canım prof 2 yada 1,5 subardağı su demişti bende 1,5 koyuyorum ve kaynayınca zaten 1 bardak kalıyo ben böyle yapıyorum sende yap istersen
rabbim sifanı bol bol versin inş canım:Saruboceq:
evet canım bende aynen 1.5bardak su koyuyorum(benim bardaklar 200ml). o zaten azalıyo. eğer kalırsa biraz onuda içiyorum. :içelim:
ama benimde bi yanlışım varmış ben sabah-öğle yapıyodum. akşamları doğum kontrol hapı içmem gerekiyo. çarpışmasınlar diye akşam içmiyodum
arkadaşlar bu soğan kürü hakkında bazı arkadaşların eksik söylediklerini gördüm.o yüzden ibrahim saraçoğlunun sitesinde baktım..
Orta boy beyaz yemeklik soğanın önce dış ince kabuğunu soyunuz (dış kabuklar kullanılmaz), soyduktan sonra ortadan dörde bölünüz. Kaynamakta olan 1,5 bardak klorsuz suya atınız ve beş dakika kaynatınız. Kaynadıktan sonra ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat sonra içiniz. tekrar akşam yemeğinden 1 saat sonra taze hazırlayıp ikinci defa içilir. Bu küre 15 gün devam edilir ve kür sonlandırılır. Bu kür uygulanırkan adet görebilir veya akıntılarınız artabilir.Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.bide bu soru eklmek istedim..
»» Sıkça Sorulan Sorular ««
Soru »
hocam benim yumurtalık kisti problemim var 14 yaşındayken patladığı için acil ameliyat oldum şimdi 26 yaşındayım ve 4 sene önce yine kistten ameliyat oldum ve yine tekrarladı şimdi sizin söylediğiniz soğan kürünü uygulamaya başladım ama 15 günden sonra ne kadar ara vermem gerektiğini kaçırdım yardım ederseniz sevinirim
Cevabı » Gizle
15 günü tamamladıktan sonra, 2 veya 3 kez adetinize 10 gün kala 7 gün uygulayıp kürü sonlandırınız.
bu benimde kafamı karıştırdı. iki bardak suyla kaynatın, bir bardak öğle, bir bardak akşam için deniliyor. sonrada her seferinde taze hazırlayın denmiş. iki bardak suyla kaynatıp bir bardağını dökücekmiyiz? akşamda onu içsek nolur ki?:uhm:
kimse yokmu kızlarrrrr
Bende seda sayanda dinledim İbrahim saraçoğlu aç karnına içilmesi gerekitiğini söyledi aman içilelimde yarasın
bende aç karnıma yapıyodum ama
bence kendi sitesindeki gibi yapmak daha doğru geliyo çünkü
bazen kendiside diyo canlıyayında unutuyo bazı şeyleri
valla benimde ordan aklıma takıldı sitesinde yemekten sonra yazıyor.ama seda sayanda önce dedi..artık bi şekilde içecez...ikiside işe yarar işallah allahın izniyle....:CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar İNCİR KÜRÜNÜ ben sabah uyanıyorum soğan suyumu yaparken incir kürümüde hazırlıyorum kahvaltı önce soğan suyu içip kahvaltı yapıyorum şişeye dolduruyorum incir suyunu yarım saat sonra işte içiyorum.Akşamları ise önce yine soğan 1-2 saat sonra incir kürü böyle düzene koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?