Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ve sonunda regl oldum. işe yarayacağını düşünmedim ve hayatımda ilk kez ilaç kullanmadan regl oldum . süper bir duygu gerçekten :) sanki ilk defa oluyormuşum gibi heycanlandım. 13 nisanda 10 günlük 2. kürüme başlayacağım.. bir sorum var; bu kürü ne zamana kadar kullanıcağız. Saraçoğlunun sitesinde kaçkere uygulandığına dair bir şey göremedim. her ay bu 10 günlük kürü yapacakmıyız yani... :44:

Ben ilk regl olmaya başladığımdan beri ilaçsız 2 ay üst üste regl olduğumu bilmem.32 yaşındayım çok şükür soğan suyu sayesinde düzene girdi 1 hafta kadar gecikiyor sadece.ben saraçoğluna mail atmıştım ne kada uygulayayım diye eğer uzun yıllar pko hastasıysanız 3-4 ay adete 15 gün kala 10 gün iç diye mail atmışlardı bana.istersen sende öyle yap arkadaşım

İçebilirsin arkadaşım,ben ilk içtiğim zaman gün gün regl olmayı beklerken kür bitti yok hala,hamile kalmışım soğan suyu içerken. kiiii mucize oğluma tedavilerle hamile kalmıştım pko hastasıyım şükür rabbime bide prensesim oldu.hiç merak etme hamileysen hiç birşey olmaz.Doğumumdan sonrada 3-4 kür uyguladım ben çok şükür regllerim düzene girdi.ilaçsız iğnesiz regl olamazdım ben...

arkadaşlar bu küre regl iken de devam ediyormuyuz acaba?
evet canım devam etmelisin
ayy canım inan çok sevindim yaaaa hadi gözün aydın
evet bir dahaki kürünü 13 nisanda yapman gerekiyor
3-4 defa uygulanabileceğini biliyorum ben ama senin için araştıracağım canım
bende bugün ikinci kürümün ilk gününü bitirdim.ama 5-7 gün arası yapılması gerekiyor ben 5 gün yapıcam 10 fazla değilmi sen nerde okudun???

bize umut olacak çok güzel şeyler yazmışsınız çok teşekkürler ALLAH evlatlarınızı size bağışlasın darısı bizim başımıza inşallah

soğan kürünü 15 gün kullandım. adetime 3 gün kala kahverengi akıntı oldu. zannedersem kür ile ilgili. hiç olmazdı. bırakalı 10 gün oldu. 5 gün sonra tekrar başlayacağım. akıntım fazlalaştı. gerçekten çok fazla işe yarıyor.

ayrıca birkaç aydır yumurtlama döneminde ağrı olmazdı. 2 gün önce tam yumurtlama günümdü. kasık ağrısı yaşadım. hala da devam ediyor. sanırım yumurtlamaya neden oldu kür.

hepinize şifa olsun inşallah sogan kürü.. bende başlamak istiyorum ama kafamda bi soru işareti var belki geçmiş sayfalarda bilgisi olanlar beni aydınlatıcak bi cvp vermişlerdir ama sayfaları kurcaladım pek göremedim bişey.
öncelikle bu kürden sonra hamile kalanlar var mı gerçekten ?
birde benim yumurtlama sorunum yok, hormon degerlerimde iyi işte fsh lh gibi degerler güsel,bildiğim başka bi sorunum da yok.şimdi ben sanki daha önce nerde okudugumu hatırlamıyorum ama sorunu olmayanlar içmemeli diye okumuştum. . ben zarar vereceğini düşünmüyorum ama yinede sormak istedim kaş yapayım derken göz çıkarmıyım sonra :18:
bide ne zaman başlanmalı bu küre?
şimdiden cvplarınız için tşk ederim 1,5 yıldır hamile kalamıyorum eşiminde değerlerinde problem yok. eger bu ayda adet olursam rahim filmi çektiricem geriye bi tek o kaldı. filmi çekilmeden önce bi ayda sogan kürü deneyebilirim. umarım cvplarınızla beni aydınlatırsınız. RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN...

kızlar günaydın...ben 3 ay önce soğan kürüne başlamıştım.burdada yazmıştım zaten daha önceleri ilk iki ay kullanmamda 3-4 gün gecikmeyle adet oldum.3.ay belki kendiliğimden olurum düşüncesiyle uygulamadım ama adet olamadım üzerinden 17-18 gün geçmişti tekrar soğan kürüne başlamaya karar verdim.20.günde yani dün adet oldum:)))))))))))))))ALLAH'IM Çok şükür nasıl bir mucize bu böyle.pcolu arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum.hap kullanmaktan çok ama çok sıkılmıştım artık.

