o ağrılu geçirdiiklerimden birini geçiriyorum ve 2. günüm inanilmaz yoğuunn geçiyor. psikolojik mi yoksa dikkatimi oraya vermemdenmidir bilmem ama kistimin olduğu sol taraf inceden inceye sızlama ve ağrı hissettiriyor.
5 gün içtim zamanında da adet oldum bu 5 gün içerisinde dediğim gibi lekenlenme akıntı gibi hiç bir şey olmadı ....

Kızlar merhaba..bana yardım edersenız sevınırım..yarın ILK soğan kürümde 10. Günüm olacak,ama bende adet belırtısı yok,galba adet olamayacagım yıne..eger olmazsam ne yapmamı onerırsınız..bu arada en son 26 Ocak'ta Tarlusalla adet oldum..şimdıden Tesekkurler

günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?

günaydın kızlar. sogan küründe 5.günüm bugün. dün 1-2 damla kan geldi adetime daha çok var. lekelenme olabiliyor mu bu kürde? böyle bir şey yaşayan var mı?

canım dıger sayfada da yazdım buradan da yazayım

bende oyle bırsey olmadı ama 7.gunu basladıysam bugun 12.gunun yumurtlama zamanların yani...belkı onunlaalakalıdır

canım adet olamazsın demek için çok erken takma kafana herkeste aynı belirtiler yaşanmıyor bu kürü yaparken,bende yaptım bu kürü hiçbir belirti yaşamadım ne lekelenme ne ağrı ne akıntı...bide kür bittikten on beş gün sonra regl oldum,bazen kür bittikten sonra hemen gelenlerde varmış geciktirenlerde hatta kürü kullanırken regl olanlarda..herkesin bünyesi farklı şimdiden kendine belirti arama,kürü bitir bakalım ne zaman gelicek,bol şans diliyorum sana,sonuçlarını paylaş lütfen

canım bu kürü uygularken ben böyle birşey yaşamadım ama yaşayanlar var çok okudum bu gibi şeyler o yüzden bana normal gibi geldi,herkeste bir olmuyor

canım bu kürden kaynaklanıyor olabilir çünkü benimde regl bu ay çok yoğun geçti,1. ve 2. gün çok ağrım oldu,ben hayatımda hatırlamam regliyken ağrımın olduğunu ve kistimde yok benim,o yüzden ben soğan küründen olduğunu düşünmüştüm,geçmiş olsun canım,seni çok iyi anlayabiliyorum

canım dıger sayfada da yazdım buradan da yazayım

bende oyle bırsey olmadı ama 7.gunu basladıysam bugun 12.gunun yumurtlama zamanların yani...belkı onunlaalakalıdır

yok ben adetim bittikten 7 gün sonra basladım...bugün18.günüm yani...bi anlam veremedim.hayırlısı bakalım :26::26:

kür boyunca benimde ağrım sancım akıntım lekelenmem olmadı

sadece her ay 2-3 gün süren akıntım biraz daha sarı geldi o kadar

merhaba canım öncelikle cevap için teşekkür ederim. çok yoğun adet dönemi geçiyorum. diğer zamanlarıma göre daha parçalı akıntım oluyor. hala daha soğan kürüne devam ediyorum. önümüzde ki hafta cuma doktora gidicem. kistimde küçülme var mı bakılacak. umarım bu adet döneminde soğan kürü sayesinde atmışımdır.

heycanla o günü bekliyorum.

ne demek canım tabi burda birbirimize yardımcı olucaz.benimde adetim yoğundu ve aynen parça parçaydı,ama ben içimin temizlendiğine inandım ve hiç korkmadım.inşallah kistinden kurtulursun.inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.bende senden haber bekliyor olacağım canım

kizlar bisey merak ediyorum ben bu sogan kürünu saatli icmiyorum yani farkli farkli saatlerde iciyorum acaba etkisini kaybedermi diyorum umuyorum ki oyle degildir ama bilen varmi ...

yeniden merhaba..

kürüm biteli 8. gün.. belimde aşırı bir ağrı var. Fakat platese başladığım için ağrının nedne kaynaklı olduğunu bilemiyorum. Hala bir akıntı yada lekelenme yok. Nekadar beklemeliyim; ya da eğer regl olmazsam yeni küre ne zaman başlamalıyım. Hamile değilim ondan %100 eminim. Korunduk çünkü.

tahmini regl tarihim 13*16 arasıydı. :18:

adetin düzenlimidir canım?
daha öncede söylemiştim benim tam 15 gün sonra gelmişti adetim
soğan kürü geciktirebiliyormuş regliyi
eğer seninde düzenliyse geciktirmiş olabilir
peki adet söktürücümü kullanmayı düşünüyorsun??ben bekle derim
şimdi adet olduğun tarihten 0n gün önce başlaman gerekiyor ikinci küre bir daha ki ay

Ben bir arkadaş grubumun düzenli olarak sabah aç karnına 1 bardak içerek şifa bulmalarına şok olarak sabahları 1 soğanı 1 bardak su da kaynatıp içerek devam etmeye başladım. Bakalım işe yararsa bu şekil yazayım günde 2 kere öğlen akşam olayı benim için imkansız neredeyse istikararlı değilim ama sabah yaparım kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…