Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

regl bitiminden en az 7 gün sonra başlanması gerekiyormuş. bu arada kistine sevindim. benimde pco var 5.5cm ve sağ... bakalım o ne oalcak ....

kızlar inanın, yılmayın. ben de pco'luyum. yumurtalıklarımdan birinde 5cm'lik bir kist vardı ve doktor ameliyat dedi. soğan kürüne başladım. bitirişimden yaklaşık 5-6 ay kadar sonra adetlerim kendiliğinden düzene girdi. şu anda 7 aydır düzenli adet görüyorum ki eskiden 9 ay regl olmadığımı biliyorum. ultrasonum da tertemiz çıktı. bazen birkaç ay sonra etkisini gösterebiliyor. devam edin, sakın bırakmayın.

umarım bizlerde sisin kadar şanslı oluruz... zamanında hiç regl olmadım.. ilk yıllarımda bile 5-6 ayda bir olurdum . :)

bende adet düzensizliği yok sol yumurtalıkta 5cm kist var : beni çok mutsuz etti... düzenli tuttuğum adet takvim vardı ama telefon değiştirince oda içinde gitti walla yeni adetim 1 hafta süre olması lazım. bu kürü adet görürkende kullanabiliyormuyuz? doktorum adet bitiminden 4 gün sonra bana gel demişti... hiç birakmadan dewam etsem ancak 15 gün oluyor . adetliyken yapmamak mı lazım ? bilenler deneyenler ???

teşekkürler.

Adetin başladıktan 7 gün sonra başlayacaksın.14 gün yapacaksın.Bırakacaksın.Ben de bu ay ilk kez denedim.Denemeye devam etmeyi düşünüyorum.İlk seferde olmadı diye yılmamak lazım.

canım öncelikle geçmiş olsun.inşallah bu soğan kürü sayesinde bir daha ilaç içmek zorunda kalmazsın.benim kistim yok o yüzden onunla ilgili birşey söyleyemiycem.soğan kürünü içerken bendede akıntı ve lekelenme olmadı normalde akıntım olurdu.kasıklardaki ağrıyı ben regl olduğum gün ve ikinci gün yaşadım sonra geçti.bence regl olacaksın o yüzdendir bu kasık ağrıları,bilemiyorum ama korkma derim ben.reglin geldiği zaman içinin temizlendiğini resmen hissediyosun.şifa olsun inşallah...sonucunu yaz merak ediyorum.

ya ben bu soğan kürünün ikinci defa yapıyorum da. ben de sistit de var bu aralar ağrılar dayanılmaz. o da maydanoz suyu içince geçiyodu.acaba maydanoz suyula soğan suyunu aynı anda içmenin bi sakıncası olabilir mi.

Yeniden merhaba. İlk kürüm dün bitti. Fakat ne göğüslerimde nede kasıklarımda bir ağrı yok. Normal şartlarda kür bittikten sonra 1 hafta içinde regl olunuyormuş. Bende onu bekliyorum . Mutlaka yazıcam

Mümkün olan her gün durumu yazacağım.. Çünkü sonuca varanlarla ilgili pek mesaj yok. İnsanların böyle faydalı bir şeyi bilmesi lazım

2. gün

henüz kasıklarımda yada göğüslerimde bir ağrı yok. Ama ben ne zaman regl olucam telaşıyla maalesef sürekli pedli dolaşıyorum. Belki kürden dolayı ani bir kanama olur diyerekten korkuyorum. Ama maalesef bayanlar bu günde sonuç yok.

stres yapma canım. en az 3 kür denemen gerekiyor diye biliyorum ben.

