Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

en son 12 ocakta adet gördüm ve 43 gün arayla tekrar adet oldum 15 gün gecikti. tabi 28 günde olduğunu varsayarsak. soğan kürünü uyguladığım dönem içindede sürekli kanamalarım oldu. 2. küre bu adetim bittikten 7 gün sonra başlasam mı diyorum? diğer adete 10 gün kala yapsam 2 kür arasında çok uzun zaman geçmiş olmazmı kızlar? 15 gün gecikmeyi de düşününce??? ne yapmalıyım sizce??

test yaptım negatif..kızlar rahat olun soğanın hiçbir zararı yokbenim teyzemin kızı kadın doğumcu istediğiniz kadar için diyor ne miyop ne kist ne hastalık,ne akınıto rahimi temizliyormuş.gerçektende öyle.

Ben adet düzenlesin diye kullanmaya başladım nasıl yaa düzenliyimi bozdu??

yok canım ben evliyim sanırım hamile kalacaktım ama tutmadı çünkü bütün belirtiler vardı ondan adetimi geciktirdi sanırım.

ebrsa canım i. saraçoğlu fazla kullanmayın rahim duvarını inceltiyor demişti sanırım.

bende hala bekliyorum canım adetten sonra doktora gidicem gelmeyeceği tuttu,hakkımızda hayırlısı

adetim yaklasik 7 gun surdu ve bitti cok guzel kanam ldu ins 28gunde yeniden olurum adet agrim falan kalmadi masllah Allah razi oldun saracoglundan ise yariyor gercekten nisanda randevum var bakalim ne diyecek drum

bende bugün regl oldum soğan suyu içeli tam 15 gün oldu.rahatladım.ateşimide ölçüyodum zaten bugün düşünce anlamıştım regl olacağımı,ama ilk defa ağrım var yumurtalıklarımda ve rahmimde,daha önce soğan suyu böyle bir ağrı yapmamıştı anlamadım...

kızlar ben hala adet olamadım,tamam kistlerimin gittiğini söyledi doktor ama neden hala olmadım sat 22 ocak of.

kızlar ben de bebek istiyorum. 5 aydır olmadı. daha öncesi de var ama 5 aydır dikkatli düzenli ilişki yaşıyoruz. kistim var 6 boyutunda. bazı doktor basit kist dedi bazı doktor da çikolata kisti dedi. aldırmak istemedim denemek istiyorum..belki kistim varken hamile kalırım diye.
bu ay soğan kürüne başlayayım diyorum.adetim bitince hemen mi başlayayım yoksa bittikten 7 gün sonra mi başlayayım?

kızlar ben hala adet olamadım,tamam kistlerimin gittiğini söyledi doktor ama neden hala olmadım sat 22 ocak of.

canım bende bu kürden sonra adet olamadım diye çok kafama takmıştım,sonra düşünmemeye karar verdim ve adet oldum,kafana takma derim ben adet olamadım diye kafan rahatlayınca adette geliyor

canım en uygun ve ideal zamanın adet bitiminden 7 gün sonra olduğu söyleniyor.karar senin,ama ben şöyle düşünüyorum,adet bitiminden hemen sonrada başlasan küre eğer faydası olacaksa gene olur.ben soğan kürünü yaparken hiç gün hesabı yapmadım ne zaman istediysem o zaman yaptım

kizlar ibrahim saracoglu hocayi bende eskiden beri dinlerim hatta yazarim söylediklerini ama uygulama cesaretine gecemedim cünki inanamadim inanamamamin sebebi ise simdiye kadar kullandigim kuvvetli ignelerden bile sonuc alamamam.valla ALLAHA kaldi benim isim 10 sene oldu bircok kez bir sevinc geldi denemeye kalktim doktorlarin kapilarini asindirdim ve ben almanyada yasiyorum buranin doktorlarina güvendim olmayinca pes ettim tekrar ara verdim tekrar denedim ve 10 senenin nasil gectigini anlamadim ümidim kirildi cogu zaman cocugum olacak düsüncesini unutuyorum ama bir zaman gelecek cocugum olucak düsünceside beynimde her zaman yer kaplamiyor degil.bende deniyecem bakalim bu ay olmassa tüp bebek yapicam birdahaki aya hakkimizda cümlemizin hayirlisi olur insallah

