ayyy nasıl iğrenç bi kokusu var bu soğan suynuniçibilene helal olsun valla
kızlar bişi sorcam soğanı süzdükten sonramı ılımaya bırakcaz yoksa süzmedenmi agzı kapalı şekilde ılımaya bırakcaz :18:
bide aç karnınamı içez tok karnınamı :) cok soru sordum sanırım
arkadaşlar bu soğan kürünün yan etkileri neler?bazı kişilerde inanılmaz yanma ve kaşınıtı yapıyormuş.
sizlerde oldumu?
slm kızlarrr bnde ıcıorumm 3 gun oldu gercı ama...blmıomkıı pek bısey farketmedımm kasıntı fılanda yokk.ama ben 6 tane penıcılın vurumdum eger ıltıhap varsa sökülsun dıe ondan sonra basladımm sogana.hayrlsıı artıkkkcanim bende iciyorum 6 gündür.hic bi etkisini yasamadim, akintim artar diye bekliyodum ama gayet normal acaba ise yaramiyormuki :18::18::18:
birde beyaz soğan olacak yazıyordu.az önce tvde i.saraçoğlu beyaz olmayacak sarı soğan olacak dedi.
tam olarak hangi soğanı kullandınız?
bu soğan kürü adetli iken içilmiyor arkadaşlar...saraçoğlu kendi hastasına böyle tarif etmiş.15 gün süre ile günde iki sefer (ayrı ayrı kaynatılarak) üzeri kapatılarak ılıtılmak süreti ile içiliyor...
canim bende iciyorum 6 gündür.hic bi etkisini yasamadim, akintim artar diye bekliyodum ama gayet normal acaba ise yaramiyormuki :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?