hanımlar günaydın bu soğan suyu midemi altüs ediyor akşamdan sıcak içiyorum kalanıda termosa koyup sabah içiyorum onu içiceğimö aklıma gelince böğürüyorum içemedim bugün ilk kez çok kötü bir tadı var bunun gibi tavsiye edebileceğiniz başka kür varmıdır.
Hergun taze olarak hazirlanmasi gerekiyor sogan kurunun ve ilik olarak icilmesi gerekiyor. Ne sicak ne soguk. ve asla bekletip diger ogun tekrar icmeyin diye uyarmisti saracoglu.
kızlar iyi geceler herkese
soğan kürü ile ilgili olarak bildiklerimi yazmak istiyorum.tüm forumu uzun uzun okumanıza gerek kalmasın diye.
1)kimler uygulayabilir?kisti miyomu adet düzensizliği olanlar pco hastası olanlar düzenli uygulamalı hiç problemi olmayanların ise yılda 2 kere uygulaması tavsiye ediliyor
2)ne zman başlanmalı?1.kür:adet bitiminden 7 gün sonra başlanmalı.15 gün boyunca günde 2 kere (sabah-öglen,sabah-akşam yada öglen-akşam )
2.kür:adete 10 gün kala
3.kür:adete 10 gün kala........böyle devam edilmeli sonuç alana kadar
3)su nasıl hazırlanmalı: musluk suyu olmaz.klorsuz su olucak.yani damacana yada pet şişe suyu.1,5 yada 2 bardak su kaynatılcak.fokurdamaya başlayınca içine yıkanmış en dış kahverengi kabugu soyulmuş soğan 4 bölünüp içine atılıcak ve agzı kapatılacak.saat tutup 5 dakka dolunca ocagın altı kapatılp ılınmaya bırakılacak.ılınınca içilecek.aç karnına içilmeli.her ögünde taze hazırlanmalı.sabah hazırladıgını akşam içemezsin.yada tam tersi.
4)detaylar:dogum kontrol hapı içilirkende kullanılabilir.içerken hamile kaldıysanız sorun olmaz ama hamile oldugunuz ögrenince bırakmalısınız.bu kür rahmi temizlemek için.incir kürü yapacak olanlar önce bu kürü yapmalı sonra incir kürüne başlamalı.aynı aynda iltihap yada cerahat söktürücü başka bir kür yapılmamalı.ama çörekotu-bal karışımı söktürücü olmadıgından uygulanabilir
5)kür sonrası etkiler:genelde yumurtalıklarda agrı sancı yada birşeyle kazınıyormuş gibi bir agrı;akıntı (iltihaplı-iltihapsız )adet kanamasında artma yada yogun kanama.herkeste bunlar olucak die bir şart yok.herkesin bünyesi durumu hastalıgının derecesi farklı
yeni arkadaşlar için özetlemek istedim kolaylık olsun diye.umarım faydası olur.ben artık buralardayım.ama şimdilik iyi geceler.yarın görüşürüz
çok teşekkür ederim ben ancak 7 gün dayanbildim taze taze içmediğim içinde midem kötü olmuştur,doğum kontrol hapına başlıycam ay sonu en azından beraber kullanıldığını öğrendim
bu arada arslanpneçesi, soğankürü ve doğum kontrol hapı aynı gün kullanılması yanlış değildir değilmi
canım şimdi
1)dogum kontrol hapını hergün içeceksin
2)soğan kürünü 15 gün .suyu içerken dogum kontrol hapını zaten içiceksin
3)arslanpençesi yada civanperçemi gibi çayları sogan kürünü yapmadıgın 15 gün varya o zman iç .yanında da dogum kontrol hapı.
yani 15 gün sogan suyu + hap; 15 gün çayların + hap..
bence çok da karıştırma.kistlerin ne alemde bilmiyorum ama ben olsam öle yapardım.
ki bende doktora danışmadan bu ay gidip yasmin alacagım.zaten kistler için başka çözüm yok.hapların çok da abartılcak bi yanı yok.sivilce tüylenme gebelik önleme vs durumları olsa zaten içecektik.5 yıl düzenli içenler var.gidip ecz alıp içiyorlar hamile kalmak istemeyen özellikle bekarlar.bizler gözümüzde büyütüyoruz.hem yurtdışında yapılan araştırmalar göre dkhaplarını içenler kanser manser olmuyomuş.dogum yapmak isteyen hamilelik öncesi 6 ay bıraksa yetiyor.şahsen ben bekarım.30 yaşınddayım.ameliyattan korkuyorum ki olsam bile tekrarlayabilir.en iyisi hapları ve soganı denemek.kistin büyüyüp patlamasından iyidir.6 6 ay içip ara verdiğim deönemlerde de sogan kürünü yapıcam.kilo almak benim en büyük sıkıntım.zaten rejimdeyim spor yapıyorum.2 tur fazla koşarım olur biter.saglıgımdan önemli diil.görüşürüz cnm.kolay gelsin sana da
canım sağol bilgilendirdiğin için çok yardımcı oldun sol tarafımda 3 cm lik kist varmış ama çikolota kistimi bilmiyoruz 3 ay doğum kontrol hağı kullancam daha başlamadım adetimi bekliyorum ocak gibide tekrar kontrolüm var doktora lekelenme yüzünden gitmiştim oda yumurtaların çatlamamıştır adetini bekle dedi adet olunca sağ taraftaki gitmiş soldakide duruyordu bilmiyorum ona ne olacağını stres etmemeye çalışıyorum ama biraz kendime bakıcam
çok saol çoğu şeyi burdakilerden öğreniyorum allah şifamızı versin
kızlar iyi geceler herkese
soğan kürü ile ilgili olarak bildiklerimi yazmak istiyorum.tüm forumu uzun uzun okumanıza gerek kalmasın diye.
