Arkadaşlar merhaba . Ne zaman adet olacağımı bilmediğimden rastgele bir gün başladım soğan kürüne. ve 15 gün uyguladım. geçen cuma bitti 15 günlük süre. ama ben regl gene olamadımkasık ağrım ve akıntım cok oldu. akıntım hala devam ediyor. ben şimdi ne yapcam:44: saraçoğlunun sitesinde 15x3 yapın demiş. yani 15 gün sonra tekrar 15 günlük küremi başlıcam. Arkadaşlar cvp verin lütfen tek istediğim yasminsiz adet olmak. bekarım ve sırf pco yüzünden yaşayacaklarımı bildiğimden 3 senedir kaçıyorum evlilikten. benim için umut olmuştu ama söndü ((
ya arkadaşlar benim adetim bir aydır gelmiyordu artık delirmek üzereydim ki ...
dün akşam soğan kürü içtim ve sabah adet oldum :S
içmeye devam mı etmeli miyim? bi gunde bole bır sonuc vermesi normal mi:S:S:18:
Ben de bir yıldır yasmin haplarına bağımlı bir halde yaşıyordum . 3 aydır bırakmış olmama rağmen regl olmuyordum. 16 Eylülde soğan kürünü uygulamaya başladım -sadece soğan başka şey katmadan- ve 22 Eylül'de yani kürün 7. gününde adet oldum. İnanamadım ama şu an eminim ki her şeyin gerçek ilacı doğada. Denemek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim. İşe yarıyor yani.
hayır bekleyecen adet olmayı geç olıyor ben soğanı bitirdikten 10-14 gün sonra regly olmuştum tam günü hatırlamıyom.adet olacan ve sonraki adetine 10 gün kala 10 gün daha yapacan en fazla 3 ay yapmak lazımmış ama unutma.
yıllardır yasminsiz adet olamayan ben ilk kez soğan kürü sayesinde doğal bir şekilde adet oldummmmmmm :)))))) Allahım mutluluktan ağlıyorum resmen.....
cnm gözün aydın.çok sevindim.sakın bırakma soğan kürünü.diğer aylarda devam et.adetliykende içebilirsin.yasmini niçin kullanıyordun.
ve vucudunda etkileri ne oldu?
kist için içtiysen küçülme oldu mu.kilo aldınmı yada tüylerin azaldımı?cevaplarsan sevinirim
bu hastalık çok pis bir hastalık. Rezevleri azaltıyor. tüp bebek yaptır hemen.
Bende aşılama olduktan sonra klomenden dolayı kist oluştu ve 15 ekimde adet olmam gerekiyordu hala olmadı. Tedaviyede ara vermemiz gerekti bu yüzden doktor bekleyeceğiz dedi ama adet olmuyorum soğan kürü denedim 2 kez içtim ama çok kötüydü içemedim siz nasıl içiyorsunuz(((((
soğan kürüne başlayalı 5 gün oldu ama benim hiç akıntım olmuyor. 8 aydır bebek istiyoruz ve bende pko var. akıntı olmaması normal mi sizce kızlar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?