- 21 Haziran 2019
- 148
- 108
Reflü falan da yok hatta 3 gün falan içtim ama daha fazla dayanamadım tadı çok kötü şimdi işte arı sütü bal polen kullanıyorum bakalım işe yarayacak mıreflun fln yoksa deneye bilirsin mide sorunun yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reflü falan da yok hatta 3 gün falan içtim ama daha fazla dayanamadım tadı çok kötü şimdi işte arı sütü bal polen kullanıyorum bakalım işe yarayacak mıreflun fln yoksa deneye bilirsin mide sorunun yoksa
Reflü falan da yok hatta 3 gün falan içtim ama daha fazla dayanamadım tadı çok kötü şimdi işte arı sütü bal polen kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı
Hahahaa aklımda dursun buburun tikaci ile kolay oluyo :)
Hahahaa aklımda dursun bu
Yardımların için teşekkürler:) iyi şanslar
Yardımların için teşekkürler
Merhaba bende gebelik dusunuyorum 2 ay denedik olmadi.simdi ben bu kürü yaparken ayni zamanda korunmasiz iliski denesem sorun olurmu yada ne zaman denemeliyim siz icerken hamile oldugunuzu ogrenmissiniz dikkatimi cektiBen geçen ay yaptım canım. Bu ayda ikinci aşamasını yaparken son gün hamile olduğumu öğrendim :)
Onu bilmiyorum ama canım yakın arkadaşımda da çikolata kisti vardı 4-5 defa hacamat yaptırdı şu anda 7 aylık hamileArkadaslar merhaba. Bir cogunuz bu kuru hamilelik icin yapmissiniz. Ben endometriozis icin yapmayi dusunuyorum. Iki yumurtaligimda da birer cikolata kisti var. bu kuru yapip da endometriomalari tamamen yok olan var mi?
Kürü içerken gebelik oolursa düşük olmazmıCanım öncelikle çok teşekkür ederim.5 gün önce yaptığın testin negatif çıkması çok normal çünkü daha yumurtan bile çatlamamıştı o dönemde. Adetine 13 gün varsa ve kasık ağrısı meme hassasiyeti yaşıyorsan kesinlikle yumurtlama dönemindeain demektir. Bugünü yarını mutlaka değerlendir. yumurtlama günü nü internette satılan 50 lik 100 lük ovulasyon testleri ile takip edebilirsin. Zira benim bu ay 2 hafta yatılı misafirn ardından 4 5 günde şehir dışına çıktım. Testlerle yumurtlama günümü yakaladım ve sadece o gün ve diğer gün birliktelik yaşayabildim. Şükür oda tuttu.
Bu arada evet canım ben ilk kürü adetten 2 gün sonra başlayıp 15 gün yaptım. İkinci kürü ise adete 10 gün kala 10 gün boyunca yaptım. Ama 10. Günün sabahını içtim akşam hamile olduğumu öğrendim akşamını içmedim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Adet bitince kullanın yazıyorBende kullandim adetimin ilk gununden ve ilk cocuguma hamile kalmisdim
Düşük olmazmıCanim bu ay yaptim ve suan hamileyim.bide bir sey belirtmsk istyorum bu ay hemen hemen hee gun beraberlik oldu sogan kuru yaptuginiz ay her gun deneyin bence