ben bıraktım arkadaslar ilk hafta 2 kilo verdim bu hafta kilo veremedim 80 79 kiloda gidip geliyorumbende soğan suyunu bıraktım artık baska yöntemmi bulsam yada benmi acele ediyorum bilmiyorum sanki herhafta 2 kilo verecegimi sanıyorum veremeyince üzülüyorum fisfisfis acayip emek vermiştim ekmak kestim hiç ama kiç agzıma almıyorum tuz yag seker ide kesitim atı bir 1 saat boyunca spor yapıyorum sogan suyuda içiyordum tık olmadı bende soganı bıraktım kilo vermemişim ama 1 cm incelmişim basen kalca bel incelme olmus ya arkadaslar bırakıyıpmı yoksa devammı ediyimi fikiiiirrrrrrrr verin kızlara.s
bu soğan suyunu sıcakmı içmek zorundayız
bikaçgün ara verip yeniden dene dicem ben ama
en azından incelmişsin bence devam et
evet cnm sence :uhm::uhm:
2kilo ne kadar zamanda verdin ben 2kilo için neler yapmazdım çok zor kilo veriyorum
2kilo ne kadar zamanda verdin ben 2kilo için neler yapmazdım çok zor kilo veriyorum
ya işte bırak yeniden başla diycem utanıyorum demek istedim hani ters bi teklifmi olur diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 naparsan yap bağırsak problemin varsa başka bi sıvı tüketmeye bak lahana suyu olabilir nebilim sirkeli su olabilir ödem atıyo bence çünkü soğan suyu geri gelmesin onun için diyorum yerimseniben
cnm bir haftada verdim 2 kiloyu belden 6 cm incelmiştim basen bel kalca 2 cm incelmiştim
yenimi başladın diyete yani bu hafta ilk haftanmı ilk hafta çok kilo kaybı olur derlerde hep onun için sordum. Birde spor yaptınmı yapmadım ded üşüp bayılayım 6cm ye
Maşallah bu arada tabiki
ay ne güzel sadece sabahlarımı içtin
teşekkürler kızlar ben soğan suyunu kaynatmaya gidiyorum hadi hayırlısı inşallah kokmaz eşim okuldan gelinceye kadar gecer kokusu