Maske Tarifleri Soda ile cilt bakımı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Buzluklarınıza sodayı dökün daha sonra donunca her sabah uyanınca yüzününe sürün cildiniz yaşlanmaz ve her zaman sağlıklı görünür

• Konu Sahibi EU1
:1yes2: ama çok soğok ve çok sıcak uygulamalar kılcal damarları yüzüye çıkarır.sadayı pamukla sürmek daha iyidir bence....:1yes2:

• Konu Sahibi EU1
evet bende ünlülerden duydum ,heralde faydalı baya,teşekkürler arkadaşım.

• Konu Sahibi EU1
Bunu daha önce de çok kişiden duydum,mankenler yapıyormuş her sabah

• Konu Sahibi EU1
:1yes2: yapmak gerek
denemediğimiz kalmadı zaten

• Konu Sahibi EU1
her yerde soda maden suyu şeklinde satılıyor evet ikiside aynı şey deil aslında
acaba gerçek maden suyunu nerden bilicez

• Konu Sahibi EU1
kızlar soda cilt için hem içerdiği mineraller açısından hem de gözenekleri sıkılaştırması açısından çok faydalı ben haftada 2 defa pamuğa dökerek yüzüme sürüyorum faydasını gördüm tavsiye ederim..

• Konu Sahibi EU1
Selam,

Pastalarda kullandığımız toz halinde olan mı,yoksa cam şilerde satılan mı?

Bu arada ben burdaki arkadaşlara bişeyler soruyorum ama kimse bana cevap yazmıyor neden?Yeniyim diye bilmiyorum yanlış bişeyler mi yapıyorum yoksa yeniyim yaaa,benim anammm kartondan ya çok fakiriz yaaaa ondan mı:=))))))))))))

• Konu Sahibi EU1
Pastalarda kullandığımız toz halinde olan mı,yoksa cam şilerde satılan mı?
ewet yaaa lütfen yaaa birisi bu bi açıklık getirisin yafff...!!!

benim bildiğim cam şişelerdeki soda canım. zira ben onunla yıkıyorum çok faydası var.

peki ben de şunu sorayım. soda mı maden suyu mu? çünkü bildiğim kadarıyla ikisi birbirinden farklıymış. doktorum soda içmememi onun yerine bol bol maden suyu içmemi önerdi de ordan biliyorum.:)

peki ben de şunu sorayım. soda mı maden suyu mu? çünkü bildiğim kadarıyla ikisi birbirinden farklıymış. doktorum soda içmememi onun yerine bol bol maden suyu içmemi önerdi de ordan biliyorum.:)

evet ya soda mı yoksa maden suyumu ikisininde içeriği farklı diye biliyorum hangisini kullanmak gerek??

ewet ya benimde kafam karıştı günlük insanın içtiği mrketlerden alına bildiğimz soda mı yoksa maden suyu mu ::::::::::::(:

soda aslında mideyi dinlendirmek için kullanılır. maden suyu minarel içindir.herkesin günde bir kere içmesi gereken maden suyudur.kendinden gazlıdır.sodadaki gaz yapaydır.yüze sürülmesi gereken maden suyudur.ve sanırım duyduğuma göre sprey olanları satılıyormuş ama fabrikalarında...en iyi maden sularının kızılay ve beypazarı olduğu söylenir.

birde maden suyunun içine tuz ve limon sıkılır bunlara onuda ağda sonrası kıllar zayıflasın diye sürüldüğünü duymuştum.

kızılayy maden suyu cildi çok güzel yapıyo yıllardır kullanıyorum deneyin kızlar:)

kızlay maden suyu günlük markettlerde satılan mı? özürrr acemiyim yaaaa !!!

ben ce bildiğimiz soda kızlar ben soda ve limon suyunu karıştırıp yüzüme sürüytorum çok faydasını da gördüm

fisfisfisne yalan söyleyeyim kafam karıştı. Hemen buzdolabındaki şişeleri kontrol ettim. Genelde en çok tükettiğim akmina nın extra sı. Doğal mineralli su yazıyor üzerinde, sağını solunu çevirdim. Karbondioksit ile zenginleştirilmiştir diyor.(Hale bak kaç yıldır içerim hiç düşünmemiştim niye extra bu diye)
Bir şişe de uludağ varmış. Onun üzerinde doğal maden suyu- ve de bir yerinde - kaynağında şişelenmiştir- yazıyor. :uhm:

akmina tam anlamıyla soda değil zaten maden suyu da değil.tadından da belli.soda gibi yakmıyor bo
ğazı.içmemiz içmemiz gerekende yüze sürmemiz gerekende maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…