Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriSoda ile cilt bakımı
Konu SahibiEU1
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar sodayı buz kalıplarına katıp dondurduktan sonra cıldınize masaj yaparak uygulayabılırsnz.gül suyu ya da limonlada aynı seyı yapabılırsnz cılde cok iyi gelıyo.
Arkadaşlar Soda Toz Halinde Satilir. Marketlerde Bulunanlar şişelerdeki Maden Suyudur( Akmina Hariç) Kinik, Kizilay, Sarikiz, Sazo Vs. Bende Yüzüm Için Kullaniyorum. Ben Yeni Açtiğim Bir şişe Maden Suyuyla Yüzümü Yikiyorum. Ama Durulamiyorum. Hatta Kurulamiyoru. çünkü Cildi Mineralleri Emsin Diye
günlük konuşma dilimize o şekilde yerleştiği için soda dedim, kastettiğim maden suyuydu ve de bunun da her markası diil tabi özellikle kınık, beypazarı, sarıkız..
günlük konuşma dilimize o şekilde yerleştiği için soda dedim, kastettiğim maden suyuydu ve de bunun da her markası diil tabi özellikle kınık, beypazarı, sarıkız..
fıstık bende yenıyım hatta bu benım4 yada 5 mesjım:)bak ben daha farklı bısey yapıorum bence bunu hıc bırakma okmı?1sişe madensuyunu su içtiklerimzden hanı,bı kaba bosalt ıcıne bıraz sırke koy ve bunu buz kalıpları varya onlara dok ve dolaba koy sabhaları yzuunu temzledıkden sonra bunlardan 1kalıbını al ve yuzunde gezdr...cılt bırden canlanıyor;buz,maden suyu,sırke bırarada nede olsa:))) sonrada bana dua et okmı bebekım:)))
Selam kıslarrr bende maden suyu kullananlardanım.Maske yaptıkdan spnra sürüyorum gözenekleri sıkıstırsın diye.Gerci ben yüzümü sabah aksam temizleme jelıyle yıkadıktan sonra pamuga döktügüm maden suyuyla siliyorum. sonra su bazlı nemlendiri kullanıyorum.Güzellik uzmanı bana en iyi tonik maden suyu dedi yaglı ciltler icin cok faydalı dedigi icin kullanıyorum hergün.Saygılarr:))
maden suyu gozenek ve elastikiyet problemi olanlar için kesinlikle bir mucize... asite karşı hassas olabilir cildiniz bu sebeple sodayı açtiğiniz şişesinden direk buz kalıplarına dokmektense evvela bir kaba boşaltın asidi gitsin daha sonra kalıplara doldurun böylece herhang bir problem yaşamazsınız 1 ay kadar denedim harikalar yarattı. kış girdi bıraktım şimdi aynı işlemi yeniden yeşil çay ile yapacağım :icecream:
Pastalarda kullandığımız toz halinde olan mı,yoksa cam şilerde satılan mı?
Bu arada ben burdaki arkadaşlara bişeyler soruyorum ama kimse bana cevap yazmıyor neden?Yeniyim diye bilmiyorum yanlış bişeyler mi yapıyorum yoksa yeniyim yaaa,benim anammm kartondan ya çok fakiriz yaaaa ondan mı:=))))))))))))
kızlar ben cam şişede olanı buzluktaki buz kalıbına döküyorum ve her sabah düzenli olarak yüzüme kalıp halindeyken sürüyorum,çok faydasını gördüm,hemde zindelik veriyor,herkese tavsiye ederimyerimseniben
kızlar ben de madensuyuna limon sıkarak buz kalıplarına döküp her sabah yüzümde gezdirmiştim ama benim cildim de bi gram yağ yok çok kuru bu iyice yağını alıyor sanırım yağlı ciltlere birebir valla ben bi de limonsuz denicem ama o da kurutur mu korkuyorummmm
madensuyunu hergün içmek sağlığa zararlı diye duymuştum çünkü vücuttaki kalsiyumu ve yararlı minarelleri idrarla birlikte atıyormuş buda ileride kemik erimesine yol açıyormuş
Pastalarda kullandığımız toz halinde olan mı,yoksa cam şilerde satılan mı?
Bu arada ben burdaki arkadaşlara bişeyler soruyorum ama kimse bana cevap yazmıyor neden?Yeniyim diye bilmiyorum yanlış bişeyler mi yapıyorum yoksa yeniyim yaaa,benim anammm kartondan ya çok fakiriz yaaaa ondan mı:=))))))))))))
annesi karton kendi fakir arkadaş cigerimi dagladın bu sözlerle höng höng agladım yaw ben sana cvp verem balli neyse şaka bir tarafa cilde faydası olan maden suyu soda değil maden suyu ile yüzünü bir pamuk yardımı ile sil durulama yada kurulama yapma cilde faydası gerçekten oldukça fazla ben çok araştırdım kullanmayada başlıcam ayrıca maden suyunu yemklereden hemen sonra içmekte cildi güzelleştiyormuş bunuda yapmayı düşünüyoruma.s.