Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

halam ve annem kullanmıştı. her gece soğanı iyice haşlayıp suyunu içiyorlardı sabah. idrar söktürücü ve şişkinliği önleyici etkisi var. bizzat denenmiş, görülmüş, onaylanmıştır

bende bugün doktora gittim ve bana yumurtalığın kistlerle kaplı dedi ne ilaç verdi nede nasıl bir kist olduğunu söyledi bugün reglimin 1. günü bittikten 7 gün sonra bende başlamak istiyorum bu küre

bende bugün doktora gittim ve bana yumurtalığın kistlerle kaplı dedi ne ilaç verdi nede nasıl bir kist olduğunu söyledi bugün reglimin 1. günü bittikten 7 gün sonra bende başlamak istiyorum bu küre

ne kadar saçma değil mi hem var diyor korkutuyor hem de çaresini söylemiyor meslek böyle mi icra ediliyor ?baska doktora gir bana da demişti yalan cıktı kist mist yokmuş bazıları anlamıyor malesef her meslekte basarısız insanlar oldugu gibi ...

bende 4temmuzda kürtaj pldum ve 10 gün kadar sonra bu küre başladım, kürtaj olduktan 27 gün sonra yani dün regl oldum.
sanki içimi temizliyormuş gibi hissediyorum, umarım hepimize şifa verir
bu rada reğl ken kullanmaya devem edeyim mi

Soğan kürü özlellikle pco için çok etkili diye biliyorum ki kullandım (6 ay kürü yaptım ve çok yararını gördüm tüm değerlerim normale dönmüştü)
adetiniz başlaadıktan itibaren 15 gün sayın ve 16. gün itibari ile 15 gün soğan kürü yapın (ben böyle bilgi almıştım telefonla ulaşınca regl döngüm 32 gün benim çünkü)
3 ay 15 gün şeklinde sonra ad isterseniz 3 ay daha 10 gün şeklinde yapın demişlerdi bana...
Ama küre başlamadan önce arayıp kişisel bilgi almak ve doktorunuza mutlaka danışmak lazım...

merhaba

bende 22 temmuzda kürtaj oldum. soğan kürüne başlayıp başlamama konusunda kararsız kaldım ve saraçoğluna hem mail attım hemde telefom açtım, gelen mailde de telefonda da en az 4 ay sonra başlayabilirisniz dediler. normalde yapsam işte en geç bugün yarın başlamam lazım ama öyle deyince tereddütte kaldım yapmadım. zaten kanamamda daha kesilmedi. ne yapsam acaba başlasam mı.

Ay şimdi bende valla tereddütte kaldım regl olduğumdan beri yani yaklaşık 3 4 gündür içmiyorum, ben bitince tekkrar başlarım diyordum başlamasammı ki?????
Valla herşey bebek için bazen gözüm hiç bişey görmüyo::::
bende myom var henüz patoloji sonucumu almadım bebeğimi ondan mı kaybettim acaba diye düşünüyorum sırf bir an önce şu myom geçsinde hamile kalayım istiyorum.
Cuma kontrolüm var dr. sorsam mı acaba yoksa kızarmı bunlar koca karı ilacları dieee
AY üfffff vallaa ya

istersen sende bir saraçoğlunu ara cevap veriyorlar hatta istersen hoca ilede görüşmek senin telefonunu alıp uygun zamanda görüştürüyorlar. bu benim 3. gebelik kaybım. 2.ciden sonrada aramıştım yine yapmayın demişlerdi ama ben dinlemeyip yapmıştım.geçen sene kasım ayıydı. nasıl bir olumsuz etkisi oluyor bilmiyorum. doktora sorsan kesin kızar tabii genelde tıp doktorları karşı böyle şeylere.

bende 7 temmuzda bebegımın klabı durdu ve ılacla dusuruldu 19 gun uzerıne adet oldum ve sogan kurune baslyım dedım merıc demırım bende baslamıstım sogan kurune dr ole dedıyse vardır elbet bır bıldıgı rahım yara sayılır ben bugun ıtıbarı ıle bıraktm kas yapalım derken göz cıkarmayalım canım

merhaba..bende adet düzensizliği var,en son mart ayında oldum ve soğan kürü yapmak istiyorum..adet olmayı beklemem gerekmiyor herhalde,zaten beklesem daha çook beklerim eminim

Canım mrb,
Şimdi ikilemde kaldım valla yaa , bu soğan kürünün faydasına inanıyorum ben kesinlikle bana ii geldi.
pazartesi dr. gittim myomum vardı 3 cm boyutunda, bana 2,5cm e düştüğünü söyledi, çok sevindm küçüldüğüne. kürtajdan 1 hafta sonra kadar başladım kullanmaya 1 ayda küçülmüş.
ben daha çok şu myomdan kurtulmak için kullanmak istiyorum ama ne yapsam tekrar başlasam mı acaba??? Dediğin v gibi kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonraaaaaaa.

Kızlar nasıl içiyosunuz tadi çok kötü yaa 2 gün dayanbildim öğüre öğüre içtim artık bıraktımtadı sizleri rahatsız etmedi mi???

Wlla cnm iliyinca koklamadan dik yut..agzinda hic tutma koklma..bnde ictim kotuydu ama bi gun bilem gik demedim..hatta ictikoerimin arasinda en iiisidi belkimde...kolay glsin cnm

Merhaba arkadaslar ben de sogan küründe 2. gündeym. Yaklaşık 6 aydır deniyoruz, henüz yok. İşe yarayacagına inanıyorum Allah'ımın izniyle

merhaba..soğan kürü ve testere dişli aslanpencesini aynı anda kullansam bir sorun olur mu acaba..birde soğan kürünü yapmaya başladığımdan beri göğüslerimde kaşınma olmaya başladı,bu normal mii ??

soğan kürüne adetin ilk gününden 7 gün sonra başlanırmış tamam onu anladım ama yumurta çatlasın diye incir kürü de yapmak istiyorum ona ne zaman başlamak lazım bilen var mı?

soğan kürüne adetin ilk gününden 7 gün sonra başlanırmış tamam onu anladım ama yumurta çatlasın diye incir kürü de yapmak istiyorum ona ne zaman başlamak lazım bilen var mı?

kesinlikle ikisini ynı anda yapmıyorsun 15 gün soğan kürü bitiyor incir kürüne başlıyorsun. 21gün +7gün ara+21gün şeklinde

kesinlikle ikisini ynı anda yapmıyorsun 15 gün soğan kürü bitiyor incir kürüne başlıyorsun. 21gün +7gün ara+21gün şeklinde

ikinci 21 günlük incir küründen sonra tekrar soğan kürü uyguluyor musun peki ,ve incir kürünü sürekli mi yapıyorsun 7 günlük ara dışında başka aralık vermen gerekiyor mu?

ikinci 21 günlük incir küründen sonra tekrar soğan kürü uyguluyor musun peki ,ve incir kürünü sürekli mi yapıyorsun 7 günlük ara dışında başka aralık vermen gerekiyor mu?

incir kürü bitiyor 2 kere yapılıyor soğanada istersen tekrardan bu sefer tahmini adetine 10 gün kala başlayıp tekrardan yapabilirisin ama böyle 2 kez yapabilirisn üst üste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…