• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Soğan Halkaları (fotoğraflı)

böyle şeylere bayılırım bebeğim sakinleşirse bende deniycem güzel olursa foto koyarım :)

ben biryerden bulup denemiştim hiç güzel olmamıştı.birde bunu deniyim çok severim kızarmış soğan halkasını.teşekkürlera.s.

ya bizde keşke tutturabilsek böyle yapanlar kötü bile olsa resimlerini paylaşabilirlermi. Ayrıca googlede sogan halkası yazın görsellerde aratın çeşit çeşit çıkıyor.

ben yaptım gzelde oldu valla ama görüntüde bukadar başarılı olamadım birde pane harcına batırmayı unuttum onu yapsaydım tam tutucaktı görntü sanrım birdahakine artık en kısa zamanda paylaşıcam inşallah resmini

bunları sen mi yaptın, bizi keklemiyon demi kııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
düzgün iri soğan alayım 1. tarifi hemen denicemcokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlr görüntüde gerçekten pek başarılı olamadım bidahakine pane harcına batırarak yapıcam bakalım nasıl olucak ama lezzeti çok güzel yemesi keyifli bir tarif :)

Ellerinize sağlık..
Benim için soğan halkalarının yeri bambaşkadır:)

Antrenorum;fotoğraf alıntı lakin benim yaptıklarımda neredeyse bunlar gibi oluyor.
Bugün yoğunum ,yarın misafirlerim olacak,sonraki gün yapıp sizler için kendi yaptıklarımın fotoğrafını da eklerim.
Çok sık yapıyorum inanın haftada en az 2 kez diyebilirim
ama yemekten fotoğrafa fırsat kalmıyor ki,taktir edersiniz.
;)
panesini ve yağını bol tutarsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Sevgi ile kalın

Bende yaptım ama beceremedım
lıbyana mısafırperverlıĞıne hayranım ne kadar Çok mısafır aĞırlıyorsun ama sızı tebrık edıyorum bu kadaar becerıklı olmak kolay deĞıl

uuufff ben bayılıyorum yaw soğan halkasınaa
Bu arada libim resimler sana ait sandım yaww
Seninkileri bekliyorum bende yapınca çekerim resim
Ama bu dışarda yediklerimiz çok farklı içinde soğan yok gibi sanki bilmiyorum nasıl yapıyorlaaarrr
Bilen varmıı

sini koftesi ararken ne bulduuuum,uzun zamandir denemeyi dusunuyodum,delikafadulden
harikasin be arkadasimcokacimcoooka.s.

Libim foto bekliyorum senden
Eğer benimkiler gibi olmuyorsa seninkiler oturup ağlıcaaammmmafoldumben

libisim en sonunda bende yaptim ,ama benim tarif seninkilerinden degisikti
guzel oldu tarif degisikti ama sonucta sogan halkasi buraya eklemek istedim

buda resimleri

Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için.

Sempati harika olmuş seninkiler de..

Tarifini bizlerle paylaşırsın seviniriz.

Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için.

Sempati harika olmuş seninkiler de..

Tarifini bizlerle paylaşırsın seviniriz.

tesekkur ettim canim ,
tarife gelince, ben misir unu kullandim yine her zamnki gibiyerimseniben

ben goz karari yaptim
biraz misir unu ,ondan birazdaha az un ,tuz karistirdim, icine baharatlar attim, ince kiyilmis maydanoz kattim ,ve bir tane yumurta kirdim az karistirdim ,uzerine yavas yavas su ekledim ,iyice civik hamur olcak sekilde, iste kek hamurundan az daha sivi soganlari tutucak sekilde
iste soganlara batirdim ,tekrar misir unu ve galeta unu karisima batirdim ,iyice isitilmis yagda kazartim ,yeni kizartinca bi gorsen fosur fosudu, tabi bunu hemen yemek gerekli sonradan kalinca iyi olmuyo
iste boyleydi canim cok basit benimki

Son düzenleme:
yaa ben bu tarifi denemiştim.bu tarif burada bayadır var.ama olmadı yaa iğğrenç oldu çok yağ çekti galete unu yandı falan fistan yani.tüm malzemelerim tamdı hiç bir eksiğim yoktu ama nedense fotoda görünenle hiç alakası yok.tadıda ayrı bi iğrençti.nedir bunun püfü arkaşlar nerde yanlış yaptım.

yaa ben bu tarifi denemiştim.bu tarif burada bayadır var.ama olmadı yaa iğğrenç oldu çok yağ çekti galete unu yandı falan fistan yani.tüm malzemelerim tamdı hiç bir eksiğim yoktu ama nedense fotoda görünenle hiç alakası yok.tadıda ayrı bi iğrençti.nedir bunun püfü arkaşlar nerde yanlış yaptım.

akannehir
İğrenç mi..

Nerde yanlış yaptığınızı söylemek çok zor arkadaşım ; yaparken yanınızda olmadığımız için ama şöyle diyebiliriz ; hazırladığınız harcın iyice özdeşleşmesi gerekiyor.
Ayrıca kızartacağınız yağ miktarı çok çok önemli..

Mesela orta boy bir tencereye bol miktarda yağ koyup iyice kızdırıp hazırladığınız soğan halkalarını atarsanız yaklaşık 20 saniyede pişer;hemen alır servis edersiniz sıcak sıcak..

Gayet kıtır ve lezzetli oluyor..

Eğer bu aromalar hoşunuza gitmedi ise (herkesin damak tadı farklıdır)

Sempatik arkadaşımızın yaptığı gibi; deneyebilirsiniz..

Bir daha ki sefere güzel sonuç almanızı umuyorum..Tarifte bir sıkıntı yok..

Ama birkaç arkadaş daha zorlanmış şekil vermede ; aslında zor bir tarafı yok sadece soğan halkalarını harca bulayıp bol yağda kızartıyoruzvereliniortak

Kolay gelsin

hayatım çok güzel görünüyo da bu resimdeki hangi trif yada sen hangi tarifi yapıp daha güzel oluyor

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
müthis görünüyo
mutlaka yapmaliyim en kisa zamanda
yapan herkezin ellerine emegine saglik
harikasiniz hamarat hatunlar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back