Teşekkür ederim canım amin inşallah. Canım aslında ben soğan kurunu sadece iki gün kullanabildim hem ramazan girdi hemde reflu var dayanamadım. O yüzden leke falan da yaşamadım tabislm cnm bebegin hayirli olsun, saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim. sogan kuru uyguladigin ay herhangi bi lekelenmen olmuşmuydu?
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Canım aslında ben soğan kurunu sadece iki gün kullanabildim hem ramazan girdi hemde reflu var dayanamadım. O yüzden leke falan da yaşamadım tabi
Ne demek canım:) ama faydasını gören çok olmuş dene bencesagol cnm cvbin icin :) iyi yapmişsin reflu varsa icmek yasak miş
Ne demek canım:) ama faydasını gören çok olmuş dene bence
Evet canım büyük ihtimalle içini temizliyor zatendenedim bu ay bitti bile, akinti yapti başlarda 3 gun bitincede ertesi gun 6 7 gundur hala var yani edet gibi ama az, ufak ufak kistlikler vardi bende tehlikesiz olanlardan, onlarmi eridiki
Evet canım büyük ihtimalle içini temizliyor zaten
Biter inşallah canıminşallah canim temizlesinde biraz uzun surdugu icin endişelendim ya agri fln yok bitmiyo ya
Biter inşallah canım
Amin inşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıninşallah biter, banada nasip eder allahim evlat sahibi olmayi
Canım nette saracoğlunun tarifi var bi göz at istersenSelam kızlar kimse var mı bende bu ay soğan kürü yapmayı planlıyorum yardımcı olabilecek var mı
Canım nette saracoğlunun tarifi var bi göz at istersen
Inşallah canım her kadının yılda iki kez yapması gereken biseymis aslında çok faydalı bi kürEvet attım inşallah iş e yarar adet bitince denicem inşallah
Inşallah canım her kadının yılda iki kez yapması gereken biseymis aslında çok faydalı bi kür
Bisey sebep oluyo işte canım olacağı varsaYapıcam inşallah faydasını görürüm bir an önce ben bu ay yumurtlayamamışım o neden oluyor onu da bilmiyorum o yüzden kiste çevirmiş bu ay çok üşüttüm klima falan Deniz e gitmiştik üst üste arabaya binince klima direk tabi üstüm de ıslak acaba diyorum o yüzden mi oldu
Merhabalar masallah hamile kalmissiniz Allah hayirli etsin sogan kürü yaptiginiz ay mi hamile kaldiniz bi de probleminiz neydi acabaEvet canım ama adeti düzensiz olanlar adet bitiminde hemen başlasın diyordu ben başladım hemen bugün inşallah ise yarar Rabbimm
Teşekkür ederim canım hiç bi sorunum yoktu zaten 3 Ay falan denemiştik oda düzenli ilişkiyle degildi. Ama soğan kurunun her anlamda sağlıklı olduğunu öğrendim ama sadece iki gün içebildim ramazan girmişti çünkü araya. Ama çok tanıdığım var soğan kürüyle hamile kalanMerhabalar masallah hamile kalmissiniz Allah hayirli etsin sogan kürü yaptiginiz ay mi hamile kaldiniz bi de probleminiz neydi acaba
Bende de hic bir sorun görünmüyor kac defa gittim dr a hic bir sorunun yok dediler sadece mantar enfeksiyonum oluyo arada o da cok sidettli degil. Yalniz esimde serm düşüklüğü cıktı 3 ay olacak. Bende bu surede civan percemi coban cantasi aslan pencesi kürünü yapiyorum 3. Ayim bu. Bununla birlikte süt maydonuz buharıyla sogan kürü denemeyi düşünüyorum bu ay. Bakalim eger bi iki aya daha olmazsa rahim filmi cektirecem :s ondan cok korkuyorumTeşekkür ederim canım hiç bi sorunum yoktu zaten 3 Ay falan denemiştik oda düzenli ilişkiyle degildi. Ama soğan kurunun her anlamda sağlıklı olduğunu öğrendim ama sadece iki gün içebildim ramazan girmişti çünkü araya. Ama çok tanıdığım var soğan kürüyle hamile kalan
Canım bilgim yok o yüzden soruyorum adınızın spermini arttırmak için bisey yapılabiliyor mu acabaBende de hic bir sorun görünmüyor kac defa gittim dr a hic bir sorunun yok dediler sadece mantar enfeksiyonum oluyo arada o da cok sidettli degil. Yalniz esimde serm düşüklüğü cıktı 3 ay olacak. Bende bu surede civan percemi coban cantasi aslan pencesi kürünü yapiyorum 3. Ayim bu. Bununla birlikte süt maydonuz buharıyla sogan kürü denemeyi düşünüyorum bu ay. Bakalim eger bi iki aya daha olmazsa rahim filmi cektirecem :s ondan cok korkuyorum