canım ümitsizliğe düşme,ALLAH büyük,hiç belli olmaz,hiç beklemediğin anda ummadığın bir sebep vesile olur bebeğine kavuşursun,allah hepimize hayırlısını versin inşallah,dene bakalım sonuçları paylaşırsın,en azından bir sonuç alamasan bile içinde şüphe kalmaz..

hadi hayırlısı canım,benim bugün 5. günüm ara ara sağ kasıkta ağrı oluyor,acaba yumurtamı oluşuyor yoksa kistmi oluştu ki

canım takma kafanı şu kistleri,benimde sol kasığım aynen çok ağrıdı bişyler batıyordu deli gibi,geçti ama şimdi,reglim bitsin yine başlıcam inş soğan suyuna,gerçekten mucize o.

canım takma kafanı şu kistleri,benimde sol kasığım aynen çok ağrıdı bişyler batıyordu deli gibi,geçti ama şimdi,reglim bitsin yine başlıcam inş soğan suyuna,gerçekten mucize o.

sorma canım yaaa soğan suyu kist yaptı gibi yorumlar okudum nette korktum bende,normalde bende kist falan yok çok şükür,ikinciye içiyorum bide böyle ağrıyınca acaba mı dedim :)rahatladım ALLAHtan inş mucize gerçek olur herkes için

1 haftadır içiyorum soğan kürünü. 2 cm lik miyomum var 4,5 aydırda bebek için çalışıyoruz olmuyor.
inşallah soğan kürü sayesinde her şey yoluna girer

merhaba bende 3 gün önce doktora gittim sol yumurtalık içinde 5cm'lik kist olduğunu sölediler allak bullak oldum bir anda... doktorum adet döneminden sonra gel küçülme var mı diye bakalım dedi. bir başka doktora daha gittim oda doğum kontrol yasmin verdi . ama ben doğum kontrol almak istemiyorum. bir kistinin gitmesine diğerninde küçülmesine çok sevindim yarın ilk işim bu küre başlamak umarım bende alırım. ve doğum kontrolle gerek kalmaz:)

başka kisttini soğan kürü ile yok eden var mı ?
şimdiden herkese teşekkür ederim.

slm kızlar benım sag overde 4.5 cmlık kıst vardı buküre basladım 9 gunumde dr kontrolune gıtıım kıstım 1 cm kalmıstı.... faydasını gördum yanı bugun 15 gunummm yanı son gunummm...sızlere sorumm kac gun sonra tekrar baslıycam acaba? bılen varmıı bu zaman dılımını?

böylesine önemli bir konuda insanların birbirleriyle fikir paylaşabilmesi çok güzel. ben yıllarca pco tanısıyla yasmin, yazz, farlutal, primolut vs vs kullanarak 30 yaşıma kadar regl olmaya çalıştım. Bunların hiç birinide kendi kafama göre değil dr tavsiyesi ile kullandım. bayramda kist patlamasından dolayı iç kanama tehlikesiyle 3 gün hastanede yattım. en son yazz içtim 3 ay kadaroda bitti.. reglim bittikten 10 gün sonrada soğan kürüne başladım. bu gün tam 12 günüm. kasıklarımda garip br ağrı var. sanki her an regl olacakmışım gibi. kür süresi boyunca hiç bir akıntım veya lekelenmem olmadı. Acaba regl mi olacağım yoksa bazı nadir bünyeler gibi ters etkimi yaptı. benim bu yaşadığımı yaşayan varmı? Regl olabildilermi merak ediyorum. Yeniden ilaç kullanmak istemiyorum. ben yine size sonucu yazıcam :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…