- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Canım konuyu açan bendim ama sadece 2 gün içebildimTabi iki kez icmeyle olmaz ama çok tanıdığım var soğan kürüyle hamile kalan . Saracoğlunun videosu var canım onu izle anlatıyor orda inşallah faydasını görürsün
Haha her yerden birbirimizi buluyoruz bakhiç dikkat etmedim konuyu kimin açtıgnı
Aynen valla :)Haha her yerden birbirimizi buluyoruz bak
Test yaptın mı canımSoğan kürü yaptığınız ay adet olanlar nası bi adet kanaması geçirdiniz paylaşabilir misiniz ? ben 5 gün yapabildim ve 2 hafta sonra siyaha yakın bi lekelenmem oldu ve 1 gün sürdü sadece. akabinde adette olmadım.
Canim bu ay yaptim ve suan hamileyim.bide bir sey belirtmsk istyorum bu ay hemen hemen hee gun beraberlik oldu sogan kuru yaptuginiz ay her gun deneyin benceDaha önce kullanıp hamile kalan arkadaşlar yorum yapsa bilgi verse de umudumuz yeşerse keşke
Bende hamile kaldım canım o ay :)Canim bu ay yaptim ve suan hamileyim.bide bir sey belirtmsk istyorum bu ay hemen hemen hee gun beraberlik oldu sogan kuru yaptuginiz ay her gun deneyin bence
Ay ne guzel) kac haftalik?Bende hamile kaldım canım o ay :)
12+1 canım. Sen kaç haftaliksinAy ne guzel) kac haftalik?
Merhaba canım seni nisan yada mayıs topiğinden hatrlıyorum.genelde sogan küründen bi sonraki ay hamile kalınıyor nasip tabi ama mutlaka dene.ben geçen ay soğan kürü yaptım öyle çok akıntım olmamıştı ama yinede soğan suyu sonuçta zararlı bişe degil.bu ay da bal tarçın çörekotu kürü yaptım bide hormon dengeleyici bi çay içtim ve bu ay 7.ayımızdı bebiş denemesinde suan hamileyim.inşallah isteyen herkese nasip olurMerhaba kizlar bu kür hakkinda birkac sey sormak istiyorum. Adetime iki uc gun kaldi ben de bu ay kullanmak istiyorum bu kuru. Yaklasik 8 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim belki ise yarar. Adetten iki gun sonra 15 gun boyunca sabah ve aksam kullanilmali yazmissiniz zaten adete bir hafta gibi bir sure kaliyor bittiginde. 2.kur dediginiz ikinci ay mi uygulanacak? Onu tam anladim bir de bu kuru kullanirken hamile kalmak sakincali olur mu acaba malum söktürücü etkisi var :/
Bende bu ay denedim soğan kür ve akıntım olmadı, sadece çok az bir kahverengi lekelenme oldu. Bal tarçın kürünü deneyeyim bende bu ay o zaman. Hayırlı olsun size, bize de bi dua edin :)Merhaba canım seni nisan yada mayıs topiğinden hatrlıyorum.genelde sogan küründen bi sonraki ay hamile kalınıyor nasip tabi ama mutlaka dene.ben geçen ay soğan kürü yaptım öyle çok akıntım olmamıştı ama yinede soğan suyu sonuçta zararlı bişe degil.bu ay da bal tarçın çörekotu kürü yaptım bide hormon dengeleyici bi çay içtim ve bu ay 7.ayımızdı bebiş denemesinde suan hamileyim.inşallah isteyen herkese nasip olur
Deneyin kızlar bişey kaybetmezsiniz.şunuda belirtim ben 6 ay boyunca o yumurta akıı gibi uzayan akıntıyı takip ettim hiç olmadı ilk kez 7.ayda bu ay 14.günde gördüm akıntıyı demekki ben kaliteli yumurtlayamıyordum.bal tarçın çörek otu kürünü ben çörekotunu ezmeden direkt olduğu gibi karıştırdım.birde belki bundandır diye onu da belirtim önceden ilişkiden yarım saat sonra wc ye gider sonrada duşa girerdim bu sefer öyle yapmadım sabaha kadar hiç kalkmadımBende bu ay denedim soğan kür ve akıntım olmadı, sadece çok az bir kahverengi lekelenme oldu. Bal tarçın kürünü deneyeyim bende bu ay o zaman. Hayırlı olsun size, bize de bi dua edin :)
Evet canim ben de hatirladim seni yaaa cok sevindim senin adina insaallah sag salim kucagina alirsin hayirli olsun :) bizim de bu ay 8.ay olcak yarin bat gunum ama bende uc gundur akinti var adet oncesi akintisi diye dusundum ama bugun iyice şeffaflasti ve islaklik hissi olusturdu acaba tekrar mi yumurtluyorum diye dusundum?? Adetten sonra sogan kurunu yapicam ben de bakalim ise yarayacak mi.. benim yumurtlama akintim her ay oldu nerdeyse tahmin ettigm gunlerde ve o zamanlari degerlendirdik ama sonuc alamadim. Belkinde yumurtluyorum ama catlamiyor onu da nasil ayirt ediceksem bilmiyorum :)) sogan kurunu 15 gun boyunca mi yaptin bu arada? Bir de diger karisimi hangi zamanlarda kullandin ve kac gun devam ettin?Merhaba canım seni nisan yada mayıs topiğinden hatrlıyorum.genelde sogan küründen bi sonraki ay hamile kalınıyor nasip tabi ama mutlaka dene.ben geçen ay soğan kürü yaptım öyle çok akıntım olmamıştı ama yinede soğan suyu sonuçta zararlı bişe degil.bu ay da bal tarçın çörekotu kürü yaptım bide hormon dengeleyici bi çay içtim ve bu ay 7.ayımızdı bebiş denemesinde suan hamileyim.inşallah isteyen herkese nasip olur
