Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

soğan suyuna başladığımda reglime iki gün vardı devam ettim bir hafta oldu nerdeyse ve regl olmadım.soğan suyu regl olmamı engelleyebilir mi ?yoksa......((hamilemiyim

canım soğan suyu adet düzensizliğin varsa düzene sokuyor..bildiğim kadarıyla regl geciktirme gibi bir sonucu yok..:1rolleyes:

Soğan suyu arkadaşımızın söylediği gibi yumurtlamayı dolayısıyla regl yi düzenliyor.Bana çok faydası oldu,hiç vaktinde gelmeyen regl mucize gibi 2 gün önceden geldi cnm.

Doremi İbrahim SARAÇOĞLU nun sitesinde ayrıntılı bilgiler var cnm,biir bak istersen.İltihap amaydanozda iyi geliyor diye biliyorum,birde çok su içeceksin cnm

ben lahana suyunuda denedim ama bi etkisi olmadı deneyenlerde benim gibi gaz sorunundan şikayetçiydi benim karnım çok şişmişti ben soğan suyundan çok memnunum isoğan suyunaa devam

İkbal gülpınar dr. sormuştu bende soğan suyu ile 11 kg vermiştim demişti..bende gerçekten işe yaramasaydı 11 kg veremezdi diye düşündüm ve bende dün akşam itibari ile başladım..

Arkadaşlar benim bir haftam doldu bugün pek bir değişiklik yok. Çevremde zayıflayan birkaç kişiden duydum sabah aksam yapıorlarmış. Siz sabah aksam mı yapıyorsunuz? Akşam yemekten önce mi içiyorsunuz? Yatmadan önce içsek... :)))

arkadaşlar ben bir haftamı doldurdum ve 2 kilo vermişim bugün tartıldım.şuanda da içiyorum soğan suyunu birazdan yatıcam.
ilk 2 gün akşam kaynatıp gün içinde onu sabah ve akşam olarak içmiştim ama ılık içilecekmiş öyle yaptım bende. sabah akşam 1 soğanı soyup peçete ile parcalara böldüm 3 bardak su ile 15 dak kaynatıp ılık az limonla içtim.ama günlük yürüyüş yaptım ekmek yemedim şeker kullanmadım yani çok dikkat ettim yediklerime zaten normalde ben kolay kilo veremiyorum hergünde 1 yeşil cay içtim.bugün tartıldım tam hatta 2.5 kg vermişim.arkadaşımla beraber yapıyoruz destekliyoruz birbirimizi o 1 kilo kadar verebildi yemeklerde benim kadar dikkatli davranmadı ama oda 1 kg vermiş devam ediyoruz.inşallah başarıcaz yaaa

ayrıca regl içinde bir engel değil dün regl de oldum hemde böyle hiç regl olmamıştım sancım oldu ama ped falan dayanmadı doğrusu yani regl olmanıza sakınca değil.

Son düzenleme:
Günaydın bende 2 gündür kullanıyorum benim reglim bitmişti bunu içmeye başlayınca lekeler geldi demekli iltahapları söküyo ben devam etmeyi düşünüyorum ayrıca tadı kötü de degil

yaa bu sogan suyu çocugu olmayanlara birebir... walla hergün 1 bardak kaynatıp suyunu içsinler..
bunu kadın dogum uzmanından öğrendimki... aynen şu ifade ile..
çocugu olmayanların iltihabı olanların aklı olsa hergün 1 bardak sogan suyu içerler.....
yani arkadaşalr bu konuda sıkıntısı olanalr içsinler bence....

yanii çocuk için iyide acaba kilo verdirirmi..
bunu içipte dikkat çekecek şekilde kilo veren arakdaşlar varmı burada ???

beeeende denemek istiyorum
günde kac bardak icecez arkadas?

her defasinda tazemi kaynamasi gerekior????

inaniorum bende sogan suyuna :lepi:

evet işe yaraması için her defasında taze kaynatılması gerekiomuş,1 orta boy soğanı soyup ,bıçakla kesmeden elle 3-4 parçaya ayır, 3 bardak suda 15 dk kaynatıp ılıkken içilmesi gerekiormuş ..sabah akşam yemeklerden yarım yada 1 saat önceden günde 2 bardak..aç karna için diyolar..bütün yazılanları okudum,lahana suyu içiorum bugün 5. günüm ama henüz bi fayda görmedim,belki soğan suyuna geçerim bakalım..

Son düzenleme:
beeeende denemek istiyorum
günde kac bardak icecez arkadas?

her defasinda tazemi kaynamasi gerekior????

inaniorum bende sogan suyuna :lepi:

aldığın sonucu bizlerle paylaş olurmu arkadaş:)) hadi kolay gelsin..kaydirigubbakcemile5

ben beyaz soğan olacak diye biliyorum.Ama sarı soğan beyaz soğan hepsi olur heralde.benim bildiğim kırmızı soğan olmaması gerektiği

Hayat bu arkadaşımız soğan suyunu ne şekilde hazırlayıp ne kadar tükettiğini ne kadar ara verdiğini ve ne kadar kilo verdiğini çok güzel anlatmış.Kullanım hakkında farklı yorumlar var.özellikle sabah akşam diyen arkadaşlarımız var.Hayat bu,soğan suyuyla sonuç alan bir arkadaşımız olduğu için onun kullandığı gibi kullanacağım ben kendi adıma.Çünkü tansiyon düşürdüğünü biliyoruz günde iki kez nasıl etki eder bilmiyorum

teşekkürler beni bilgilendirdiğin için ben hala karar verememiştim .evet bende sizin gibi çok ekmek yiyorum ve çok iştahlıyım sizin sayenizde bende başlayacağım çok teşekkür ederim :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…