herkese selam kürümün 5. günü bugün beklediğim gibi zamanında adet oldum ama içmeyi bırakmayı düşünmüyorum. adet bitiğinde doktor kistimde küçülme var mı diye bakıcak daha önce söylediğim gibi 5 cm sol yumurtalığımda kist var.
bu ilk 5 gün boyunca yaşadığım deneyim şu oldu. soğanı 6 parçaya böldüm 5 dakika kaynattım sonra ılınmasını bekledim bi güzel içtim. bence tadı hiçte fena değil içilebilir ( soğanı seven birisiyim zaten ) koku olarakta hemen dışlerişimi fırçalıyıp gargara yaptım bu yüzden çevrem çokta rahatsız olmadı açıkca söylemek gerekirse.
kürü içtikten sonra sıcak ve soğuk basmaya başladı okadar ne bir akıntım nede bir lekenmem olmadı kasıklarımda ağrıda hiç hissetmedim. işe yarıyormu? olması gerekiyormu?herkesin bünyesi bir olmadığı için bunada pek takilmadım açıkcası. Dr. Saraçoğlu'nun sitesinde adet döneminde de içebileceği yazıyordu
doktorumu görünceye kadarda içmeye devam edicem yaklaşık 15 gün ediyor zaten ama adet döneminide kapsayarak.
yılmak yok insallah hepimiz sağlığımıza kavuşuruz.

herkese sevgiler.

Mümkün olan her gün durumu yazacağım.. Çünkü sonuca varanlarla ilgili pek mesaj yok. İnsanların böyle faydalı bir şeyi bilmesi lazım

yaz canım...bende kendimle ilgili gelişmeleri yazarım buradan haberdar oluruz en azından merak eden insanlar sorularına cvp bulur belki...bu arada ben bu kürü bititrdikten tam 15 gün sonra regl oldum...bakalım senin ne kadar sürecek...kimi arkadaşlarda geciktirme yapmış herkes farklı iştee...ben hemen hemen 6-7 ay öncede yapmıştım bu kürü 15 gün ama onda 15 gün sürmemişti reglimin gelmesi...

AMİN canım..sağlık en değerli şey inşallah faydası olur...evet dediğin gibi herkesin bünyesi farklı en iyisi kendine göre bir zaman seçip kürü yapmak bende açıkcası çok takılmadım bu kürü yaparken harfiyen uygulayayım diye illaki...eğer sağlık için bu kür bir sebepse ALLAHta şifasını verir inşallah

acele etme canım gelir rahat ol,inan bu şekilde düşünmek bile etkiliyor çok

merhaba hatularr

ben bu ay 3. kürümü yapıyorum bitmesine 2 gün kaldıı. sonra adet olmayı beklicem inşallah zamanında olurum. diğer iki kürümde zamanında olmadım. ilkinde 10 gün ikincisinde 7 gün gecikti. gecikmeler olabilir. stres yapmayın bencede. herşey olcağına varıyor.

bu ay adet bitiminden sonra koşa koşa doktora gidicem ve kistlerime baktırıcam. 3 aydır bunun heyecanını yaşıyorum. :18::18: Allahın izniyle hepsi gitmiştir inşallah :)

doktor dönüşü size yazıcam inşalla güzel haberlerle gelip sizede umut veririmm :)

öpüyorummm hepiniziiii

Gösüğlerimde hassasiyet başladı. kasıklarımdada bir yoğunluk var. Bu normal zamanlarda reglime 2-3 gün kala oluyordu. Bakalım bekliyorum, gözüm yollarda...

kürü uyguladığım süre içinde herhangi bir ağrı, akıntı veya lekelenme yaşamadım. Sizce reglimi ne kadar beklemeliyim... Yada şu şekilde sorsam daha net olur sanırım..

Birdahaki küre ne zaman başlamalıyım. Regl olduktan sonramı... yoksa tahmini regl tarihimin son gününden 7 gün sonramı ... Çok kafam karıştı benim çok

canım demekki yakında regl olacaksın bu belirtiler buna işaret bence,ben gelene kadar bekledim ve 15 gün sonra geldi,bekle sende,stres yapma diyeceğim ama insanın elinde olmuyor tabi.reglinin geldiği tarihten bir hafta yada on gün öncede 5-7 gün arası uygula kürü tekrar bir dahaki ay..
ben kendimden örnek vereyim;ben 1 martta regl oldum,22 martta 5 gün uygulayacağim soğan kürünü tahmini regl tarihim 1 nisan,ben böyle hesapladım.

merhaba canım inşallah güzel haberlerle gelirsin kistlerinden kurtulmuş bir şekilde,gerçekten insan güç alıyor burada yazılan güzel sonuçlardan,merakla bekliyorum sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…