Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

günaydın kıslarrr...
evet soğan suyu gerçekten tok tutyo ben şuan eskisi kadar yemiyorum ama anladım ki yemek yemek bende acayip bi alışkanlık olmuş acıkmasamda yiyorumm....
soğan suyuyla bunu aşmaya başladım cuma başlamıştım bende bgn 4.günüm ve sanki vücudumda birass değişiklikler oluyo ama yanılıyoda olabilirim çok kısa bir süre çünkü 4 gün

ay düşününce çok iğrenç gibi geliyo ama bende mi başlasam ne:ecrin_bebek:

bide aç karnına için diyonuz...Sabah içtik dielim o ağız kokusuyla işe nasıl geliriz ki kafamçokkarıştı

fındıkcımmm korkma ilk içtiğin an kokuyo ama 5-10 dk sora geçio hemen
dişlerinide fırçala tamam işte...
başla başla hemennn :)

günaydınnnnn kızlarr....
devam dimi soğan suyunu kimseciklerin sesi çıkmıyo daa
:uhm:

Slm kızlar bende yapmak istiyorum ama reglime 1-2 gün var zararı olur mu
ama kesin başlayacagım

haydı kızlar varmı gelısmelerı olan.. benım 6. gun ama ne baslarken tartıldım ne sımdı..:bbo:
sureklı tartılmakta ıstemıyorum.. dıyetım cok sıkı degıl.. emzıryorum.. bakalım gelısme olursa muhakkak anlarım heralde tartılmasamda.. CADIARZU

ben 65 le başladım ve bgn 5.günüm perşembeden önce size sonuç bildiremem ama rahatladım baya ya da bana öle gelio :))))

seneler önce bende denemiştim soğan suyunu o zaman inanılmaz zayıflamıştım.işe yarıyor ama hergün düzenli içmek lazım

bende başlıyacağım ama bazı yazılan şeyleri okuyunca pek isteğim kalmıyo .ama biz türk insanları biraz tembelizdir özellikle ben zaten onun için kilo aldım birde o güzel yiyeceklerden mahrum kalmak olunca vaz geçiyorum kızlar nolur sonuçları yazın.cokacimcoookcokacimcoook

ben gecen hafta cuma başlamıstım.1 hafta olmadı,,1 kılo verdim..hihoyyyt

çıtır pıtırcımm bende cuma başladım henüz tartılmadım gerçi...cuma tarılıcam
sen nasıl yaptn haftada 1 kilo gitti anlatırmısın canım rejimmi azalttın mı..ben baya azaltmıştım ama dün kaçırdım bgn çok çok az yemem lasım....bakalım sonuçlar nasıl olacak?

Canlarım 15 günlük kürden sonra kaç gün ara verileceğine dair bilgisi olan var mı acaba?
Ben ilk 15 günden sonra 5 gün ara verdim,bugün itibariylede tekrar başladım

arkadaşlar bende şuan 78 kiloyum. 2 gün önce burda yazılanların hepsini okudum ve 2 gündür soğan suyuna düzenli olarak başladım.
akşamdan 1 soğanı soyup 3 bardak su ile 15 dak kaynatıyorum, sabahta bir bardağını ac karnına içiyorum 1 saat işlerimi yapıyorum sonra hafif bir kahvaltı şekersiz çaya ve kepekli ekmeğede alıştım zaten.

öğlende arkadaşım ile yürüyüşe cıkıyoruz 1.5 saat hem yürüyoruz hemde parkta aletleri calışıyoruz.
eve gelince de hafif limonlu ılık su içiyoruz.yemek sebze yemeği yiyoruz.

akşm da 6 da yemek yiyip daha bişe yemiyoruz yemek olarak.meyve yeşil cay ve galete bazen yiyoruz.

en son da soğan suyunu içip yatıyoruz. bakalım daha yeniyiz bizde gelişmeleri yazıcam ilerleyen günlerde inşallah.
sık wc ye cıkarıyor ve cok acıkmıyorum normalde sık acıkan biriyim karnımda bir rahatlama hissettim daha 2 gün olmasına rağmen .inşallahh allahım kurtulcam şu 17 kilodan

Son düzenleme:
Bugün benim üçüncü günümdü. başladığım gün regl oldum ve sanırım soğan suyu söktürdü ne varsa... Çünkü ilk iki gün orkid gece bile neredeyse yetmedi, acaipti. Bugün ise sanki son gün gibi çok az... Rahatsızlık verdi mi derseniz hayır vermedi, sadece biraz daha tedbirli geçirdim iki günümü :)
Tadına gelince ılık içip içine yarım limon sıkarsanız içilmeyecek kadar kötü değil. İnanın lahana suyu, maydanoz suyunun yanında soğan suyu muhteşem bi lezzet :))) Ağız kokusu yapıyor ilk an ama ben içer içmez gidip dişimi fırçalıyorum. Ardından da işe gidiyorum, koku moku olmuyor emin olun :))))

Üçüncü gününde ne değişti derseniz regl döneminde inanılmaz şişkinliğim olduğu için henüz bişi fark edemedim. Bir hafta sonra sonucu daha net görürüm diye umut ediyorum. Umarım hepimiz için iyi olur bu soğan suyu :)

kızlar bende soğan suyunu yapmak istiyorum ama çalıştığım içim sabah yapmam çok zor oyüzden akşamdan yapıp sabah içsem olurmu etkisini gösterirmi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…