Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

canım prof 2 yada 1,5 subardağı su demişti bende 1,5 koyuyorum ve kaynayınca zaten 1 bardak kalıyo ben böyle yapıyorum sende yap istersen
rabbim sifanı bol bol versin inş canım:Saruboceq:

evet canım bende aynen 1.5bardak su koyuyorum(benim bardaklar 200ml). o zaten azalıyo. eğer kalırsa biraz onuda içiyorum. :içelim:
ama benimde bi yanlışım varmış ben sabah-öğle yapıyodum. akşamları doğum kontrol hapı içmem gerekiyo. çarpışmasınlar diye akşam içmiyodum

Son düzenleme:
kızlar dr İbrahim Saraçoğlunun sitesinden alıntı:

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Not: Buradaki bilgilerin herhangi bir rahatsızlığı teşhis amacı kesinlikle yoktur. Bir rahatsızlığınız var ise, mutlaka bir hekime danışınız.

canım incir kürünüde deniyorum ben bu yüzden ayarladım zaten
sabah öğle incir kürü
öğle akşam soğan kürü
inş bunlar şifa olurrrrrrrr

Bende seda sayanda dinledim İbrahim saraçoğlu aç karnına içilmesi gerekitiğini söyledi aman içilelimde yarasın

Kızlar sabah akşam taze yapın ve aç karnına daha çok etki olacağını düşünüyorum tvden izledim.Dökün gitsin
a.s.

kimse yokmu kızlarrrrr

Merhaba yadelcim dün gözlerim seni aradı göremedim..Sabah9.00-18.30 kk.deyim büroda bulunduğum saatler iş yokken hep takip ediyorum.Evden ise anca haftasonu bağlanıyorum o da arada ...Nasılsın güzelim hemen etkisini göstermesini bekleyemeyiz elbet 1-2 kez uygulamada adet göreceksin

Kızlar İNCİR KÜRÜNÜ ben sabah uyanıyorum soğan suyumu yaparken incir kürümüde hazırlıyorum kahvaltı önce soğan suyu içip kahvaltı yapıyorum şişeye dolduruyorum incir suyunu yarım saat sonra işte içiyorum.Akşamları ise önce yine soğan 1-2 saat sonra incir kürü böyle düzene koydum

Bende seda sayanda dinledim İbrahim saraçoğlu aç karnına içilmesi gerekitiğini söyledi aman içilelimde yarasın

bende aç karnıma yapıyodum ama
bence kendi sitesindeki gibi yapmak daha doğru geliyo çünkü
bazen kendiside diyo canlıyayında unutuyo bazı şeyleri

bende aç karnıma yapıyodum ama
bence kendi sitesindeki gibi yapmak daha doğru geliyo çünkü
bazen kendiside diyo canlıyayında unutuyo bazı şeyleri

valla benimde ordan aklıma takıldı sitesinde yemekten sonra yazıyor.ama seda sayanda önce dedi..artık bi şekilde içecez...ikiside işe yarar işallah allahın izniyle....:CüvCüv::CüvCüv:

valla benimde ordan aklıma takıldı sitesinde yemekten sonra yazıyor.ama seda sayanda önce dedi..artık bi şekilde içecez...ikiside işe yarar işallah allahın izniyle....:CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar bizler inanarak yaparsak yarar yarar umutluyum hepimiz için

selam arkadaşlar nasılsınız ben dün sabah soğan kürünü içtim am akşam soğan kürünü içmeyi unuttun bişey olurmu acaba kızlar adetim biteli 9 gün oldu bu kürü 15 gün uygulayın diyor ama bu 15 gün içinde hamile kalırsam sakıncası olmazmı kızlar

binbirgece işte onu bilmiyorum ben hala içmeye devam ediyorum 7.günüm yumurtalama günüm geldi ya da gelecek birkaçgün Allaha emanet olmaz diye düşünüyorum..

canım bu kürleri aç veya tok karnınamı içiyorsun nasıl olcak kafam karıştı valla

soğan kürü adetten sonra olur tabii benim adetim düzgün olduğu halde duyarduymaz başladım

Binbirgece 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…