Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

Ya kızlar gerçekten çok istiyorum yapmayı ama midem almıyo içemiyorumsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ne yapmalıyım?? Bide çay gibi içmeye çalıtım ilk yaptığımda hem nefesini tut hem harıl harıl iç boğazım yandı biraz :bbo:

valla cnm herkesin damak tadı cok farklı ben severek içiyorum :içelim:artı soganıda yiyorum bir arkadas burda baharat katıp içmiş sende dene bakalım belki içersin bire cnm tiksinerek icersen öyle olur tiksin me kötü düsünme severek içmeyi dene umarım alısırsın :teselli:

cnm içtigin zaman beri kac kilo verdin ne zmandır içiyorsun bilgi verirmisn kilo olarak mı verdiniz yoksa cm olarakmı :1hug:

bende 15 gündür içiyorum.ama bu arada tartım bozuldu.şölee bakınca vermiş gibiyim ama?????bilemiyorum.

bende 15 gündür içiyorum.ama bu arada tartım bozuldu.şölee bakınca vermiş gibiyim ama?????bilemiyorum.

ne güzel insllh vermissindir ya :Saruboceq: darısı bizlere kaydirigubbakcemile5 sende emziren annemisin bende içiyorum ama kızım:ecrin_bebek: emme sorunum var zorla emziriyorum sütte tadını degisirdi sanırım bugün tekrar içtim umarım birsey olmaz benneyaptımki

ewet canım.emziriyorum.10.ayına girdi kızım.ama emmede bi sıkıntı yaşamadık şükür.çok şey denedim.hepsi rahatsız etmişti ama bu bişii yapmıyor gibi.zaten diş ağrımızda var ama bunla alakalı bişii göremedim.

anladım cnm benim kızımda 7 aylık acaba bende soğandan sandıgım baska sebebtir belkide :çok üzgünüm:

daisbaby canım niye bu kadar takıyorsun bana sütüne geçmezmiş gibi geliyor onun emmeye niyeti yoktur bazı bebekler kendiliğinden böyle bırakırmış senin ilk çocuğun heralde Şeniz

Kızlar soğan suyunun faydası oluyo dimi bende denicemde fisfisfis

daisbaby canım niye bu kadar takıyorsun bana sütüne geçmezmiş gibi geliyor onun emmeye niyeti yoktur bazı bebekler kendiliğinden böyle bırakırmış senin ilk çocuğun heralde Şeniz

yok cnm ya ilk degil 2. kızım taktıgım kilo vermek isityorum emme sorunuda var kızımın emmsini istiyorum ondan böyle tedirginliyim ya senağlama

ha analdım cnm cokkkk sükür hiç kullanmadım kullanmıyorum da :) ilk kızım emerdi bu farklı oldu emmiyor emmiyor derken zorla emziriyorum :dance:

bende 6 gün içebildim. benim kabızlığımı gidermişti ama baktım kızımıda ishal yapmaya başlaı içmiyorum artık sütten kesince içicem inş. ama 1,5 kilo verdim o içtiğim zaman

Merhaba Arkadaşlar!! Hayat_Bu arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca bende soğan suyuna başladım. Boyum 1,61 ve 61 kiloyum, ılk etapta en az 5-6 kilo vermem lazım. 1200 cal. diyet- soğan suyu ve haftada 3 gün bir saat yürüyüşle bu işi çözeceğimi düşünüyorum. Bu güne kadar her diyet denememin sonunda iki katı kilo aldım. Bu sefer kararlıyım inşallah başaracağım. Sonuçları size burdan yazarım.

ha analdım cnm cokkkk sükür hiç kullanmadım kullanmıyorum da :) ilk kızım emerdi bu farklı oldu emmiyor emmiyor derken zorla emziriyorum :dance:

canım benim sen meraketme ben oğlumu1 yaşına kadar hopalya zıplaya emzirdim sonra da birden biredüşkünleşti aklı biraz yetince belki seninide öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…