Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

daisyciğim ben iki haftadır 200ml'yi öğlenleri ılık ılık içiyorum..çok rahatlattı beni de..

ne güzel darısı bana bendekilo verdim ama dogum göbüşler midem falan gitmedi kaydirigubbakcemile3 ara verdim bende ılık ılık içiyorum günde 2kez :içelim: pazartesi suyunu tekrar baslyacagım :dance::kahve:

merhaba bende pzt başladım ama tartılmadım 95 kiloyum ben sabahları aç karnına tere tohumuda içiyorum bende tiroitte var bakalım verebilecekmiyim

Tabi verdirir bacım bu günde yarım kilo ölüm orucu gibi :mymeka: yok yaramaz bu bana kaydirigubbakcemile3 sağol canım yinede merakım dinmiş oldu :1hug: a.s.

aynen canım sana katılıyorum ölüm orucu gibi ve çok sağlıksız bir diyet kalıcı tansiyona sebep olabilir dioo:1shok:

ayrıca kızlar ben ayın 7 sinde başladım buna 1 kilo vermişim bugün itibariyle
artık cumaya kadar tartılmayacağım sanırım işe yarayacak

aynen canım sana katılıyorum ölüm orucu gibi ve çok sağlıksız bir diyet kalıcı tansiyona sebep olabilir dioo:1shok:
Altındaki yazıları okuyunca direk vazgeçtim zaten hızlı kilo vermek mantıklı değil zaten inşallah arkadaşıma zarar gelmez :Saruboceq:

ayrıca kızlar ben ayın 7 sinde başladım buna 1 kilo vermişim bugün itibariyle
artık cumaya kadar tartılmayacağım sanırım işe yarayacak
Pztesinden beri içiyorum benimde 1kg olmak üzere kaybım. Atılanın hala ödem olduğu iddiasındayım gerçi ama bakıcaz geçen defa üç gün yapmıştım bi devam edeyim bakalım ne olacak koydum biraz önce tencereye yenisini :içelim:

merhaba bende pzt başladım ama tartılmadım 95 kiloyum ben sabahları aç karnına tere tohumuda içiyorum bende tiroitte var bakalım verebilecekmiyim[/Q

iyi geceler adabar.bende bu akşam başladım soğan suyuna ama ben sadece akşam yemelerinden önce kaynatıp içmeyi düşünüyorum sabahları bende tere tohumu içmek istiyorum ama tiroiti olanlar içmelimi içmemelimi onu tam anlamış değilim doğrusu.nasıl olması gerekiyor açıklarmısınız

pzt başladım benim tiroit bezim çalışmadığı için kilo alıyorum tere tohumu tiroitin çalışmasını sağlayıp metabolizmayı hızlandırıyormuş sabahları aç karnına bir çay kaşığı dövülmüş tere tohumu ve bir tatlı kaşığı balı yutup arkasından hemen bir bardak sıcak su içiyorum su dağılmasını sağlıyormuş tadı çok acı ve iğrenç ama katlanıyorum içince mide bulantısı yapıyo hafif ama sonra geçiyo daha tartılmadım bakalım etkisini gösterecekmi bizim sitede spor aletleri var her akşam canım çıkana kadar spor yapıyorum 7 den sonra ağzıma bişey almıyorum inşallah faydası olur ayrıca 1 soğanı 4e bölüp 4 su bardağı su koyup 15 dk haşlıyorum zaten 2 bardak çıkıyo birini kahvaltıdan sonra diğerini gece yatarken içiyorum.

peki tere tohumunu dövülmemiş yutulsa etkisi olmuyormuymuş.ben bi ara öyle yutmuştum ama çok kısa sürdü

Ben 35 gündür içiyorum,bu arada adet gördüm ve 14 gün olmasına rağmen hala devam ediyor.Kesinlikle soğan suyundan kaynaklandı.37 yaşındayım 3 günden fazla asla sürmezdi.

kızlar bende bugün başladım.1 soğanı soydum kestim 2 2bucuk bardak suyla 10 dk. kynattım şimdi soğumasını bekliyorum.beşibiryerde hüsranından sonra umarım bu iyi olur.

merhaba izmiRR rezene mısır püskülü ve kiraz sapını kullan 2 bardak su kaynat bunlardan birer tutam ekle üç öğün taze yap tüket gerçekten işe yarıyo bende yaradı aç karnına

kızlar 5kilo fazlam var 155 boy 56 kilo yarın soğan syuna başlayacağım inşallah zayıflarım yolda gördüğüm bütün bayanlara eşime bu kadından kaç kilo fazlayım diye soruyoru a
eşim bıktı daha 6aylık evliyim

bende birkacgundur iciyorum sogan suyunu.
bir sogani 2 bardak kaynamis suda 4 bolerek kaynatiyorum ve su sabsari oluyor.
her ogune taze yapiyorum.
insallah ise yarar.

15 günlük soğan kürüm bugün sona eriyor kızlar
şimdi 1 hafta ara verip sonra tekrar başlıycam

soğan suyunun özelliği çok biliyorsunuz, zayıflama amacıyla kullanılması bu özelliklerinden sadece biri..ancak Prof.Dr. Ahmet Maranki şu şekilde tarif ediyor..
1 adet kuru soğan, kabuğuyla ve kökleriyle birlikte güzelce yıkanır. Sonra sirkeli suda bekletilir. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. Maranki Soğan Kürü yapılışı sırasında dikkat etmeniz gereken şey, soğanın kabuğunu soymayın ve soğanın köklerini püsküllerini kesmeyin. Bu soğan suyu kürü hiçbir yan etkisi olmadığı için büyük küçük herkes tarafından içilebilir. Maranki soğan kürü, kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarak da içilebilir.

Arkadaşlar ben sadece öğlenleri içiyorum..kesinlikle çok rahatladım..1 kilo verdim..ama bu kiloyu vermemdeki tek sebep sadece soğan suyu değildir sanırım...faydasını görmek için düzenli 5-10 dk sporla 1 saat kadar yürüyüşle diyet yapmadan dengeli beslenerek kilo verilebilir..

X