Soğan kürü hakkında yardım

İnş canım mutlaka paylaş bizimle. Takipteyim :)

Inşallah içimde ki umutsuzluğu kırabilirsem çok daha iyi olacak tabi
Bak ben cidden bu olayı kafaya takmanın olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum. Üç aydır hamilelikle kalkıp durdum. Bir çok belirtiyide yaşadım psikolojik olarak. Kesin hamileyim dedim sonuç hüsran. Bu ay misafirim vardı hep , birde oyun buldum taktım kafayı ona hamileliği hiç düşünmedim desem yeridir. kalp çarpıntısı dışında da bir belirtim nerdeyse olmadı ama baktım ki hamileyim. Çevremde umursamadıkları anda hamile kalan o kadar çok ki... takma dicem kafaya ama takılıyor kendimden biliyorum. O nedenle bir oyun bir hobi bul kendine. Emin ol o zaman bebeğin gelecektir sana. Dualarım seninle.

Çok teşekkür ederim canım benim. Aynen dediğin gibi kafaya takmamak lazım ama pek mümkün olmuyor ama denicem.

İkinci aşaması nedir acaba
Birinci aşama ilk ay adetten iki gün sonra başlanıyor 15 gün sabah akşam taze yapılıp içiliyor.
İkinci aşama ise ikinci ay diğer adetine 10 gün kala başlanıyor. 10 gün sabah akşam yapılıp içiliyor canım

Yemekden sonra ic bence ama ic kesinlikle icmen lazim benimde midem agriyordu resmen kramp giryordu ona ragmen ac karnima icdim
Normal zaman olsa içerdim de ramazan da cesaretim yok bu iş kötü oldu ama artık gelecek aya iccem mecbur . Inşallah bu ay güzel haberler alırız da sonra ki aya biseyler yapmak için cabalamayiz

Ben geçennay yaptım da 2. Aşamasını yapamadım ramazanlık girdi ya şimdi nasıl yapsam

Ben geçennay yaptım da 2. Aşamasını yapamadım ramazanlık girdi ya şimdi nasıl yapsam
Canım adetine 10 gün kala ilk soğan suyunu iftarda 2. Soğan suyunuda yatarken iç. Ben bazen ilkini akşam 7 gibi ikincisini gece 12 gibi içiyordum. Saraçoğlu günde 2 defa içinde ne zaman içerseniz için diyordu.

Canım adetine 10 gün kala ilk soğan suyunu iftarda 2. Soğan suyunuda yatarken iç. Ben bazen ilkini akşam 7 gibi ikincisini gece 12 gibi içiyordum. Saraçoğlu günde 2 defa içinde ne zaman içerseniz için diyordu.
Teşekkür ederim canım bu ay geçti artık adete 5 gün var

Teşekkür ederim canım bu ay geçti artık adete 5 gün var
Hayırlısı canım. Ben birinci kürü yaptım. İkinci küre başlamadan hamile kalmışım aslında. Hamile olduğumu bilmeden içtim tabi ben :) inş sanada öyle olur. 5 gün sonra alırsın mutlu haberleri

Ayyy ne güzel dedinnn ama benim sorunum var çünkü korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim 45.günde oldu sonra 50. Günde oldu. İnofolic combi verdi doktor ve ben soğan kürü içtim düzenlesin diye bakalım inş tutatçr bu ay tutmasa da adetim zamanında gelir

Arkadaşlar ben bu ikinci aşamayı hala anlamış değilim, mesela ben 7 sinde adet oluyorum diyelim, 9u gibi başladım 15 gün içtim 24 üne kadar, ikinci kuru adete 10 gün kala deniliyor zaten sonraki afade 13 gün falan kalmış oluyor , 3 gün sonra mi ikinci küre baslamak gerekiyor yoksa bir sonraki ay mi

Diğer ay adetine 10 gün kala canım. Yani birinci ay adetten 2 gün sonra 15 hün yapacaksın sonra adet olacaksın. İkinci ay adetine 10 gün kala yine yapacaksın .

Soğan kürü uygulayan arkadaslar "soğan kürüne adetin kaçıncı gunu basladı" "kaç gun kullandı" ve "kullandıktan kaç gun snra adet oldu" ?? Faydasını gören oldumu ? Gerçekten kistleri temizliyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok tesekkür ederim adetlerim çok duzensiz bu arada bu bilgiyide gireyim

Canım konuyu açan bendim ama sadece 2 gün içebildim Tabi iki kez icmeyle olmaz ama çok tanıdığım var soğan kürüyle hamile kalan . Saracoğlunun videosu var canım onu izle anlatıyor orda inşallah faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…