Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

herkese merhaba ,

bende öyle saatli soğan kürünü içmedim öğlen ve akşam içtim bazen akşamüstü gece içtim ama mutlaka 2 kere içtim.

bende de lekelenme akıntı olmadı sadece regl bugün itibariyle bitti . regli döneminde de içimeye devam ettim bırakmadım bu dönemde parça lı akıntım ve ilk 3 gün çok ağrım oldu. soğana devam ediyorum. 9. gündeyim. perşembe günü bırakıyorum. cuma günüde doktorum var. bende adet düzensizliği yok sadece kisttim olduğu için içiyorum.
moral bozmak gibi heves kırmak gibi olmasın ama psikolojikmidir anlamadım sol tarafıma bazen ağrı giriyor. kistimin gittiğine bu yüzden pek inanamıyorum. moralım bozuluyor. bide ben herşeyi çok kafama takan birisiyim bu yüzdende habire oraya yoğunlaşmış olabilirim.
neyse :)

cuma günü neyin ne olduğu ortaya çıkıcak bakalım kistimiz küçülmüşmü :):52:

adetin düzenlimidir canım?
daha öncede söylemiştim benim tam 15 gün sonra gelmişti adetim
soğan kürü geciktirebiliyormuş regliyi
eğer seninde düzenliyse geciktirmiş olabilir
peki adet söktürücümü kullanmayı düşünüyorsun??ben bekle derim
şimdi adet olduğun tarihten 0n gün önce başlaman gerekiyor ikinci küre bir daha ki ay

ilaç kullanmayı hiç düşünmüyorum. ben pcos hastasyım. hiç bir zaman zamanında regl olamadım hep ilaçlarla veya dğm kontrol haplarıyla.
ikinci küre başlamak için ( geçen ay 13-16sı regliydim. bu ay da geçti ) hesaplarsak 3 nisanda tekrar 10gün boyunca soğan kürü yapmalıyım değil mi ?
regl olsamda olmasamda ikinci küre başlayacağım sanırım. öyle değilmi ?:2:

ilaç kullanmayı hiç düşünmüyorum. ben pcos hastasyım. hiç bir zaman zamanında regl olamadım hep ilaçlarla veya dğm kontrol haplarıyla.
ikinci küre başlamak için ( geçen ay 13-16sı regliydim. bu ay da geçti ) hesaplarsak 3 nisanda tekrar 10gün boyunca soğan kürü yapmalıyım değil mi ?
regl olsamda olmasamda ikinci küre başlayacağım sanırım. öyle değilmi ?:2:

yok canım önce regl olmanı beklemen gerek,regl ol ondan sonra regl olduğun tarihten önceki on gün yapıcaksın ikinci kürü bir dahaki ay,ben sana kendimden örnek vereyim o zaman daha iyi anlarsın.
15 şubatta soğan kürüm bitti 15 gün sonra regl oldum(1 martta)bu ayda beklediğim regl tarihim 1 nisan,bu tarihten 10 gün geri sayıyorum 23 marta denk geliyor.23 martta 2. kürüme başlıcam

yok canım önce regl olmanı beklemen gerek,regl ol ondan sonra regl olduğun tarihten önceki on gün yapıcaksın ikinci kürü bir dahaki ay,ben sana kendimden örnek vereyim o zaman daha iyi anlarsın.
15 şubatta soğan kürüm bitti 15 gün sonra regl oldum(1 martta)bu ayda beklediğim regl tarihim 1 nisan,bu tarihten 10 gün geri sayıyorum 23 marta denk geliyor.23 martta 2. kürüme başlıcam

çok teşekkürler şimdi daha net anladım :) bakalım olabilecekmiyim... :20:

bu soğn kürüne ne zaman başlamak gerek bilen var mı. adetli iken sakıncası olur muu

arkadaslar ben sogan kürünü 6 gün problemsiz uyguladim bu icmis oldugum 6 gün boyunca akintilarim geldi akintilarimda hep koyu kan rengindeydi benim kistim falan yok sadece sunu düsündüm galiba icimde ne var ne yok temizleniyor devam ettim 7 ci gün kanamam geldi hah dedim adet oldum kestim devam etmedim sogan kürüne ,,,8 ci gün ve diger 3 gün hic birsey gelmedi adet zannettigim o bir günlük bir kanamaydi bildiginiz normal kirlenmeydi,,sonra 4 gün gecti bir kanama daha bu sefer tamam simdi adetim basladi dedim yine bir gün geldi bitti,,,lekelenmelerim devam etti hala adet olamadim.ben simdi normal adetimi bekliyorum bir oluyim sonra tekrar basliycam sogan kürüne tekrar ozaman anliycam bende nasil bir etki yapicak yine aynilari olucaksa anliycam bana nasil etkili oluyor sizlerde kendinizde nasil degisikler yapiyor yazin arkadaslar ,,,,