SElam canim. Hayir sadece 15 gun kullan.ben bu gecen ay kullandim ve o ay da hamile kaldim.tavsiye ederim.hayir hic bir sakincasi olmaZ canimMerhaba kizlar bu kür hakkinda birkac sey sormak istiyorum. Adetime iki uc gun kaldi ben de bu ay kullanmak istiyorum bu kuru. Yaklasik 8 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamadim belki ise yarar. Adetten iki gun sonra 15 gun boyunca sabah ve aksam kullanilmali yazmissiniz zaten adete bir hafta gibi bir sure kaliyor bittiginde. 2.kur dediginiz ikinci ay mi uygulanacak? Onu tam anladim bir de bu kuru kullanirken hamile kalmak sakincali olur mu acaba malum söktürücü etkisi var :/
Evet canim ben de hatirladim seni yaaa cok sevindim senin adina insaallah sag salim kucagina alirsin hayirli olsun :) bizim de bu ay 8.ay olcak yarin bat gunum ama bende uc gundur akinti var adet oncesi akintisi diye dusundum ama bugun iyice şeffaflasti ve islaklik hissi olusturdu acaba tekrar mi yumurtluyorum diye dusundum?? Adetten sonra sogan kurunu yapicam ben de bakalim ise yarayacak mi.. benim yumurtlama akintim her ay oldu nerdeyse tahmin ettigm gunlerde ve o zamanlari degerlendirdik ama sonuc alamadim. Belkinde yumurtluyorum ama catlamiyor onu da nasil ayirt ediceksem bilmiyorum :)) sogan kurunu 15 gun boyunca mi yaptin bu arada? Bir de diger karisimi hangi zamanlarda kullandin ve kac gun devam ettin?
Soğan kürünü adetin 7.günü başlayıp 15 gün boyunca kullandım.o ay da denedik ama olmadı.bu ay da adetin 2.günü bal tarçın çörekotu kürüne başladım 12.gününe kadar kullandım.benim fsh hormonum 9.38 di sanırım o yüzden kaliteli yumurtam olmuyordu fshın yüksek olduğunu bildiğim için de bu ay karışık bitki çayı içtim (içinde aslan pençesi hayıt tohumu melisa oğul otu vs).bu arada adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı.benimde akıntım çoğalmıştı bat zamani birebir ayni ağrıyı ve ıslaklığı yaşadım okadar emindim ki adet olacagım dan 3 gün gecikti ve öyle test yaptım.inşallah kürleri yapamadan hamiş kalmışsındr :)Evet canim ben de hatirladim seni yaaa cok sevindim senin adina insaallah sag salim kucagina alirsin hayirli olsun :) bizim de bu ay 8.ay olcak yarin bat gunum ama bende uc gundur akinti var adet oncesi akintisi diye dusundum ama bugun iyice şeffaflasti ve islaklik hissi olusturdu acaba tekrar mi yumurtluyorum diye dusundum?? Adetten sonra sogan kurunu yapicam ben de bakalim ise yarayacak mi.. benim yumurtlama akintim her ay oldu nerdeyse tahmin ettigm gunlerde ve o zamanlari degerlendirdik ama sonuc alamadim. Belkinde yumurtluyorum ama catlamiyor onu da nasil ayirt ediceksem bilmiyorum :)) sogan kurunu 15 gun boyunca mi yaptin bu arada? Bir de diger karisimi hangi zamanlarda kullandin ve kac gun devam ettin?
Bugun bat gumum canim sabah test yaptim ama negatif. Adeti bekliyorum olayim da sogan kuru yapicam ben de. Bakalim hayirlisi olsun :)Soğan kürünü adetin 7.günü başlayıp 15 gün boyunca kullandım.o ay da denedik ama olmadı.bu ay da adetin 2.günü bal tarçın çörekotu kürüne başladım 12.gününe kadar kullandım.benim fsh hormonum 9.38 di sanırım o yüzden kaliteli yumurtam olmuyordu fshın yüksek olduğunu bildiğim için de bu ay karışık bitki çayı içtim (içinde aslan pençesi hayıt tohumu melisa oğul otu vs).bu arada adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı.benimde akıntım çoğalmıştı bat zamani birebir ayni ağrıyı ve ıslaklığı yaşadım okadar emindim ki adet olacagım dan 3 gün gecikti ve öyle test yaptım.inşallah kürleri yapamadan hamiş kalmışsındr :)
insaallah ben de bu ay deniycem bakalim sonuc verecek mi? Benim adet dongum 30 31 gun suruyor yine de adetin 7.gunu mu baslamam gerek acabaS
SElam canim. Hayir sadece 15 gun kullan.ben bu gecen ay kullandim ve o ay da hamile kaldim.tavsiye ederim.hayir hic bir sakincasi olmaZ canim
Arkadaşlar daha önce soğan kürü yapan oldu mu lütfen yardım edin