Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

merhaba arkadaşlar,
adetimin 34. günü pembe akıntı başladı ve 5 gündür devam ediyor ancak adetim sökülmüyor .
PKO'luyum ve bu ay soğan kürü yapmıştım o yüzden olabilir mi?

merhaba arkadaşlar,
adetimin 34. günü pembe akıntı başladı ve 5 gündür devam ediyor ancak adetim sökülmüyor .
PKO'luyum ve bu ay soğan kürü yapmıştım o yüzden olabilir mi?

bilmiyorum bünyeden bünyeye değişiyordur bende ters birşeyini görmedim soğanın aksine yada tesadüfmü oldu bilmiyorum son 2 hamileliğimde de soğanı kullandığım ay kalmıştım.

bilmiyorum bünyeden bünyeye değişiyordur bende ters birşeyini görmedim soğanın aksine yada tesadüfmü oldu bilmiyorum son 2 hamileliğimde de soğanı kullandığım ay kalmıştım.

akşam test yaptım negatif , bugünde söküldü tamamen ben de çok umutluydum bu kürden ama malesef bu ay başaramadım.
hamile kaldığın ay sadece soğan kürü mü yapmıştın?

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim bebiş istiyorum ama olmuyor dr gittim sorun yok dedi aşırı akıntım var acaba bu kürü yapsam hem hamile kalıp hemde akıntıdan kurtulabilirmiyim birde adet bitince mi yapmak gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum

soğan kürü daha çok pko hastaları için uygulanıyor ve iltihabın sökülmesinde yardımcı....i.saraçoğlu sorun olsun olmasın her sene 15 gün boyunca bu kürün uygulanmasını öneriyor bencede dene....soğan küründen sonra incir ve havuç kürünüde uygula umarım en kısa zamanda gebe kalırsın..
kürü adetine 15 gün kala uygulamaya başlayabilirsin....

benimde 3+3 cm 2 adet çikolata kistim var. bu ay ilk kez soğan kürünü uyguladım . ilk defa ağrısız ve ilaç almadan bir regl geçirdim. yarın doktor kontrolüm var .ağrısız bir regl geçirmem sizce iyi bir şey mi?

soğan suyunu malesef ramazandan dolayı düzenli kullanamıyorum,ama henüz adet olamasam da akıntım arttı ve ilginçtir ki,çenemde çıkan sert tüyler az da olsa azalmakla birlikte daha uzun aralıklarla uzamaya başladı..bu kürü kullanmadan önce 2 günde bir nerdeyse tüylerim baş vermeye başlardı soğan suyunu içmeye başladığımdan beri 5 gündür çenemdeki tüyleri almadım..bu kürün tüy azaltıcı özelliği de var mı ki ?

arkadaslar ben ınternettten ozellıkle sıtesıne gırıp adnan saracogluna sordum cvp geldı adet gununun bıtımınden 7 gun sonra baslıcakmıssın daha etkılı olsun dıye.15 gun boyunca ogle yemegını yemeden 10 dakıka once ve aksam yemegınden 10 dakıka once ıcılcek gunde ıkı defa ve taze sekılde.bunu 3 veya4 ay bole kullanılabılıyomusuz.ıkıncı ve dıger denemeler adetın gelmesıne 10 gun once yapılması gerekıyomus ben bu sogan kuruyle ılgılı cok sey arastırdım 17 yıllık evlı cıft bu kur sayesınde gebe kalmıs cok etkılıyms bende denıcem ınsallah gebe kalırımda denememe gerek kalmaz herkese bol sans allah yardımcımz olsunn

Canım Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak her gün soğanı haşlayıp günde iki kez mi içeceğiz ?
Bir de havuç ve incir kürünü ilk kez duydum o nasıl oluyo

artık kimse uygulamıyor herhalde..kızlar neredesiniz.ikür uygulayıp hamile kalan var mı..

