Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

bende içiyorum soğan suyumu
ayy çok üşeniyorum hazırlamaya ama bi şekilde yapıp içiyorum vallahi

ben bu sogan suyunu yaptım ama bir faydasını görmedim arkadaşlar neden bilmiyorum hergün düzenli olarakta yaptım üstelik...

ben bu sogan suyunu yaptım ama bir faydasını görmedim arkadaşlar neden bilmiyorum hergün düzenli olarakta yaptım üstelik...

ben sadece soğan suyuyla başarmadımki bunu diyette yaptım soğan suyu sadece bana yardımcı oldu destek oldu diyet dedişysem oyle ahım şahım bi diyet değil akşam yemeğimi kestim oğlen tatlısına varana kadar yedim yemeklerimi

ben sadece soğan suyuyla başarmadımki bunu diyette yaptım soğan suyu sadece bana yardımcı oldu destek oldu diyet dedişysem oyle ahım şahım bi diyet değil akşam yemeğimi kestim oğlen tatlısına varana kadar yedim yemeklerimi

katılıyorum cnm sadece sogan suyula olmuyor yediklerine dikkat etmek spor yapmak ozaman faydası olur kaydirigubbakcemile2

hiç bir şey tek başına etkli değildirki
spor ve diyet olmadıktan sonra ne içersen iç faydası olmaz
spor ve diyet şart arkadaşlar
deniz yıldızıda bunu söyledi zaten soğan suyunun sadece yardımcı olduğundan bahsetti
ben bir gazetede okumuştum
bir dr. yazmış unuttum şimdi kimdi
her öğünde yarım kuru soğan yiyin bakalım nasıl kilo veriyorsunuz göreceksiniz demişti
kaç yıl oldu tabi bunu okuyalı
soğan gerçekten çok faydalı bir sebze

arkadaşlar bişey farkettim bugun kot pantolonumu düğmesini ve fermuarını açmadan çıkarabiliyorum sıyırdığım zaman direk iniyo :) hadi darısı başınıza

Bu soğan suyunun vajinal iltihaplı akıntılara iyi geldiğini duyup kendime yapmıştım ve nerdeyse soğandan tiksinemem yol açtı :1no2: burnumu tıkayıp içiyordum ama 2. içişten sonra birdaha mı dedim.. ıçtikten sonra kouyor arkadaşlar birçoğunuz denemişiniz bende kışın aldığım kiloları vermek sitiyorum bu soğan suyunu tiksinmeden içmişsiniz ya helaaal size ben rejim ve sporumla zayıflamaya çalışıyorum

Ben hiç denemedim ama deneyen bir arkadaşım tuvaletten çıkamadım akşama kadar dediydi ..

selam kızlar, ben de soğan suyu içiyorum. yumurtalıklarımda kocaamn bir kist var. doktor ilaç verdi ama ben içmiyorum. soğan suyunu denicem önce.

aynı zamanda da diyet yaptığım için bir taşta 2 kuş oluyor :jeyyar: ben kabugunu soyuyorum. açık sarı bir su oluyor. sabah akşam yemeklerden önce içiyorum. gecen hafta 2 kilo verdim yardımcı oldu sanırım bana baya kaydirigubbakcemile2

selam kızlar, ben de soğan suyu içiyorum. yumurtalıklarımda kocaamn bir kist var. doktor ilaç verdi ama ben içmiyorum. soğan suyunu denicem önce.

aynı zamanda da diyet yaptığım için bir taşta 2 kuş oluyor :jeyyar: ben kabugunu soyuyorum. açık sarı bir su oluyor. sabah akşam yemeklerden önce içiyorum. gecen hafta 2 kilo verdim yardımcı oldu sanırım bana baya kaydirigubbakcemile2

tsk cnm sanada gecmişolsun bende soyup yapayım artık:dance: kaydirigubbakcemile3

Bunuda deneyelim
Faydasını görürüz inşallah
Yorumları okudum çok hırslandım

Şu an hazır soğumasını bekliyorum
Ama çok kötü kokuyor nasıl içicem bilmiorm :KK70:

Edit: İçtim az önce
Burnunuzu tıkayınca tadını anlamıyorsunuz
Şahsen ben öyle yaptım
Ama mide bulantısı elbette ki oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhabaaa

evlendigimde 52 kiloydum hamile kalmadan 73 olmayı basardım:lepi:nasıl demeyin bol bol yiyerek.
en son 62 ye kadar düştüm ama 1 hafta önce bir baktımki 3 kilo almışım hemen diyete baqşladım ama ne diyet akıllara zarardelikafadulden
sabah lahana suyu içiyorum domates salatalık birde çay kahve
kafayı taktım.
hemen bu akşam hem bal sirke su karışımına hemde soğana başlıyorum
umarım kısa sürede sonuç alırım ve sizlerle paylaşırım
lütfen başarıya ulaşmış arkadaşlar daha sık yazıp motive etsinler bizihihoyyythihoyyythihoyyyt

sadece soğan suyuyla mı? başka bişey yapmadın mı, diyet spor falan?

Yaptım da yine normal ekmeğimi de yedim,kolamı da içtim. 2 haftada 4 kilo verdim.
Ekmeği bırakıp kolayıda içmeseydim 2 hafta yerine 1 haftada 4 kilo vermiş olacaktım..
İçmeye devam ediyorum...
Kola da içmiyorum..
Kısa sürede tüm fazlalıklarımı vericem inş.

X