bu soğn kürüne ne zaman başlamak gerek bilen var mı. adetli iken sakıncası olur muu

en uygun zamanın adet bitiminden 7 gün sonra olduğu söyleniyor?bu küre devam ederken regl olanlarda var bir zararı olmadığı yazıyor saraçoğlunun sitesinde devam edilmesi gerekiyormuş.
ben kafama göre kendime en uygun gelen zamanda başlamıştım

merhaba arkadaslar.
ben sogan kürünü ilaçsiz düzenli olarak tam 3 ay kullandim.40 gunde bir adet oldum.doktora gittim kistlerim azalmiş.ama hala tamamen geçmemiş.soğan kürüne 2 ay ara verdim.şimdi bu ay yeniden kullanmak istiyorum.doğum kontrol hapi,metformin kullaniyorum.acaba ilaçlarla ters etki yaparmi?:18:

en uygun zamanın adet bitiminden 7 gün sonra olduğu söyleniyor?bu küre devam ederken regl olanlarda var bir zararı olmadığı yazıyor saraçoğlunun sitesinde devam edilmesi gerekiyormuş.
ben kafama göre kendime en uygun gelen zamanda başlamıştım

adetli iken içmeye başlasam sakıncası olur mu diye soruyorum. bebek rum çünkü. olaki hamile kalmışsam bebek düşer falan die korkuyorum. o yüzden adet döneminde başlasam sakıncası olur mu

adetli iken içmeye başlasam sakıncası olur mu diye soruyorum. bebek rum çünkü. olaki hamile kalmışsam bebek düşer falan die korkuyorum. o yüzden adet döneminde başlasam sakıncası olur mu

yok hayır olmaz,ben bu şekilde biliyorum.şuda var mesela bu kürü kullanırken regl olanlar var ve devam ediyorlar kesmiyorlar.bu arada hamile kalsanız bile bebeğe bir zararıda yok diye okudum çoğu yerde.eğer ben yapıcak olsam ve hamile kalıp çocuğa bir zararı olurmu diye düşünmezdim açıkcası,yinede karar sizin siz bilirsiniz.eğer daha emin olmak istiyorsanız saraçoğlunun sitesinden soru sorabilirsiniz yada sık sorularn soruları okuyabilirsiniz...umarım yardımcı olabilmişimdir...ALLAH gönlünüze göre versin

Arkadaşlar soğan kürünü doğum kontrol hapı içerken uygulayan var mı aranızda? Bir zararı olur mu ki beraber kullanmanın?

hala hiç bir şey yok.. sadece sürekli her an olabilirim korkusyla pedle gezmekten pişk oldum :) halbuki sporada gidiyorum.. çoktan olmam lazımdı.. yeni kür içinde illa regl olmayı beklemek gerekiyormuş.. ben 2 sene önce 4-5 ay olmamıştım.. sonra farlutal ile olmuştum mecburen... buda öyle gözüküyo ama umarım ben yanılıyorumdur

:18:

son kürümü tamamladım ama hala adet olamadım. olamadığım için doktorada gidemiyorum. düzene gircek düzene gircek daha çok düzen bozdu. 3 aydır 1 kere bile zamanında olamadım. umutlarımın %50 si gitti. kalan %50side doktorun sözcüklerine bağlı. 5 gün oldu hala tık yok. soğan son çaremdi. derdime derman olsun dedim inşallah olmuştur. Allah yardımcımız olsun.

bugün soğan kürümün ikinci kısmına başladım,5 gün yapıcam, ALLAH sonumuzu hayır etsin iyi gelecek ben inanıyorum

bugün soğan kürümün ikinci kısmına başladım,5 gün yapıcam, ALLAH sonumuzu hayır etsin iyi gelecek ben inanıyorum

hala hiç bir şey yok.. sadece sürekli her an olabilirim korkusyla pedle gezmekten pişk oldum :) halbuki sporada gidiyorum.. çoktan olmam lazımdı.. yeni kür içinde illa regl olmayı beklemek gerekiyormuş.. ben 2 sene önce 4-5 ay olmamıştım.. sonra farlutal ile olmuştum mecburen... buda öyle gözüküyo ama umarım ben yanılıyorumdur

:18:

canım benim adetim 15 günde geldi

son kürümü tamamladım ama hala adet olamadım. olamadığım için doktorada gidemiyorum. düzene gircek düzene gircek daha çok düzen bozdu. 3 aydır 1 kere bile zamanında olamadım. umutlarımın %50 si gitti. kalan %50side doktorun sözcüklerine bağlı. 5 gün oldu hala tık yok. soğan son çaremdi. derdime derman olsun dedim inşallah olmuştur. Allah yardımcımız olsun.

amin canım
inş şifa bulursun

Back
X