artık kimse uygulamıyor herhalde..kızlar neredesiniz.ikür uygulayıp hamile kalan var mı..

ben uyguladım ve ertesı ay hamıle kaldım suan hamıleyım allhma sukur darsı ınsallh basınıza sabh aksm bı bardk ıctm ve bal corek otu ve tarcın karısımı da 5 gun yaptm ama daha uzun 15 gun kullanmak lazmms cok guzel bu ıkı kurde ve sonucunu aldm allha sukur ınsallh senddee alırsn

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu değilmi tam bilmiyorum geçen ay lekelenme oldum ve doktora gittim doktor 2 adet yumurtam kaldığını ve adeti beklemem gerektiğini söledi 5 gün soğan kürü yaptım adetimi gördüm ve doktorum bugün randevu vermişti sağ taraftaki 3 cm olan yumurta gitmiş sol taraftaki 3 cm kalmıştı çikolota kisti olabileceğinden şüphe etti ve 3 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi ve adetim 1 ay sonra olduğu için 4 ay sonra doktora gidicem ben soğan kürü uygulamak istiyorum bir yararı olurmu bilmiyorum kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz.

ben bu soğan kürünü 15 günmü kullancam yoksa 15 gün sonrası kullansam problem teşkil edermi bilmiyorum yılda 15 gün çok az gibi geldi yada benim moralim bozuk doktor tanı koymadı ama çikolota kisti diye moralim bozuldu evli değilim çocuk düşünmüyorum ama erkenden bu olayı yaşamak hiç doğum kontrol hapı kullanmayı düşünmemiş birisi için zor oldu evli olsam napardım bilmiyorum şimdiden bunlarla uğraşmakta zor oldu bu kürle ilgili yardımcı olun nereye ne yazacağımı şaşırdım kafam karıştı.

kızlar bende adetımın 5. günü başladım incir kürüne aynı zamanda süt maydonoz kürüdr yapıyorum hayırlısı olsun inşallah...

Selam bayanlar Bende adet düzenliği ve gecıkmesı nedenıyle soğan kürü yapanlardanım
ve size umut olmak acısından yazıyorum... Adetımın 7 günübasladım soğan Suyunu içmeye dayanabıldıgım kadar sıcak içmeye calıstım tam 15 gun boyunca devam ettım Adetım düzene girecek derken Hamıle oldugumu ögrendım gercekten faydasını gördügüme ınanıyorum İnşallah sizlerdede aynı etkiyi gösterir

merhaba, ben de 10 ayönce ameliyat oldum 1 ay önce 6 cm çpında bir daha oluşmuş kistim. soğan kürü uyguladım ... ve ilk kez ağrısız bir regl geçirdim. ve doktora gittiğimde kistimin 2 cm daha küçüldüğünü söyledi ve direkt tüpbebek önerdi.önce ameliyat mı yoksa direkt tüpbebek mi kararını önümüzdeki hafta gideceğim tüp bebekmerkezi belirleyecek. allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.....

hanımlar günaydın bu soğan suyu midemi altüs ediyor akşamdan sıcak içiyorum kalanıda termosa koyup sabah içiyorum onu içiceğimö aklıma gelince böğürüyorum içemedim bugün ilk kez çok kötü bir tadı var bunun gibi tavsiye edebileceğiniz başka kür varmıdır.

giz08

bildiğim kadarı ile her öğün taze hazırlanması gerekiyormuş.
herkes belli bir günden sonra alışırsın diyoo, ama bende hala alışamadım
ama hiç aksatmadan düzenli içiyorum. sabret,inşallah faydasını görürüz canım.
incir kürü, çörekotu-bal-tarçın var, isimlerini duydum.bunları deneyebilirsin.

bu arada ben hiç koklamadan, burnumu tıkayarak içiyorum. bitincede hemen ağzımı su ile çalkalıyorum:)
biraz iyi geliyor. Rabbim hayırlısı ile versin de ben katlanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…