Şimdi aklımda bi soru var ama?ben bu soğan kürünü içmeden adet olamadım 3.ayda.Fakat bu kür 3 ay uygulanması gerekiyormuş en fazla die duymuştum.benim ne kadar uygulamam gerekiyo acaba...bu uyguladığım 3 aydan sonra bi 2 ay daha mı uygulasam yoksa her ay uzunca bi süre bırakmadan devam etsem mi kızlar karar veremedim...RABBİM hepimize şifalar versin.

amin canım
inş şifa bulursun

amiin canım inşallah hepimiz şifa buluruz. ben bugün adet oldum şükür. 8 gün gecikti. cuma günü bitiyo c.tesi doktora gitcem hemen koşa koşa

şimdi benim aklıma bişe geldi bu kistler adet olamadığımız için oluşuyo ya ben sekiz gündür olamıyorum zamanı geçti. bu sekiz gün içinde kist oluştumu acaba. eğer öleyse her ay soğanla giden kistler adet olamadığımız 7-8 günde tekrar mı oluşuyor. anlamadım valla öleyse hiç soğana gerek yok ((

(amin)hic bir sykinti olmasa bile dr saracoglu mutlaka senede bir uygulanmasi gereken bir kür demisti o yuzden yapmani tavsiye ederim canim, adetin bitiminden 7 gun sonra basliyorsun dr saracoglugun kendi sitesinden girip bakabilirsin hatta sikca sorulan sorularada bir bak her kullanan sifa buluyor, ben 8 aylik evliyim yeni uygulamaya basladim bende ilk kürümu yaptim adeti bekliyorum benimde bir sykintim yok yinede yapiyorum temizlendimi dusunuyorum idrarimin rengi degismisti koyulasmisti rengi biirinci kürü kullanip hamile kalanlar cok umarim bende ole olurum :)) tamamen dogal ne gibi bir zarari olabilirki :)

canım sen adet olmuşsun neden 8 günde hemen kist oluşsunki ben sanmıyorum yani,bazı insanlardada kistler soğan suyu içince hemen gitmiyo küçülüyor diye okumuştum ama hemen gidenlerde var ama sen korkma bence 8 günde kist olmaz olsa bile zaten adet olmuşsun adetle atarsın,dr git bakalım ne dicek merak ettim

canım adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor
sorunun olmasada içinin temizlenmesi açısından içilebilirmiş
soğan kürünü kullanırken hamile kalan çok insan var inş sende rahim filmi çektirmene gerek kalmadan hamile kalırsın canım

kızlar ilk kürü 15 gün uyguladıktan sonra 2.kürü adet olmadan 10 gün önce başladım ve içtikten 1 hafta sonra bıraktım ve adet oldum.3.kürünü belki kendiliğimden adet olurum die kullanmadım ve adet olamadım tekrar soğan kürünü kullanamaya başladıktan 3 gün sonra adet oldum.ben adet olduğum için tekrar soğan kürünü bırakıcağımı sanmıştım ama öyle olmuyomuş kızlar benim kür karmançorman oldu böylece.adet olmadan 10 gün önce başlayıp 15 gün kullanmak gerekiyomuş adet olsam dahi.benim adetim 2.günü dün içmeyi bırakmıştım.bari akşam eve gidince kaldığım yerden devam ediyim 15 günü tamamlıyım.bide bu kürü toplamda 5 ay bırakmadan uygulamayı düşünüyorum.zararı olmaz inşallah dimi?

karmançorban olmaz canım sen bıraktığın yerden devam et tekrar başla yalnız adete 10 gün kala 15 gün uygulanmıyor,5-7 gün arası uygulanıyor ama 10 gün uygulayanlarda var bence 15 gün uygulama belki bi zararı olur falan sadece ilk küre başlarken 15 gün yapıyorsun bi daha yapmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…