Ben adet düzenlesin diye kullanmaya başladım nasıl yaa düzenliyimi bozdu??
bende hala bekliyorum canım adetten sonra doktora gidicem gelmeyeceği tuttu,hakkımızda hayırlısı
Kisti olanlarda kanama daha cok yapiyormus bendede cok kanama oldu.ben sogan suyu ictigimde sol kasigimda batmalar olusuyor.normalde olmuyorvne zaman sogan icsem kudurruyor orasi.doktora sordum sol kasiginda minik kist vara ama onemsin yok olmak uzre dedi.demekki sogan baski yapiyor cunku sogan ictigimde oluyor o agri.vaala ilac kullanmaktansa allahin muciEsini ne tadi kotu olursa olsun icerim.sizde deneyin allah razi olsun ibrahim saracoglundan.
kızlar ben hala adet olamadım,tamam kistlerimin gittiğini söyledi doktor ama neden hala olmadım sat 22 ocak of.
kızlar ben de bebek istiyorum. 5 aydır olmadı. daha öncesi de var ama 5 aydır dikkatli düzenli ilişki yaşıyoruz. kistim var 6 boyutunda. bazı doktor basit kist dedi bazı doktor da çikolata kisti dedi. aldırmak istemedim denemek istiyorum..belki kistim varken hamile kalırım diye.
bu ay soğan kürüne başlayayım diyorum.adetim bitince hemen mi başlayayım yoksa bittikten 7 gün sonra mi başlayayım?
nihayet oldum dün,10 gün geçti ama:)
nihayet oldum dün,10 gün geçti ama:)
kizlar ibrahim saracoglu hocayi bende eskiden beri dinlerim hatta yazarim söylediklerini ama uygulama cesaretine gecemedim cünki inanamadim inanamamamin sebebi ise simdiye kadar kullandigim kuvvetli ignelerden bile sonuc alamamam.valla ALLAHA kaldi benim isim 10 sene oldu bircok kez bir sevinc geldi denemeye kalktim doktorlarin kapilarini asindirdim ve ben almanyada yasiyorum buranin doktorlarina güvendim olmayinca pes ettim tekrar ara verdim tekrar denedim ve 10 senenin nasil gectigini anlamadim ümidim kirildi cogu zaman cocugum olacak düsüncesini unutuyorum ama bir zaman gelecek cocugum olucak düsünceside beynimde her zaman yer kaplamiyor degil.bende deniyecem bakalim bu ay olmassa tüp bebek yapicam birdahaki aya hakkimizda cümlemizin hayirlisi olur insallah
hadi hayırlısı canım,benim bugün 5. günüm ara ara sağ kasıkta ağrı oluyor,acaba yumurtamı oluşuyor yoksa kistmi oluştu ki
canım takma kafanı şu kistleri,benimde sol kasığım aynen çok ağrıdı bişyler batıyordu deli gibi,geçti ama şimdi,reglim bitsin yine başlıcam inş soğan suyuna,gerçekten mucize o.
1 haftadır içiyorum soğan kürünü. 2 cm lik miyomum var 4,5 aydırda bebek için çalışıyoruz olmuyor.
inşallah soğan kürü sayesinde her şey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?