1)kimler uygulayabilir?kisti miyomu adet düzensizliği olanlar pco hastası olanlar düzenli uygulamalı hiç problemi olmayanların ise yılda 2 kere uygulaması tavsiye ediliyor
2)ne zman başlanmalı?1.kür:adet bitiminden 7 gün sonra başlanmalı.15 gün boyunca günde 2 kere (sabah-öglen,sabah-akşam yada öglen-akşam )
2.kür:adete 10 gün kala
3.kür:adete 10 gün kala........böyle devam edilmeli sonuç alana kadar
3)su nasıl hazırlanmalı: musluk suyu olmaz.klorsuz su olucak.yani damacana yada pet şişe suyu.1,5 yada 2 bardak su kaynatılcak.fokurdamaya başlayınca içine yıkanmış en dış kahverengi kabugu soyulmuş soğan 4 bölünüp içine atılıcak ve agzı kapatılacak.saat tutup 5 dakka dolunca ocagın altı kapatılp ılınmaya bırakılacak.ılınınca içilecek.aç karnına içilmeli.her ögünde taze hazırlanmalı.sabah hazırladıgını akşam içemezsin.yada tam tersi.
4)detaylar:dogum kontrol hapı içilirkende kullanılabilir.içerken hamile kaldıysanız sorun olmaz ama hamile oldugunuz ögrenince bırakmalısınız.bu kür rahmi temizlemek için.incir kürü yapacak olanlar önce bu kürü yapmalı sonra incir kürüne başlamalı.aynı aynda iltihap yada cerahat söktürücü başka bir kür yapılmamalı.ama çörekotu-bal karışımı söktürücü olmadıgından uygulanabilir
5)kür sonrası etkiler:genelde yumurtalıklarda agrı sancı yada birşeyle kazınıyormuş gibi bir agrı;akıntı (iltihaplı-iltihapsız )adet kanamasında artma yada yogun kanama.herkeste bunlar olucak die bir şart yok.herkesin bünyesi durumu hastalıgının derecesi farklı
yeni arkadaşlar için özetlemek istedim kolaylık olsun diye.umarım faydası olur.ben artık buralardayım.ama şimdilik iyi geceler.yarın görüşürüz
canım bende adet olunca kullanıcam 3 ay yada daha fazla.belirtilere göre doktora kontrola gidip bırakıcam.ama nasıl kullanıcagımı bilmiyorum.şöyleki adetin 1.günü başlıyacagız.21 gün içicez son 7 gün bırakıcaz.ilacı bırakınca adet görücez.bu normal kullanımı.ama kist için içiceksek eger hiç ara vermeden mi içicez.yani ara verdigimiz 7 gün boyunca da içicez sonra 2.kutuya mı başlıcaz.kısacası adet görmeyecekmiyiz? benim bildigim kistin erimesi için adet görmemek gerekiyor. kist için içenlere sormak lazım.ama okuduklarıma göre arayı verip adet görmemiz lazım.ee kist nasıl eriyecekki :) neyse cnm sen doktorun sana ne dediyse bana da bildirirsen sevinirim
kızlar merhaba evli değilim, fakat sanırım 3-4 cm kistik over oluşması olmuştu onun için bu kürü uygulamak istiyorum..fakat sumaklı olanımı uygulayacağım yoksa soğan suyunumu içeceğim pkistik ver ve akıntı için?
kızlar mrb,
3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz bizde. ocak 2011 de gittiğim doktor küçük küçük miyomların var demişti bu adet düzensizliği yapar dedi. zaten adetim hep düzensiz bu arada. duphoston verdi 3 ay kulladım o arada adetim oluyordu. haziranda başka bi doktora gittim o da miyomların var dedi farlutal verdi kullandım 5. gün klomen verdi kullandım ama gebelik olmadı. dün doktora gittim anlattım işte miyomlarım var falan diye bu doktorum yeni inş. son olur... yok dedi miyom falan gözükmüyor bu ay soğan kürü yaptım dedim ilk defa demekki faydalı dedim o da güldü bende bunu hastalarımdan duyuyorum dedi. yani kızlar gebe kalmadım ama miyomlar gitmiş. doktor bana dediki yumurtalıkların polikistik over denilen öyle bi yapısı var. gebelik doğal yolla zor ama ben inanıyorum bu soğan kürüyle ben bunuda aşıcam ilaç vereyim adetin gelsinmi dedi yok ben beklemek istiyorum belki kendi gelir dedim. bakalım kızlar durum bundan ibaretttt
ben hayıtı içtimkafamçokkarıştı ama oda beni içti valla böyle bir koku olamaz yaaa-tatlicadiarzu- suyunu bilmiyorum tohumunu içtim ve gene paşa paşa başlıcam bu gidişlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?