Soğan kürü hakkında yardım

Canım bilgim yok o yüzden soruyorum adınızın spermini arttırmak için bisey yapılabiliyor mu acaba
Evet doktor ilac vermisti ama esim bittikten sonra bidaha kullanmadi dr.ada gitmedi burdan okudugum kadariyla 3 ay kullanmasi gerekiyormus. Ari sutu polen keci boynuzu pekmezi yiyor bakalim bende ari sütü yiyorum yumurta kalitesini de arttiriyor. Bakalim onumuzdeki gunlerde tekrar test yaptiracaz umarim olumlu biseyler olmustur.

Inşallah tez zamanda güzel haber alırsınız canım

Kızlar sabah yaptığımız suyun yarısını mı akşam içiyoruz yoksa aksam tekrar taze kür mü hazırlıyoruz?

Merhaba kızlar bişey soracam size şimdi bende pko yok miyom yok fsh lf prolaktin her şey normal ama yumurta tembelliği var gebe kalamıyorum soğan kürü içsem işe yarar mı biri yardımcı olabilir mi bana

Merhaba kızlar bişey soracam size şimdi bende pko yok miyom yok fsh lf prolaktin her şey normal ama yumurta tembelliği var gebe kalamıyorum soğan kürü içsem işe yarar mı biri yardımcı olabilir mi bana

yarar canim dene bence, sogan kuru sayesinde sonraki aymi hatirlamiyorum dunyalar tatlisi kizim oldu:)

yarar canim dene bence, sogan kuru sayesinde sonraki aymi hatirlamiyorum dunyalar tatlisi kizim oldu:)
Ya çok sevindim 4 ay klomen kullanıp ilk defa geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama yine olmadı 2 ay ara verdim doktora gitmeyecem bu arada da soğan kürü deneyeyim o zaman ben çok teşekkür ederim cevabın için

Ya çok sevindim 4 ay klomen kullanıp ilk defa geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama yine olmadı 2 ay ara verdim doktora gitmeyecem bu arada da soğan kürü deneyeyim o zaman ben çok teşekkür ederim cevabın için

inşallah kavuşursun minnik tatlişina sende :) bide duşunup durma, kafandan cikartigin an oluyo, yani duşunmemek imkansiz ama pozitif bak ve bu aymi sonraki aymi deme olucagi varsa olur de

inşallah kavuşursun minnik tatlişina sende :) bide duşunup durma, kafandan cikartigin an oluyo, yani duşunmemek imkansiz ama pozitif bak ve bu aymi sonraki aymi deme olucagi varsa olur de
Aaay amin inşallah düşünmemeye çalışıyorum hatta çatlatma iğnesinden sonra tatile gittik hiç aklıma gelmedi ama dönüşte kırmızları gördük neyse bugün bi aktara uğradık anlattık durumu bi karışım hazırlayacak bana 3 aylık bi tedavi bakalım işe yarayacak mı?

bilmiyorumki ben bide aslan pencesi cayi icmiştim:) duşunmedigim ay olmuştu

Neler neler içtim ben hayıt otu, testere dişli aslan pençesi, civan perçemi ama ben üstüne çok düşüyorum aklımdan bi çıkaramıyorum hep stres hep stres

bide sogan kuru dene ve aklindan cikart vucudun stress yaptikca olmaz biz 9 ay denedik ve artik duşunmekten yoruldugum ay oldu

bide sogan kuru dene ve aklindan cikart vucudun stress yaptikca olmaz biz 9 ay denedik ve artik duşunmekten yoruldugum ay oldu
Gittiğim aktardaki adam soğan suyu içme ihtiyacın yok dedi şimdi bi kür verdi onu kullanıyorum 3 öğün bide çay içiyorum artık umutlanmıyorum zaten hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…