Soğan kürü hakkında yardım

Ben geçen ay yaptım canım. Bu ayda ikinci aşamasını yaparken son gün hamile olduğumu öğrendim :)
Merhaba bende gebelik dusunuyorum 2 ay denedik olmadi.simdi ben bu kürü yaparken ayni zamanda korunmasiz iliski denesem sorun olurmu yada ne zaman denemeliyim siz icerken hamile oldugunuzu ogrenmissiniz dikkatimi cekti

Arkadaslar merhaba. Bir cogunuz bu kuru hamilelik icin yapmissiniz. Ben endometriozis icin yapmayi dusunuyorum. Iki yumurtaligimda da birer cikolata kisti var. bu kuru yapip da endometriomalari tamamen yok olan var mi?

Arkadaslar merhaba. Bir cogunuz bu kuru hamilelik icin yapmissiniz. Ben endometriozis icin yapmayi dusunuyorum. Iki yumurtaligimda da birer cikolata kisti var. bu kuru yapip da endometriomalari tamamen yok olan var mi?
Onu bilmiyorum ama canım yakın arkadaşımda da çikolata kisti vardı 4-5 defa hacamat yaptırdı şu anda 7 aylık hamile
Hacamatın sağlığa bir çok faydası var arkadaşım da ondan mı oldu bilmiyorum

Kürü içerken gebelik oolursa düşük olmazmı

Merhaba kizlar bende bu ay soğan kürü yaptım fakat 7 gün falan uyguladım normalde adetime 10 gün falan varken göğüs ağrım oluyordu fakat şu an hiç göğüs ağrım yok adetim gelmesine 1 gün var bel agrimda 1 hafta önce başladı halen sürüyor hamile olduğumu sanmıyorum sanırım adet günüm gecikecek sizdede adet öncesi göğüs agrilarinizi kesmismiydi acaba işe yaramadı ters tepti diye çok korkuyorum ilk defa göğüs ağrısı yasamadim

Ben doktara gittim 4 tane kist ckti kotu huyku ve yayilan bi sekilde bidaki doktor rande ume kadar sogan suyu ve maydonoz iciyorum insallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…